25 Mart 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok doğru söyledin. Ne saçma bişeydir ya bu. :D İzlediği dizi anlıklarda en büyük rakibinin gerisinde kalınca hemen o dizinin reklamına saldırıyolar. Çok gülüyorum bu duruma özellikle Perşembe akşamında çok karşılaşıyoruz bu durumla. :F

malesef öyle malesef :D

bu sema ergenekon-eylem canpolat ikilisi ne yiyip içiyosa aynısından bende istiyorum
kaç tane dizi yazıyorlar hepside ortalama iki saat
sema ergenekonun 3 tanede çocoğu varmış bu enerjiyi nerden buluyor acaba
bizimkiler tek çocoğa bakamıyorlar anam babam

bu sema ergenekon-eylem canpolat ikilisi ne yiyip içiyosa aynısından bende istiyorum

Bu sezon sadece Karadayı'yı yazıyorlar. :)

hahaha :kiki:
aga senaryo ekipleri vardır mutlaka :D vadide 3 baş senarist artı senaryo grubu var mesela :D

ikili olrak en iyi 3 e girerler :D 20 dk yi de onlar yazsaydı da en azından 5 i geçerdi :D

Tikanmayacak gibi gorunuyor. Umarim Ezel'deki gibi olmaz. Ezelde ilk sezon firtina gibiydi sonra Dayi oldukten sonra cuvalladi

O kadar saate tıkanır. Reytingleri yüksek belliki senaristler elinde olanları kullanıyolar. Bi yere kadar biriktirdikleri yetişecek sonrada tıkanma başlayacak. :)

onu hiç sevmem ama o geldi geleli diziyi hiç kaçırmıyom süper oldu adam ortalığı karıştırıyo süper oluyo kenan zaten karizmasıyla götürüyo diziyi aslanım benim be :D

Kenan bu hafta Salih kiligindan cikti Mahir oldu. İste bu bolum Kenan'in bu rol icin bicilmis kisi oldugu ortaya cikti. O mimikler, o ses, o haykiris. Tam Kenan İmirzalioglu budur dedigimiz bir bolumdu.

Tikanmayacak gibi gorunuyor. Umarim Ezel'deki gibi olmaz. Ezelde ilk sezon firtina gibiydi sonra Dayi oldukten sonra cuvalladi

rahat ol bu senaristler lale devri ve yer gök aşkı 3'üncü sezonuna uzattılar
bu dizi hiç sıkmadan 2 sezon rahatlıkla yüksek reytinglerde gider ben boş dizi izlemem

Kenan bu hafta Salih kiligindan cikti Mahir oldu. İste bu bolum Kenan'in bu rol icin bicilmis kisi oldugu ortaya cikti. O mimikler, o ses, o haykiris. Tam Kenan İmirzalioglu budur dedigimiz bir bolumdu.
çok süper oyuncu aga ya hayranım valla böyle karizma adam yok dünyada oyunculuğu harika :D sinirlenince insan korkuyo aslan gibi :D

tam izlediğim bir bölümü var :F çocuklar okulda aile ağac ı yaıyordu
feride mahiri n evine geldi orada bitti :F,
onun dışında youtubeda ilginç sahnelere bakıyom :F

- - - Ekleme - - -

biliyom youtube de bir yunanlı kız var sürekli kuzey-cemre mahir-feride videosu yapıyor :F yunanca şarkılarla çok daaha iyi oluyor :F

ee hacım paylaşsana ben yunan müziklerini cok severim :X Eften püften video olacaktir ama yunan müzikleri için değer :X

O kadar saate tıkanır. Reytingleri yüksek belliki senaristler elinde olanları kullanıyolar. Bi yere kadar biriktirdikleri yetişecek sonrada tıkanma başlayacak. :)

Hep birlikte izleyelim gorelim. Oyle de boyle de Karadayi ailecek izlenebilecek bir fenomen oldu :)

rahat ol bu senaristler lale devri ve yer gök aşkı 3'üncü sezonuna uzattılar
bu dizi hiç sıkmadan 2 sezon rahatlıkla yüksek reytinglerde gider ben boş dizi izlemem

aynen aşk dizisne dönerse zevk vermezse bırakırım benim vazgeçilmez tek dizim var kurtlar vadisi ne olursa olsun izlerim ama diğerleri güzel olmazsa izlemem