25 Mart 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

malesef öyle malesef

bu sema ergenekon-eylem canpolat ikilisi ne yiyip içiyosa aynısından bende istiyorum
kaç tane dizi yazıyorlar hepside ortalama iki saat
sema ergenekonun 3 tanede çocoğu varmış bu enerjiyi nerden buluyor acaba
bizimkiler tek çocoğa bakamıyorlar anam babam

Aksiyon daha da artar. Orhan bir ayaga kalksin

onu hiç sevmem ama o geldi geleli diziyi hiç kaçırmıyom süper oldu adam ortalığı karıştırıyo süper oluyo kenan zaten karizmasıyla götürüyo diziyi aslanım benim be

Bu sezon sadece Karadayı'yı yazıyorlar.

hahaha

aga senaryo ekipleri vardır mutlaka
vadide 3 baş senarist artı senaryo grubu var mesela

ikili olrak en iyi 3 e girerler
20 dk yi de onlar yazsaydı da en azından 5 i geçerdi

Tikanmayacak gibi gorunuyor. Umarim Ezel'deki gibi olmaz. Ezelde ilk sezon firtina gibiydi sonra Dayi oldukten sonra cuvalladi

O kadar saate tıkanır. Reytingleri yüksek belliki senaristler elinde olanları kullanıyolar. Bi yere kadar biriktirdikleri yetişecek sonrada tıkanma başlayacak.

onu hiç sevmem ama o geldi geleli diziyi hiç kaçırmıyom süper oldu adam ortalığı karıştırıyo süper oluyo kenan zaten karizmasıyla götürüyo diziyi aslanım benim be

Kenan bu hafta Salih kiligindan cikti Mahir oldu. İste bu bolum Kenan'in bu rol icin bicilmis kisi oldugu ortaya cikti. O mimikler, o ses, o haykiris. Tam Kenan İmirzalioglu budur dedigimiz bir bolumdu.

Tikanmayacak gibi gorunuyor. Umarim Ezel'deki gibi olmaz. Ezelde ilk sezon firtina gibiydi sonra Dayi oldukten sonra cuvalladi

rahat ol bu senaristler lale devri ve yer gök aşkı 3'üncü sezonuna uzattılar
bu dizi hiç sıkmadan 2 sezon rahatlıkla yüksek reytinglerde gider ben boş dizi izlemem

Kenan bu hafta Salih kiligindan cikti Mahir oldu. İste bu bolum Kenan'in bu rol icin bicilmis kisi oldugu ortaya cikti. O mimikler, o ses, o haykiris. Tam Kenan İmirzalioglu budur dedigimiz bir bolumdu.
çok süper oyuncu aga ya hayranım valla böyle karizma adam yok dünyada oyunculuğu harika
sinirlenince insan korkuyo aslan gibi

ee hacım paylaşsana ben yunan müziklerini cok severim
Eften püften video olacaktir ama yunan müzikleri için değer

O kadar saate tıkanır. Reytingleri yüksek belliki senaristler elinde olanları kullanıyolar. Bi yere kadar biriktirdikleri yetişecek sonrada tıkanma başlayacak.

Hep birlikte izleyelim gorelim. Oyle de boyle de Karadayi ailecek izlenebilecek bir fenomen oldu

rahat ol bu senaristler lale devri ve yer gök aşkı 3'üncü sezonuna uzattılar
bu dizi hiç sıkmadan 2 sezon rahatlıkla yüksek reytinglerde gider ben boş dizi izlemem

aynen aşk dizisne dönerse zevk vermezse bırakırım benim vazgeçilmez tek dizim var kurtlar vadisi ne olursa olsun izlerim ama diğerleri güzel olmazsa izlemem