25 Mart 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,475
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Program sıralamaları belli oldu.

Karadayı bir kez daha iki grupta da zirvenin sahibi oldu. Dizi A/B'de 10 reytingi geçerken aynı başarıyı totalde göstermeye de bir hayli yaklaştı.

Cumartesi ve Pazar geceleri de ekranlara gelen Survivor bu iki güne nazaran daha düşük bir performans gösterse de totalde 2. A/B'de 3. olmayı bildi.

Günün en büyük çıkışını gerçekleştiren dizi şüphesiz Yalan Dünya oldu. Bu hafta dizideki dört karakter Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasına katıldı. Bununla birlikte özetsiz veya çok kısa özetle yayınlanan dizi uzun özetle yayınlandı bu hafta. Durum böyle olunca Yalan Dünya bir anda uçuşa geçti. Totalde haftalardır ilk 10 içerisine giremeyen dizi bir anda kendini 3. sırada buldu. A/B'de de yükselen dizi günü 2. tamamladı.

Bu sezonun dikkat çeken işlerinden biri olan Kayıp Şehir ise dün gece final bölümüyle ekranlara veda etti. Aslında iyi reytingler almasına karşın sürekli günü değiştirilen dizi bir şekilde finale zorlanmış oldu. Buna karşın dizi final bölümüyle de yüksek oranlar aldı ve günü 6. tamamladı.

Ekranların en başarılı yarışmalarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster başarısını bir kez daha gösterdi ve her iki grupta da günü 4. sırada tamamladı. Özellikle A/B'de çok yüksek oranlar alan yarışma 7 reytingi geçmeyi başardı.

Günün bir diğer başarılı yapımı ise Beni Böyle Sev oldu. Kısa zamanda önemli bir başarı yakalayan TRT dizisi A/B'de ilk 10 sıra içerisinde kendine yer bulmayı bildi

Fox'un geçtiğimiz yıllarda zirveye oynayan dizisi Yer Gök Aşk'ın önlenemeyen düşüşü ise sürüyor. Dizi özellikle A/B grubunda her geçen hafta kan kaybediyor. Bu hafta biraz daha düşen dizi 2 reyting sınırına kadar geriledi. Totalde ise daha başarılı olan dizi kanalını idare etmeyi sürdürüyor.

İşte günün sonuçları:

Son düzenleme:
25 Mart 2013 Pazartesi SBT Reyting Sonuçları

Moderatörün son düzenlenenleri:
survivor özet reklamları 20:05

Son düzenleme:
Yalan Dünyanın özeti 4 almış. Muhteşem.

Yeni bölüm jenerik verdi ve reklama girdi.

Şu bozok gitmeli survivordan.

- - - Ekleme - - -

Belliki bbeb yd ye yaramış. Bbeb yeniden düşer yd.

Yalan Dünya 5,23 görmüş anlıklarda gayet iyi.Karadayı da gayet iyi gidiyor.

Oha! Yalan Dünya özet 5 reytingi geçmiş. Ben demistim özetli yayımlanmak diziye yarar diye.
Süper!

Jenerikten sonra full reklamdı. Bu ara düşer.

(Güncellemeli Post)

Bu postta yazıyorum sonra geçen haftaki gibi tartişma olmasın.

Karadayı (
Yeni Bölüm)

1.Kuşak Reklam
20:41'de girdi.
20:50'de dönüşü.
2.Kuşak Reklam
21:06'de girdi.
21:19'da dönüşü.
3.Kuşak Reklam
22:45'de girdi.
22:59'da dönüşü.
4.Kuşak Reklam(son)