kanal d bu, bu tür flash stratejiler yaparKanal D bu sezon yoldan iyice şaştı ya! A.Ş.K gibi bir dizinin tekrarını yayınlamamak da ne demek?
kanal d bu, bu tür flash stratejiler yaparKanal D bu sezon yoldan iyice şaştı ya! A.Ş.K gibi bir dizinin tekrarını yayınlamamak da ne demek?
Adını Feriha Koydum bence her iki gruba da hitap ediyordu seyirci kitlesi olarak...Totalin erkek/kadınla ne alakası var Allah aşkına?
Adını Feriha Koydum da total dizisiydi.
Karadayı A/B dizisi. Kadın dizisi mi yani?
Ilk bölüm ab si yüksek çıkabilir malum kanal D seyircisi ab ab seyircisine reklam yaptı illa bi göz atarlar ama muhtesemle ab yarisi yapması çok zor. Genel olarak ab si biraz totalden yüksek olur en fazlaBence A/B`de yüksek çıkacak ama totalde de varlık gösterecek.
Kanal D`nin A/B`si totalden fazla yüksek olan iki dizisi var. İntikam ve Yalan Dünya.
İntikam da son zamanlar oldukça azaldı fark. Çalıkuşu desen o da iki grupta da varlık gösterecek. Daha ilk bölümdü dur hele bir.
Medcezir Karagül beni böyle sev güneşi beklerken aramızda kalsın niye sordun kibana izlediğin dizileri sayarmısın biri atv ci biri kanal d ci biraz serbest takılın ya kanallara
Galiba artik bu sekil takilcak ama keske daha ilk bolumden olaylar gelismeseydi ilk bolume cok sey sıgdirdilar valla ben boyle aksiyon gormedim 5 bolumluk olay 1 bolumde yasandiaynen sakal baya karizma yapmış önceden beğenmiyodum ama dizide çok iyi olmuş bari sakalı kestin bıyığıda kes saçıda kes memati baş ol tekrardan
Merhamet yüzünden. 01.00`a Yerli Dizi yazmış, tekrarını o saatte yayınlayabilir.Kanal D bu sezon yoldan iyice şaştı ya! A.Ş.K gibi bir dizinin tekrarını yayınlamamak da ne demek?
muthis haber CMTS izleyecek guzel bisey ciktiuzun hikaye filmi tv'de ilk kez cumartesi 20:00 atv'de
Ya bu kadar iddialı bir dizi yayınlıyor ve tekrarını yayınlamıyor he? Artık diyecek bir şey bulamıyorum bu kanala ya, gerçekten. Kayıp'a 3 kere verdiği tekrarının bir saatini bu diziye bile ayırmayan kanalı affeder miyim artık bilemiyorum...kanal d bu, bu tür flash stratejiler yapar
Evet, ama Total dizisiydi.Adını Feriha Koydum bence her iki gruba da hitap ediyordu seyirci kitlesi olarak...
çalarsa my den çalar şu anlık doksanlar zaten 3 reyting neyini yürütecekelr daha
AB'de de çok iyi oranlar alıyordu. Hemen hemen eşitti yani oranlar. Her iki gruba da hitap ediyordu yani dizi...Evet, ama Total dizisiydi.
yükseleccek my 11 dk reklamdı valide de hazır aşk a kaçmışben atv'den reyting kapacağını iddia etmiyorum televizyonu yeni açan birisi diğer kanallar reklamda olduğu için kanal d'ye bakar reklam izleyecek değilya.bunu az sonra açıklanacak olan anlıklarda da görüceğiz kanal d yükselecek
Bence hiçbir bölümde total yüksek çıkmayacak. Güneşi beklerken gibi olacak. A/B yüksek olacak ama fark fazla olmayacak ikisi arasında.Ilk bölüm ab si yüksek çıkabilir malum kanal D seyircisi ab ab seyircisine reklam yaptı illa bi göz atarlar ama muhtesemle ab yarisi yapması çok zor. Genel olarak ab si biraz totalden yüksek olur en fazla
nedense bana kanal d ci gibi geldinde neyseMedcezir Karagül beni böyle sev güneşi beklerken aramızda kalsın niye sordun ki
Saçını kestirmiş ama hala aynı oyuncu.Nasıldı? Değişmiş mi?