Ilk anlikta da dedim aşk fena değil ama fırtına koparacak kadar iyi değil şuana kadar senaryo adına bişey göremedik. Ama oyunculuklar iyi. Basroldaki erkek oyuncu yakisiklilligini oyunculuguyla kapamaya çalışıyor.
aynen sakal baya karizma yapmış önceden beğenmiyodum ama dizide çok iyi olmuş bari sakalı kestin bıyığıda kes saçıda kes memati baş ol tekrardanAga serhat sakallari kesti ya keske kesmeseydi cok yakisiyodu
öbgzk'de zengin yaşam %80 yoktu ona bakarsan ve rekorlar kırdıkanal d nin tüm dizilerinde ab daha yüksek çıkar erkek dizisi hariç ne yaparsa yapsın bunun kaliteyle maliteyle alakası yok yaptıkları dizilerin %90 ı kadın izleyici ağırlıklı ve zengin yaşam var hep
çalarsa my den çalar şu anlık doksanlar zaten 3 reyting neyini yürütecekelr dahatek samanyolu değil atv star bütün kanallar reklamda bu aşk için bir şans bence
Çok kötü ya...Heyecanlı dakikalar ve erkan can öldü
bana izlediğin dizileri sayarmısın biri atv ci biri kanal d ci biraz serbest takılın ya kanallaraAbi daha durun yargısız infaz yapmayın hemen dizi süper.
Totalin erkek/kadınla ne alakası var Allah aşkına?kanal d nin tüm dizilerinde ab daha yüksek çıkar erkek dizisi hariç ne yaparsa yapsın bunun kaliteyle maliteyle alakası yok yaptıkları dizilerin %90 ı kadın izleyici ağırlıklı ve zengin yaşam var hep
Evet başta gösterdiler.A.Ş.K.'ta Güneş Emir'i gören var mı??? yarım saattir bakıyorum göremedim hala.
Kanal D bu sezon yoldan iyice şaştı ya! A.Ş.K gibi bir dizinin tekrarını yayınlamamak da ne demek?malesef