25 Eylül 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Müzikleri de çok güzel ya. A.Ş.K harika olmuş. Hakan Kurtaş'ı hala beğenmiyorum ama yine de çok kötü durmuyor. İnş. AB grubunda zirveye yakın oranlar alarak 2. olur A.Ş.K'ım...
Bence uyumlu gibiler gözümüz alınacaktır zamanla ki müzikler süper gerçekten.

Aşk-ı Memnu'nun dizi müziği A.Ş.K'ta da çalıyor şu an kemancı tarafından.

samanyolu, atv ve starın reklamda olması aşka yarayacak
eh be star dün kaçak varken birkez olsun reklama girmedin

A.Ş.K.'ı şimdilik izliyorum. Dizi ayırmadı kendini benden. Genellikle böyle aşk dizilerini sevmem bakalım beni kendine bağlaya bilecek mi?

Ama çekim kalitesi, renkler falan süper.

bence kanal merhameti yayımlamayıp tekrar aşk'ı yayımlamalı

8-9 rtg de onun hürmetine alırız diyolar sanırsam
Doğum günü partisinde kemancı çalıyor yani. Fon'da ki müzikler tamamen orjinal. Zaten 45 sn. felan çaldı öyle çok çalmadı.

Bu arada Hazal'ın canlandırdığı Azra karakterini çok beğendim. Hırslı ve dişli kendisinin de dediği gibi ve çok usta ve başarılı bir şekilde canlandırıyor karakterini. Yarın zirvede yer alamasa bile İnş. gelecek haftalarda AB'de zirvede olur A.Ş.K'ım...

niye aşk'ın tekrarı verilmiyor , hazala değer vermiyolar mı yoksa ???

Klişe olmuş ab halkı bu kadar klişeleri pek sevmez Total ab birbirine yakın olur kanal D nin diğer dizileri gibi olmaz
Bence A/B`de yüksek çıkacak ama totalde de varlık gösterecek.

Kanal D`nin A/B`si totalden fazla yüksek olan iki dizisi var. İntikam ve Yalan Dünya.

İntikam da son zamanlar oldukça azaldı fark. Çalıkuşu desen o da iki grupta da varlık gösterecek. Daha ilk bölümdü dur hele bir.

aşka şimdi baktım my reklamında dans ediyorlar aslı ile valla bu çocuk eğer aslıyı seçmez ise aptaldır kız çok güzel yaa
hazalda millet ne buluyor anlamıyorum valla
tabi aşk bu kime vurulacagı bilinmez insanın ama benim gönlüm aslıdan yana

tabi my reklam diye baktım asıl gönlüm my dan yana