Konu olarak Güvercinin Kanatları romanına benzettim ben. Tabii birebir olmayabilir ama o kitapta da sevgilisini zengin ve hasta bir kıza yaklaştırıyordu baş kahraman olan kız.A.Ş.K. kitapdan uyarlama mı?
Ask ismi basrollerin bas harfleriymis bugun htmagazinde okudum asli kerem şebnemgenelleme yaptım çalıkuşu öyle mesela millet heycan istiyo nerde ne olacağı kabak gibi ortada olan şeyler değil aşk dizisinin ismi bile kötü aşk nedir ya bu kadar basit olamaz heralde hep aynı şeyler klasik aşk hikayesi ve ksin yatlar katlar köşkler vardır zenginliğin dibine vurmuşlardır kanal d de işini bilmiyo böyle olmaz
Hazal Aslıdan 1000 kat daha güzel 😎 Ama sokak kısmı doğruaynen aga hazala mazala bin çeker o kıza nasıl güzel diyolar şaşıyorum ya sokağa çık 10 dk yürü o kızdan güzel 50 kız görürsün en az ama aslı çok güzel
Çalıkuşu film, kaç bölüm sürecek dizisi.genelleme yaptım çalıkuşu öyle mesela millet heycan istiyo nerde ne olacağı kabak gibi ortada olan şeyler değil aşk dizisinin ismi bile kötü aşk nedir ya bu kadar basit olamaz heralde hep aynı şeyler klasik aşk hikayesi ve ksin yatlar katlar köşkler vardır zenginliğin dibine vurmuşlardır kanal d de işini bilmiyo böyle olmaz
Aşk düşük başlasa fena değil calikusundan iyi gözüküyor. Erkek oyuncuyu eleştirmeye en azından yapmacık oynamıyor. Ama reytingleri pek parlak sonuçlar beklememek lazım. Hele ab de pek iyi sonuç. Alamaz gibi
tuncel kurtiz in rolü çok boş gereksiz ama adamın sesi yetiyor
my özetinin aldığı oranları alsın yeter o diziyeİlk bölüm 9 alamaz ama iyi sonuçlar alacaktır.
O kadar da değil abartma yahumy özetinin aldığı oranları alsın yeter o diziye
ortak mı ? berenin evelden beri tek tanesi benim dikkatini çekerim tek tane@destere koş berenine ortak çıktı