25 Eylül 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

bu my kurgucusundan senarsitine anti hürremci sülüman o ka laf etti taht kavgası ile ilgili ama entrika müziği hürrem in adamı rüstem gelince başladı hep subliminal bunlar :F

genelleme yaptım çalıkuşu öyle mesela millet heycan istiyo nerde ne olacağı kabak gibi ortada olan şeyler değil aşk dizisinin ismi bile kötü aşk nedir ya bu kadar basit olamaz heralde hep aynı şeyler klasik aşk hikayesi ve ksin yatlar katlar köşkler vardır zenginliğin dibine vurmuşlardır :) kanal d de işini bilmiyo böyle olmaz
Ask ismi basrollerin bas harfleriymis bugun htmagazinde okudum asli kerem şebnem :D

genelleme yaptım çalıkuşu öyle mesela millet heycan istiyo nerde ne olacağı kabak gibi ortada olan şeyler değil aşk dizisinin ismi bile kötü aşk nedir ya bu kadar basit olamaz heralde hep aynı şeyler klasik aşk hikayesi ve ksin yatlar katlar köşkler vardır zenginliğin dibine vurmuşlardır :) kanal d de işini bilmiyo böyle olmaz
Çalıkuşu film, kaç bölüm sürecek dizisi.

Aşk-ı Memnu da Yaprak Dökümü de böyleydi reytingleri ortadaydı. :)

İntikam ve Galip Derviş haricinde diziden uyarlanan yok. Medcezir de uyarlama ama baya tuttu.

Ayrıca bence de böyle olmaz. Prime Timeda da zirveyi almalı. En çok izlenen kanal olmakla olmuyor. :)

A.Ş.K çok güzel bir dizi olmuş. Çok kaliteli ve çok profosyonel oyunculuklar var. Kanal D umarım reklama felan girmez Çalıkuşu'nda olduğu gibi de dizi yarın yüksek reytingler alır. :)

AŞK yükselmeyi başardı, diğer anlıkta da yükselecektir :)

abi kaçak süper ya 3.izleyişim gürkan uygun sen nesin be :d
doksanları izlerim birazdan :D

Müzikleri de çok güzel ya. A.Ş.K harika olmuş. Hakan Kurtaş'ı hala beğenmiyorum ama yine de çok kötü durmuyor. İnş. AB grubunda zirveye yakın oranlar alarak 2. olur A.Ş.K'ım... :)