kanal d bu dizilerle bi yere varamaz kendileri dizi yapmalı uyarlama kitaptan alınma böyle olmuyo klasik heycansız işler millet heycan istiyo heycanBu ne hız HachiKo? Hızına yetişemiyorum artık.
Medcezir de 2 reytingle başlamadı mı?
kanal d bu dizilerle bi yere varamaz kendileri dizi yapmalı uyarlama kitaptan alınma böyle olmuyo klasik heycansız işler millet heycan istiyo heycanBu ne hız HachiKo? Hızına yetişemiyorum artık.
çirkin değil de güzelde değil sıradan bi tip işte sıradan bir günde bile ondan çok daha güzel onlarca kız görüyoruz oyuncu diye şişiriliyo ben beğenmiyorumHazal çirkin mi şimdi haha güldürdü
A.Ş.K. kitapdan uyarlama mı?kanal d bu dizilerle bi yere varamaz kendileri dizi yapmalı uyarlama kitaptan alınma böyle olmuyo klasik heycansız işler millet heycan istiyo heycan
Abi daha durun yargısız infaz yapmayın hemen dizi süper.aşk muhteşem yüzyılın özetini geçememiş bide kapışırlar diyorlardı
gerçi yorum için erken daha belki geçer özetini önümüzdeki anlıklara bakıcak(özetini dedim)
ilk anlık için değil ilk bölümü 9 reyting alır dedi ama bu imkansızAb
Daha ilk anlık ne yaptın sen.
Abartma aga hazal da guzel asli kadar degil amaaynen aga hazala mazala bin çeker o kıza nasıl güzel diyolar şaşıyorum ya sokağa çık 10 dk yürü o kızdan güzel 50 kız görürsün en az ama aslı çok güzel
genelleme yaptım çalıkuşu öyle mesela millet heycan istiyo nerde ne olacağı kabak gibi ortada olan şeyler değil aşk dizisinin ismi bile kötü aşk nedir ya bu kadar basit olamaz heralde hep aynı şeyler klasik aşk hikayesi ve ksin yatlar katlar köşkler vardır zenginliğin dibine vurmuşlardır kanal d de işini bilmiyo böyle olmazA.Ş.K. kitapdan uyarlama mı?
dünyanın her yerini dolaşıpta raslayamayacağın tek isim vardır o da " BEREN SAAT"aynen aga hazala mazala bin çeker o kıza nasıl güzel diyolar şaşıyorum ya sokağa çık 10 dk yürü o kızdan güzel 50 kız görürsün en az ama aslı çok güzel
ben ilk anlık için demedim ve sana demedim bir kişi ilk bölüm 9 reyting alacak my yi geçecek dediBu ne hız HachiKo? Hızına yetişemiyorum artık.
Takas Hazal süper ya yapma şimdi. Gel sevgili olalım dese hayır dermisin şimdi hahaçirkin değil de güzelde değil sıradan bi tip işte sıradan bir günde bile ondan çok daha güzel onlarca kız görüyoruz oyuncu diye şişiriliyo ben beğenmiyorum
Aynen aynen onu bende farkettimkızlar güzelde dizi biraz fazla yapmacık gelmedimi ya!
hayır derim beğenmiyorum boyuda kısa olmazTakas Hazal süper ya yapma şimdi. Gel sevgili olalım dese hayır dermisin şimdi haha
kanal d öbgzk gibi hem özgün hemde bol tempolu bi senaryo bulursa yeniden 20 leri görür. umarım çoşkun ırmak bu sene mükemmel ötesi bi senaryo yazıyodur da seneye izleriz.kanal d bu dizilerle bi yere varamaz kendileri dizi yapmalı uyarlama kitaptan alınma böyle olmuyo klasik heycansız işler millet heycan istiyo heycan
İlk bölüm 9 alamaz ama iyi sonuçlar alacaktır.ilk anlık için değil ilk bölümü 9 reyting alır dedi ama bu imkansız