25 Eylül 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu ne hız HachiKo? :X Hızına yetişemiyorum artık. :X

Medcezir de 2 reytingle başlamadı mı? :D
kanal d bu dizilerle bi yere varamaz kendileri dizi yapmalı uyarlama kitaptan alınma böyle olmuyo klasik heycansız işler millet heycan istiyo heycan

A.Ş.K. süper bir dizi, çok yükselecek anlıklarda inanıyorum :)

A.Ş.K. kitapdan uyarlama mı?
genelleme yaptım çalıkuşu öyle mesela millet heycan istiyo nerde ne olacağı kabak gibi ortada olan şeyler değil aşk dizisinin ismi bile kötü aşk nedir ya bu kadar basit olamaz heralde hep aynı şeyler klasik aşk hikayesi ve ksin yatlar katlar köşkler vardır zenginliğin dibine vurmuşlardır :) kanal d de işini bilmiyo böyle olmaz

Fox 15-20 arasi tam 5 saat anliklarda 1. olmus tebrikler :D Fox tum gunde kanal D`ni gecerse sasmam :F

Aşk düşük başlasa fena değil calikusundan iyi gözüküyor. Erkek oyuncuyu eleştirmeye en azından yapmacık oynamıyor. Ama reytingleri pek parlak sonuçlar beklememek lazım. Hele ab de pek iyi sonuç. Alamaz gibi

kanal d bu dizilerle bi yere varamaz kendileri dizi yapmalı uyarlama kitaptan alınma böyle olmuyo klasik heycansız işler millet heycan istiyo heycan
kanal d öbgzk gibi hem özgün hemde bol tempolu bi senaryo bulursa yeniden 20 leri görür. umarım çoşkun ırmak bu sene mükemmel ötesi bi senaryo yazıyodur da seneye izleriz.