Bazı yurtlarda internet yok şükret. Canlı yayın kasmıyor mu? 😱bnm pc çok kasıyor yurt interneti sonuçtabu arada sarp akakya gözüktü
A.Ş.K.'ın konusu aşk üçgeni değil mi?
Bazı yurtlarda internet yok şükret. Canlı yayın kasmıyor mu? 😱bnm pc çok kasıyor yurt interneti sonuçtabu arada sarp akakya gözüktü
Onu arada bir geçiyorum şimdi deniyoruz şansımızı kaçırırsak düzenliyorum da siliyor hepBuğra paylaşıyor bence sen kendini yorma.
Yoo ne alakası var. Birisi her bölüm vuruldu da ölmedi mi?Aşk totalin dibine vurdu mafya mufya)))) Revan artırın izlemez böyle Total isleri))) zaten goldtan ab işi çıkmaz silah cennetine döndü dizi yahuu
kasıyor ama çok değilBazı yurtlarda internet yok şükret. Canlı yayın kasmıyor mu? 😱
A.Ş.K.'ın konusu aşk üçgeni değil mi?
Nasıl gerek yok sen silme yeter ben düzenlerimYapma hiç bir şey gerek yok.
Tamam arkadaşım niye sinirlendin ki böyle al siliyorumMerak eden geçen haftanın konusuna bakar ben boşuna eklemiyorum tabloya anlıkları.
Hilmicem'i begendim ya bence biz fazla onyargiliyiz
Panpa Muhteşem Yüzyıl'ı bırakacam artık her bölüm biri ölüyor vuruluyor tam Total dizisi oldu.kasıyor ama çok değilaşk ın konusu dörtgen olur beşgen olur dizi hangi koşulda tutarsa öyle kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?