pompy dizi yapsın my yi anca onun dizileri geçer yoksa başka dizilerin işi zorDoksanlar ortalarda yok. Bu dizi Muhteşemi geçemeyecekmiydi? @xemrexxx
Panpa demek ki ben daha MY'ciğim senden.@156 ya bak saniye farkı ile kaybettim
bu arada aşk my nin 11 dk reklam olduğu anlığı geçmiş
Kacak çok klişeah ah kaçak şu gün olacaktı şu an ki anlığı 7+ idi o ses çok zorlu bi rakip my en azından daha çok kadınlara hitap eden bir dizi kaçak şov yapardı bu gün zirveyi alırdı 2 hafta içinde
bir üflerim destere gibi 9 ay forum dışı kalırsın ben aynı pc de hem izleyip hem yorum yapıyomPanpa demek ki ben daha MY'ciğim senden.
Aha yeni tartışma konusu çıktı.
sadece aşk diyorsun da profilinde gb resmi varKanal D ci ne demek yani bir dizi izliyorum kanalda sadece aşk sürekli de takip etmem eminim kanal tutma nedir ya ne saçma haha
Ben telefon dan neyse sonuç ortada.bir üflerim destere gibi 9 ay forum dışı kalırsın ben aynı pc de hem izleyip hem yorum yapıyom
Yükselir bence hiç belli olmazmy 13 dk reklamında bu oranı almış yeni bölümündemi yükseleck
Güneşi beklerkeni sadece izliyorum diyorum zaten sana nasıl anlıyorsun anlamıyorum kisadece aşk diyorsun da profilinde gb resmi var
Nebahat Vahide Gördüm'ün oyunculuğunu beğenmiyordu ama A.Ş.K'ta hiç beceremiyor oyunculuğu nedense. Ne demişler : "Büyük lokma ye, büyük laf etme!"
Tokyophone @tokyoph0ne
Nebahat Çehre elinde kalan son bir kaç mimikle idare etmeye çalışıyor adeta. #AŞK
ya nesi klise allahini seviyosaniz bos bos konusmayin insani ayar ediyosunuz ya silah patliyor diye mi klise sen hayatinda bu konuda kactane dizi izledin allah bilir daha konuyu bilmiyosundurKacak çok klişe
bnm pc çok kasıyor yurt interneti sonuçta bu arada sarp akakya gözüktüBen telefon dan neyse sonuç ortada.
Yanlız Mustafa'yı çok dolduruyor Barbaros.
Kim demişse çok doğru demiş. Çok yapmacık oynuyor zaten sesi dublaj. Yani usta bir oyuncuya laf etmekle olmuyor öyle. Önce kendin önündeki yemeği ye, sonra başkasının hakkına göz dikersin zaten.Şöyle bir yorum vardı çok güldüm.
O zaman ask ada klişe demeyinya nesi klise allahini seviyosaniz bos bos konusmayin insani ayar ediyosunuz ya silah patliyor diye mi klise sen hayatinda bu konuda kactane dizi izledin allah bilir daha konuyu bilmiyosundur
Karadayı ilk başlarda erkek dizisinde sonra kadınları da yakaladı. Ortada bir dizi ne tam erkek ne tam kadın. Kadın etrikasida var erkek şiddeti deKaradayıya kadın dizisi diyorsun o zaman. Vadi nasıl A/B`de 1. oluyor? kadın dizisi mi? Asla dedin de.