25 Eylül 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

ya nesi klise allahini seviyosaniz bos bos konusmayin insani ayar ediyosunuz ya silah patliyor diye mi klise sen hayatinda bu konuda kactane dizi izledin allah bilir daha konuyu bilmiyosundur
aga dikkat ettiysen dikkate alıp cevap bile vermedim nickine bakman yeterliydi niye ciddiye aldın ki :d dizinin konusunu bilmediğine adım gibi eminim :D

diziyi izlesen sende benim dediklerimi yazardın ah önyargılarını kırıp kanal gözetmeksizin bi izlesen :(
Kanal gözetmeksizin Karadayı ve Medceziri izliyorum. Kaliteli şey olunca izliyorum demekki.

Total A/B farketmez. Medcezir ilk bölüm totalde yüksek çıktı ama ben yine de reytinglere bakmadan izledim.

Nebahat Vahide Perçim'in oyunculuğunu beğenmiyordu ama A.Ş.K'ta hiç beceremiyor oyunculuğu nedense. Ne demişler : "Büyük lokma ye, büyük laf etme!" :X
nebahat çehrenin ekrana çıkması yeterli :Dkadının gözleri entrika entrika diye bakıyor o mimikleri kaybetmese ekranda olamazdı okırış buruş yüzle:D

Kanal D diziden hemen sonra tekrarını yayınlamamakla çok büyük bir hata yapıyor. Büyük bir izleyici kitlesinin çoğunluğu zaten 22.00 - 23.00 aralığında. Çok pişman olacak çok! :bağır::T

Aşk totalin dibine vurdu mafya mufya)))) Revan artırın izlemez böyle Total isleri))) zaten goldtan ab işi çıkmaz silah cennetine döndü dizi yahuu

A.Ş.K. iyi gidiyor, yarın TOTAL grubunda daha yüksek çıkacak gibi..

aga dikkat ettiysen dikkate alıp cevap bile vermedim nickine bakman yeterliydi niye ciddiye aldın ki :d dizinin konusunu bilmediğine adım gibi eminim :D
artik abartmaya basliyolar ama dizinin konusunu bilmeden silah patliyor diye klise diyolar adamlarda ki mantiga bak

nebahat çehrenin ekrana çıkması yeterli :Dkadının gözleri entrika entrika diye bakıyor o mimikleri kaybetmese ekranda olamazdı okırış buruş yüzle:D
Tamam ama usta bir oyuncuya laf etmeseydi o yorumu yapmazdım zaten. Bende Nebahat Çehre'yi çok seviyorum ama o yorumları söylememeliydi Vahide Perçin gibi bir oyuncuya...

Hazal'ım döktürüyor yine MaaşAllah. :X

Tamam ama usta bir oyuncuya laf etmeseydi o yorumu yapmazdım zaten. Bende Nebahat Çehre'yi çok seviyorum ama o yorumları söylememeliydi Vahide Perçin gibi bir oyuncuya...

Hazal'ım döktürüyor yine MaaşAllah. :X
diziyi düzenli takip edenlerin çoğu yaıştırmadı zaten o role kim gelse tam oturmayacaktı