25 Ekim 2021 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Çok Güzel Hareketler 2 | Kanal D

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
Reactions: serhatt
Yasak Elma 5.sezonda olmasına rağmen sezon başından beri her hafta reytinglerini üstüne koyarak ilerliyor, müthiş bir başarı cidden. Dün 9 reytingi kıl payıyla kaçırmış, derbi maçı olmasa daha yüksek reytingler alırdı. Bölümü henüz izleyemedim ama iyi bir fragmanla haftaya daha da yükselir muhtemelen.

Reactions: cookies
Beni istemeyeni istemem cümlen zaten benim sana duvar ördüğümü, senin de kalakaldığını belirtiyor.

Oranları iyi değil artık
Onun genel bir söylem olduğunu anlamak için çok çaba sarf etmeye gerek yok ama sen kendine yontmayı seçtiğin için böyle bir yere çekmeye çalışıyorsun.

Reactions: Yiğitt
Cuma gününe 7 dizi yığıldı ama pazartesi 2 işle değirmen dönüyor o yüzden ciddiye alınacak sonuçlar yok halen.
Üç Kuruş 1 Kasım'a gün basar diye düşünmüştüm ama o da Alparslan'la aynı gün başlayacak galiba.

Reactions: cookies
Sadece 7 başrolünden 6sı gitmiş Çukurovanın olduğu günde yayınlanan camdaki kızı övmeyi biliyorsun ama ", bu ne yaman çelişki
@serhatt @Dosi @Alos

Sadece 7 başrolünden 6sı gitmiş Çukurovanın olduğu günde yayınlanan camdaki kızı övmeyi biliyorsun ama ", bu ne yaman çelişki
@serhatt @Dosi @Alos
Camdaki Kız da geçen sezon Çukurova, MD, Alev Alev, Kıbrıs gibi işlerin karşısında başladı bu sezon o kadar övmüyorum farkındaysan.

O ne güzel cevaptır öyle, @xemrexxx kalakalmıştır tabi fesatlaşmıştır da
Anladığı dilden konuşmak lazım.

Reactions: Yiğitt
Camdaki Kız da geçen sezon Çukurova, MD, Alev Alev, Kıbrıs gibi işlerin karşısında başladı bu sezon o kadar övmüyorum farkındaysan.

Anladığı dilden konuşmak lazım.
Napak ilk bölümler her iş yüksek gidebilir
ayrıca hercai vb. Gömüp de aynı senaryonun Ab lik olanını övmen garip duruyor

Dilini koparırım

Reactions: Aserat
Napak ilk bölümler her iş yüksek gidebilir
ayrıca hercai vb. Gömüp de aynı senaryonun Ab lik olanını övmen garip duruyor

Dilini koparırım
Dizinin içeriğini övmüyorum sadece Burcu nedeniyle başarısına seviniyorum.
Yoksa o namus takıntısı beni de yordu ve birkaç bölüm sonra bıraktım.