25 Ekim 2021 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Çok Güzel Hareketler 2 | Kanal D

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Güldürdün
Reactions: serhatt
Yasak Elma 5.sezonda olmasına rağmen sezon başından beri her hafta reytinglerini üstüne koyarak ilerliyor, müthiş bir başarı cidden. Dün 9 reytingi kıl payıyla kaçırmış, derbi maçı olmasa daha yüksek reytingler alırdı. Bölümü henüz izleyemedim ama iyi bir fragmanla haftaya daha da yükselir muhtemelen.

• Harika
Reactions: cookies
Beni istemeyeni istemem cümlen zaten benim sana duvar ördüğümü, senin de kalakaldığını belirtiyor. :A

Oranları iyi değil artık :A
Onun genel bir söylem olduğunu anlamak için çok çaba sarf etmeye gerek yok ama sen kendine yontmayı seçtiğin için böyle bir yere çekmeye çalışıyorsun. :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Cuma gününe 7 dizi yığıldı ama pazartesi 2 işle değirmen dönüyor o yüzden ciddiye alınacak sonuçlar yok halen. :A Üç Kuruş 1 Kasım'a gün basar diye düşünmüştüm ama o da Alparslan'la aynı gün başlayacak galiba.

• Olmamış
Reactions: cookies
Cuma gününe 7 dizi yığıldı ama pazartesi 2 işle değirmen dönüyor o yüzden ciddiye alınacak sonuçlar yok halen. :A Üç Kuruş 1 Kasım'a gün basar diye düşünmüştüm ama o da Alparslan'la aynı gün başlayacak galiba.
Sadece 7 başrolünden 6sı gitmiş Çukurovanın olduğu günde yayınlanan camdaki kızı övmeyi biliyorsun ama ", bu ne yaman çelişki :A @serhatt @Dosi @Alos

Sadece 7 başrolünden 6sı gitmiş Çukurovanın olduğu günde yayınlanan camdaki kızı övmeyi biliyorsun ama ", bu ne yaman çelişki :A @serhatt @Dosi @Alos
Camdaki Kız da geçen sezon Çukurova, MD, Alev Alev, Kıbrıs gibi işlerin karşısında başladı bu sezon o kadar övmüyorum farkındaysan. :A

O ne güzel cevaptır öyle, @xemrexxx kalakalmıştır tabi fesatlaşmıştır da :A
Anladığı dilden konuşmak lazım. :A

• Harika
Reactions: Yiğitt
Camdaki Kız da geçen sezon Çukurova, MD, Alev Alev, Kıbrıs gibi işlerin karşısında başladı bu sezon o kadar övmüyorum farkındaysan. :A

Anladığı dilden konuşmak lazım. :A
Napak ilk bölümler her iş yüksek gidebilir :A ayrıca hercai vb. Gömüp de aynı senaryonun Ab lik olanını övmen garip duruyor :A

Dilini koparırım :A

• İlginç
Reactions: Aserat
Napak ilk bölümler her iş yüksek gidebilir :A ayrıca hercai vb. Gömüp de aynı senaryonun Ab lik olanını övmen garip duruyor :A

Dilini koparırım :A
Dizinin içeriğini övmüyorum sadece Burcu nedeniyle başarısına seviniyorum. :A Yoksa o namus takıntısı beni de yordu ve birkaç bölüm sonra bıraktım. :A