Umut başarmanın yarısıdırBoşa umutlanma canım
Umut başarmanın yarısıdırBoşa umutlanma canım
Olmaz değil, geçtiğimiz sezon da final yapıyordu sözde.Nisan ayı gelmiştir:
Yasak Elma Sezon Finali Yapıyor keşke öyle olsa
AynenOlmaz değil, geçtiğimiz sezon da final yapıyordu sözde.
Beni istemeyeni istemem cümlen zaten benim sana duvar ördüğümü, senin de kalakaldığını belirtiyor.Pardon da seni neden kazanmak isteyeyim ki? Beni istemeyeni ben hiç istemem. Çok şükür ki seni kazanmak gibi bir gayem de olmadı hiçbir zaman.
Oranları iyi değil artıkUmut başarmanın yarısıdır
İyi değil mi? nasıl iyi değil? gören de Yasak Elma 3 reyting alıyor sanar @serhattBeni istemeyeni istemem cümlen zaten benim sana duvar ördüğümü, senin de kalakaldığını belirtiyor.
Oranları iyi değil artık
Onun genel bir söylem olduğunu anlamak için çok çaba sarf etmeye gerek yok ama sen kendine yontmayı seçtiğin için böyle bir yere çekmeye çalışıyorsun.Beni istemeyeni istemem cümlen zaten benim sana duvar ördüğümü, senin de kalakaldığını belirtiyor.
Oranları iyi değil artık
Çok tatlısın sen ya, bayılıyorum sanaOnun genel bir söylem olduğunu anlamak için çok çaba sarf etmeye gerek yok ama sen kendine yontmayı seçtiğin için böyle bir yere çekmeye çalışıyorsun.
Verecek cevap kalmayınca böyle kendini tekrar edersin işte.Çok tatlısın sen ya, bayılıyorum sana
Yok vücut sıvılarımızı daha makul şeyler için harcamayı tercih ediyoruz.
Bizim diziler hep gün birincisi zaten, boşluktan ortaya çıkan birincilik değil @Aserat
O ne güzel cevaptır öyle, @xemrexxx kalakalmıştır tabi fesatlaşmıştır daYok vücut sıvılarımızı daha makul şeyler için harcamayı tercih ediyoruz.
Sadece 7 başrolünden 6sı gitmiş Çukurovanın olduğu günde yayınlanan camdaki kızı övmeyi biliyorsun ama ", bu ne yaman çelişki @serhatt @Dosi @AlosCuma gününe 7 dizi yığıldı ama pazartesi 2 işle değirmen dönüyor o yüzden ciddiye alınacak sonuçlar yok halen. Üç Kuruş 1 Kasım'a gün basar diye düşünmüştüm ama o da Alparslan'la aynı gün başlayacak galiba.
Camdaki Kız da geçen sezon Çukurova, MD, Alev Alev, Kıbrıs gibi işlerin karşısında başladı bu sezon o kadar övmüyorum farkındaysan.
Anladığı dilden konuşmak lazım.O ne güzel cevaptır öyle, @xemrexxx kalakalmıştır tabi fesatlaşmıştır da
Napak ilk bölümler her iş yüksek gidebilir ayrıca hercai vb. Gömüp de aynı senaryonun Ab lik olanını övmen garip duruyorCamdaki Kız da geçen sezon Çukurova, MD, Alev Alev, Kıbrıs gibi işlerin karşısında başladı bu sezon o kadar övmüyorum farkındaysan.
Anladığı dilden konuşmak lazım.
Dizinin içeriğini övmüyorum sadece Burcu nedeniyle başarısına seviniyorum. Yoksa o namus takıntısı beni de yordu ve birkaç bölüm sonra bıraktım.Napak ilk bölümler her iş yüksek gidebilir ayrıca hercai vb. Gömüp de aynı senaryonun Ab lik olanını övmen garip duruyor
Dilini koparırım