25 Ekim 2021 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Çok Güzel Hareketler 2 | Kanal D

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
Bir Yaprak Dökümü vardı işte 10 sene önceydi o da. :A Ha bir de turşu olmuş Arka Sokaklar. :A
Kanal olarak demiyorum. Yiğit'in severek hep bahsedeceği takip ettiği bir dizisi yoktur okadar bölüm ile zirvede. Onu demek istedim :A
Yaprak Dökümü'nü kanal fanlığı nedeni ile desteklemiştir ancak :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: serhatt and Yiğitt
Kanal olarak demiyorum. Yiğit'in severek hep bahsedeceği takip ettiği bir dizisi yoktur okadar bölüm ile zirvede. Onu demek istedim :A
O kendine göre çekip algılıyor. :A Yaprak Dökümü'nü izledim, ÖBGZ izledim ilk aklıma gelenler. :Z Akasya Durağı komple izlemişimdir, eski dizilerin çoğunu 100 bölümden fazla rahat izlemişimdir. Tabi siz ilk kez bir dizinin 100 bölümünü görünce inanamadınız doğal olarak. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Kabul etmeni beklemiyordum zaten ama destekleriz bebiş yani, ayıp bir şey değil. Eski yöneticilerimiz komple kanal fanıydı, bir zararı yok yani. :A
Kanal fanlığını saçma buluyorum :A insan eleştirmeyide bilmeli :A takım tutar gibi ne bu. Ben Fenerbahçe'nin bile fanlığını yapmıyorum.

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Ay ne hızlısın, sonra öyle demediğini anlayıp mesajı değiştirdim ama alıntı yapmışsın hemen. :A

• Güldürdün
O kendine göre çekip algılıyor. :A Yaprak Dökümü'nü izledim, ÖBGZ izledim ilk aklıma gelenler. :Z Akasya Durağı komple izlemişimdir, eski dizilerin çoğunu 100 bölümden fazla rahat izlemişimdir. Tabi siz ilk kez bir dizinin 100 bölümünü görünce inanamadınız doğal olarak. :A
Yaprak Dökümü'nü bende izledim. İlk kez deme abes kaçıyor. Kırgın Çiçekler en yakın örnek ha bi de Bir Zamanlar Çukurova :A

• Güldürdün
Kanal fanlığını saçma buluyorum :A insan eleştirmeyide bilmeli :A takım tutar gibi ne bu. Ben Fenerbahçe'nin bile fanlığını yapmıyorum.
Katılıyorum ben de, eleştiri yapabilmeli. Ben izlediğim dizileri ful eleştirebiliyorum, sizden de aynı şeyi bekliyorum ama duvardan konuşmasını beklemek gibi bir şey bu. :A

• Güldürdün
O saydığın dizilerin hepsini bende izledim, yani ne ilk ne de son 100 bölümü geçen dizim. :Z Ama senin son yıllarda öyle bir başarın yok. :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: cookies and Yiğitt
O saydığın dizilerin hepsini bende izledim, yani ne ilk ne de son 100 bölümü geçen dizim. :Z Ama senin son yıllarda öyle bir başarın yok. :A
İzlediğin dizinin 100 bölümünü geçmesini kendi başarın olarak görmen başarısızlıklarını örtbas etmek için güzel hamle olmuş, sevdim. :A

Katılıyorum ben de, eleştiri yapabilmeli. Ben izlediğim dizileri ful eleştirebiliyorum, sizden de aynı şeyi bekliyorum ama duvardan konuşmasını beklemek gibi bir şey bu. :A
Yasak Elma'yı kaç kere bıraktım. Eleştirmediğimi kim söyledi. Bu bölümler kusursuz ama :Z

• Güldürdün
Yasak Elma'yı kaç kere bıraktım. Eleştirmediğimi kim söyledi. Bu bölümler kusursuz ama :Z
Ben sana söylemedim zaten, sen benim cevabımı alıntıladın. Çoğu insan öyle bırakıp geri başlıyor falan senaryo sürekliliği yok aynı şeyler zaten dön dolaş aynı yere gelirsin :A
------

Başarısızlık derken? :A Örnek versene. :A
Herkes kaybettiklerini saymaya başlasın sen benden başla :pala:

• Güldürdün
Reactions: Dosi and serhatt
Ben sana söylemedim zaten, sen benim cevabımı alıntıladın. Çoğu insan öyle bırakıp geri başlıyor falan senaryo sürekliliği yok aynı şeyler zaten dön dolaş aynı yere gelirsin :A
------

Herkes kaybettiklerini saymaya başlasın sen benden başla :pala:
Haahahah ben seni hiç kazanmadım ki (daha doğrusu böyle bir amacım olmadı) kaybedeyim. :Z

• Güldürdün