Sen Flash tv de halay çekmek istiyon belli.Aynen biliyoruz , tabii ki Flash Tv fanısın .
Burda
gizli
STAR TV
Sen Flash tv de halay çekmek istiyon belli.Aynen biliyoruz , tabii ki Flash Tv fanısın .
O hayal aleminde yaşadığı için fazla takılma dediklerine, he he de geç.İyi değil mi? nasıl iyi değil? gören de Yasak Elma 3 reyting alıyor sanar @serhatt
Arkadan konuşmayı huy edinmişsin, üzüldüm bak şimdiO hayal aleminde yaşadığı için fazla takılma dediklerine, he he de geç.
Arkadan konuşma mı? Arkadan konuşmanın ne demek olduğunu bi koşu öğren de gel en iyisi.Arkadan konuşmayı huy edinmişsin, üzüldüm bak şimdi
5.sezonu geçen dizi var mı ortalıkta bir arka sokaklar var o sayılmaz halkın dizisi elma hala tatlı Geliyor halkımıza, ondan ÖvüyoruzNiye Yasak Elma ilk kez yüksek reytingler alıyormuş gibi tepkiler verilmiş anlamadım açıkçası, bu dizi uzun zamandır sezona ortalama reytinglerle başlayıp sonrasında vites arttırıyordu zaten. Dünkü bölüm özelinde de Yıldız yargı dağıtmış, bu sonuç kaçınılmazdı.
Flash TV diye duydum @CervantesBiri fan mı dedi. Benim hangi kanalın fanı olduğumu bilmeyen yoktur bence.😁
Dün ''Yalanım Yok'' şarkısını söyledi Eda Ece, çok güzel söylememiş mi sence de?
Daha çok çatlar tüm antiler.
Var var hem de 6 sezonu 10+ reyting alarak götürdü.5.sezonu geçen dizi var mı ortalıkta bir arka sokaklar var o sayılmaz halkın dizisi elma hala tatlı Geliyor halkımıza, ondan Övüyoruz
Bir de EDHO var ama onlar aksiyon dizileri, Yasak Elma zoru başararak komedi/entrika temasıyla buralara kadar geldi. Helal olsun.5.sezonu geçen dizi var mı ortalıkta bir arka sokaklar var o sayılmaz halkın dizisi elma hala tatlı Geliyor halkımıza, ondan Övüyoruz
Onun çoktığı dizi de 12 sezon sürmüştüVar var hem de 6 sezonu 10+ reyting alarak götürdü.
Ekli dosyayı görüntüle 110620
Merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu.
FOX'un sevilen dizisi Yasak Elma tüm gruplarda oranlarını arttırarak zirvede yer almaya devam etti.
Kalp Yarası dizisi de bu hafta oranlarını yükseltti.
Ekli dosyayı görüntüle 110614
@Dosi @Aserat @Sherlock @Tolstoyevski @mesmeso @Özgür @BARON男爵 @offensive @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @serhatt @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @AteşBöceği @soo @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @Çiğdem @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @Billy Kane @Doğan @-potterhead- @Burak97 @conino @Maskeli Fedai @umuttanyel @Atlass @ömer karataş @Ege Bartu @Klaus @A. Poyraz Bilgin @seyfullXh @Bussy @781Ens @Ahmed @Mircan Saye @Alos ve ilgili herkes
Sen de mi @Dosi 😪😔🥺🥺Flash TV diye duydum @Cervantes
Atv edho trt seksenler 5 sezonu geçti bile5.sezonu geçen dizi var mı ortalıkta bir arka sokaklar var o sayılmaz halkın dizisi elma hala tatlı Geliyor halkımıza, ondan Övüyoruz
Seksenler Trtyı unuttunuzBir de EDHO var ama onlar aksiyon dizileri, Yasak Elma zoru başararak komedi/entrika temasıyla buralara kadar geldi. Helal olsun.
EDHO yayına girdiği yıl KVP hala yayınlanıyordu bir de en önemlisi EDHO ve KV konusu tamamen farklı, nasıl çökmüş anlamadım.Onun çoktığı dizi de 12 sezon sürmüştü