25 Ekim 2021 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Çok Güzel Hareketler 2 | Kanal D

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
Niye Yasak Elma ilk kez yüksek reytingler alıyormuş gibi tepkiler verilmiş anlamadım açıkçası, bu dizi uzun zamandır sezona ortalama reytinglerle başlayıp sonrasında vites arttırıyordu zaten. Dünkü bölüm özelinde de Yıldız yargı dağıtmış, bu sonuç kaçınılmazdı. :A

Eda Ece ''Yalanım Yok'' şarkısını söylemiş dün, çok güzel söylemiş bayıldım. :Z

Niye Yasak Elma ilk kez yüksek reytingler alıyormuş gibi tepkiler verilmiş anlamadım açıkçası, bu dizi uzun zamandır sezona ortalama reytinglerle başlayıp sonrasında vites arttırıyordu zaten. Dünkü bölüm özelinde de Yıldız yargı dağıtmış, bu sonuç kaçınılmazdı. :A
5.sezonu geçen dizi var mı ortalıkta bir arka sokaklar var o sayılmaz halkın dizisi :A elma hala tatlı Geliyor halkımıza, ondan Övüyoruz:A

5.sezonu geçen dizi var mı ortalıkta bir arka sokaklar var o sayılmaz halkın dizisi :A elma hala tatlı Geliyor halkımıza, ondan Övüyoruz:A
Var var hem de 6 sezonu 10+ reyting alarak götürdü.
0LQYmlKp_400x400.jpg

Atv edho trt seksenler 5 sezonu geçti bile
------

Trt uyanış gelsınde basarılo baya
------

Bir de EDHO var ama onlar aksiyon dizileri, Yasak Elma zoru başararak komedi/entrika temasıyla buralara kadar geldi. :A Helal olsun. :A
Seksenler Trtyı unuttunuz