25 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reytingler cidden şaşırtıcı.
Karagül total'de Medcezir Ab'de Show yapmış.Helal olsun 2 diziyede.

Yalan Dünya reyting olarak pek kayıp yaşamamış ama sıralama olarak düşmüş.Özeti çok yüksek ama Muhtemelen Yeni bölüm bekliyordu seyirci özete takıldı.

Huzur Sokağı ise şok reytingler almaya devam ediyor.özellikle ab'sinin yüksek çıkması düşmesinden daha şaşırtıcı.

Tatar Ramazan'da pek kurtarılmaz bu saatten sonra.O kadar takviye işe yaramadı dahada yaramaz.

Bende Özledim fena başlamamış.Absi yüksek çıkmış.Star zorda olsa devam ettirir bu diziyi.

Beyaz Show ise şaşırtıcı geçen sene bu saatte yayınlanırdı zirveyi oynardı.Şimdi baya düşük.5'in altında gitmiş.

Tatarin acil gün degistirmesi lazim cuma günü cok güclü rakipleri var

Bende Özledim de Leyla Mecnunun finali anlattılar çok şaşırdım harbiden.

3 KUZEY GUNEY KANAL D 20:44:48 23:23:37 5,65 21,32

6 almış nerdeyse Temmuza gelirken yeter final reytingi.

Son düzenleme:
Doğru söze ne denir ki? Olmayan şeyi mi yazayım. Dizinin konusu çok orjinal falan mı yazayım? Küçük Gelin tarzı bir dizi işte. STV'de olsaydı A/B'si daha düşük olurdu.
Kucuk gelin tarzi mi? Ne alaka konakta gectigi icin mi boyle dusunuyorsun. Kac kere oturup adam akilli izledin sen bu diziyi daha konusunu bilmiyorsun klişe damgası vuruyorsun. Sen cok onyargili bi insansin kurtul bu huydan cidden cok illet bi huydur kacaga da boyle demistin sirf atv surec film ve gurkan uygun var diye ama bak cok sevgili ab grubunda da de gectiyo muthis kaliteli calikusunu

Bende Özledim de Leyla Mecnunun finali anlattılar çok şaşırdım harbiden.

3 KUZEY GUNEY KANAL D 20:44:48 23:23:37 5,65 21,32

6 almış nerdeyse Temmuza gelirken yeter final reytingi.
off ya izleyemedim orayi ama duydum karakterler mecnunun hayaliymis falan daha izlemeden cok duygulandim izlesem kesin aglarim

Med Cezir'in bayık olduğunu bildiğine göre Diloş'u izlemiyorsun artık sanırım.

Bu arada geçen sene göz bebeği Dila Show`a geçti diye hemen pis oldu. Bu senenin trendi Medcezir. Allah Korusun o da düşüş yaşayıp başka kanala geçerse Cumaların yeni gözdesi Stardaki hangi dizi olacak acaba?

Karagül haftaya 10'u görürse hiç şaşırmam

Med Cezir'in bayık olduğunu bildiğine göre Diloş'u izlemiyorsun artık sanırım.

Yahu sürekli beni medcezir izleyicisi olarak itham etme bıktım valla.

Yalan Dünya'nın da bayık olduğunu biliyorum ama diziyi izlemiyorum tamamını.

Dün akşam 1 saat tv karşısına geçtim zaten Yalan Dünya ve Medcezir'e kısa kısa baktım hiçbi değişiklik yoktu. Dizilerin bayık olduğunu anlaman için 2 saat izlemene gerek yok ki 10 dakika bile izlesen anlıyosun zaten...

Ayrıca hala Dila'yı takip ediyorum. Diloş'un reytinglerini yükseltmek istiyolarsa o bıyıklı savcıyla diloşun kankisini şeytana dönüştürmeyi bıraksınlar. Yoksa her senaristte olduğu gibi bomba başlıyolar sonra saçmalıyolar Diloş'a bi tane adam gibi senarist gelmez mi yahu.

Karagül süper gitmiş 9+

Medcezir normal almış ama dizide heyecan falan yok sıkıcı

Yalan Dünya düşmüş ama forumda bu dizinin fanları dizini o kadar abartıyorlarki normal komedi dizisi kaldırmışlar dağ başına biraz inincede yok artıcak falan ya bırakın dizi işte ister kalksın ister yo size ne

ben de özledim normal reytingle başlamış

Kimsenin Yalan Dünya yayından kaldırılır dediği yok. Yalan Dünya'cılar kendileri deyip duruyolar kaldırılacak diye.

Eğer Yalan Dünya'ya laf ediliyorsa Ydciler bi düşünsünler. Sürekli rakipleri küçümseyip kendilerine saygı beklemesinler.

Neymiş Yalan Dünya geç başlayacağı için Medcezir'de şarkı söylemişler korkudan.

Neymiş Karagül a/b'de yd'yi geçti ama bu haftalık seviniversinler hafta düşecek zaten Küçük gelinden farkı yok.

Her dizi düşer çıkar ama rürekli Yd 7 alır 8 alır kaliteli diğerleri kötü diyip böyle aşağılayıcı yorumlar yapıp sürekli büyük büyük konuşurlarsa olacağı bu...

Afedersiniz ama Yalan Dünya'cılar kendi kibirli söylemlerinin hesabını ödüyor.

not: Bu yorumum sadece sana yönelik değil @Ahmad kızma. Tüm ydcilere yönelik.