Mesajı sildim zaten vazgeçtim seninde çok aşağıladığın diziler oluyor.ne alaka lo
mihrimah onu öyle bir gönderdi ki dönüş yolunu bulması imkansızşah sultan da gelse bari
fatmayı ondan beter yollicakmış deyu duydummihrimah onu öyle bir gönderdi ki dönüş yolunu bulması imkansız
inşallah haremde cariylerin içinde pataküte girişecek o melauneye defatmayı ondan beter yollicakmış deyu duydum
oo iyiymiş bu arada fatma çok iğneleyici laflar ediyor sülümandan büyük bir azar yakın hissediyoruminşallah haremde cariylerin içinde pataküte girişecek o melauneye de
sülüman da ali rıza bey gibi oldu anca laf ediyor madem bir rızaya özenecen rıza babaya özenoo iyiymiş bu arada fatma çok iğneleyici laflar ediyor sülümandan büyük bir azar yakın hissediyorum
1 haftanın sonuçlarına bakarsak Kuzey de 4 reytingle veda etti.
Kucuk gelin tarzi mi? Ne alaka konakta gectigi icin mi boyle dusunuyorsun. Kac kere oturup adam akilli izledin sen bu diziyi daha konusunu bilmiyorsun klişe damgası vuruyorsun. Sen cok onyargili bi insansin kurtul bu huydan cidden cok illet bi huydur kacaga da boyle demistin sirf atv surec film ve gurkan uygun var diye ama bak cok sevgili ab grubunda da de gectiyo muthis kaliteli calikusunuDoğru söze ne denir ki? Olmayan şeyi mi yazayım. Dizinin konusu çok orjinal falan mı yazayım? Küçük Gelin tarzı bir dizi işte. STV'de olsaydı A/B'si daha düşük olurdu.
off ya izleyemedim orayi ama duydum karakterler mecnunun hayaliymis falan daha izlemeden cok duygulandim izlesem kesin aglarimBende Özledim de Leyla Mecnunun finali anlattılar çok şaşırdım harbiden.
3 KUZEY GUNEY KANAL D 20:44:48 23:23:37 5,65 21,32
6 almış nerdeyse Temmuza gelirken yeter final reytingi.
Med Cezir'in bayık olduğunu bildiğine göre Diloş'u izlemiyorsun artık sanırım.Karagül 9 reyting alarak aşmış!
Medcezir tüm bayıklığıyla 7,5 reyting alarak iyi gitmiş.
Yalan Dünya total'de zaten kötü yorumlamasak da olur.
Ben de özledim total'de beklendiği gibi pek iç açıcı değil.
Forumumuzun göz bebeği A/B Grubunda;
Medcezir 9 reytingle coşmuş! Özetiyle ilk 2'yi almış. A/b grubunun bu sıkıcı diziseverliğini anlamış değilim...
Karagül 5,6 ile yeterli reytingi almış.
Yalan Dünya 5,5 ile şok.
Ben de Özledim ve Beyaz Show a/b'de iyi gitmişler.
Aynen aga Diloş da iyi gidiyor.
Med Cezir'in bayık olduğunu bildiğine göre Diloş'u izlemiyorsun artık sanırım.
Karagül süper gitmiş 9+
Medcezir normal almış ama dizide heyecan falan yok sıkıcı
Yalan Dünya düşmüş ama forumda bu dizinin fanları dizini o kadar abartıyorlarki normal komedi dizisi kaldırmışlar dağ başına biraz inincede yok artıcak falan ya bırakın dizi işte ister kalksın ister yo size ne
ben de özledim normal reytingle başlamış