25 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

diziyi eleştirmek istemiyorum.sadece görüşümü paylaşmak istiyorum
yalan dünyada ilk sezondaki hava yok
bunu sabah gazetesinden engin ardıç medyaradardan murat tolga şende yazıyor
bu iki adamın özelliği gürse birseli çok sevmeleri ve yalan dünyanın da ilk sezonunu izlemeleri

21:30-21:45 arası medcezir ve karagül reklamdayken aldığı reyting 5.37
diğer anlıklar 4 reytingi aşamamış

Hiç mi aşamamış 4'ü. 😱 Allah Allah.

Hiçbir komedi de ilk bölüm tadı yoktur. Eğer ilk bölüm tadı olsaydı zaten dizi bayardı.

Beyaz reklam 00:03.

Çocuklar Duymasın'ın tekrarı yine iyi sonuçlar alacak gibi yarın (2.50 gibi alır yani.)

Hiç mi aşamamış 4'ü. 😱 Allah Allah.

Hiçbir komedi de ilk bölüm tadı yoktur. Eğer ilk bölüm tadı olsaydı zaten dizi bayardı.

ama ilk sezon adını feriha koydumu ve hayat devam ediyorun o yüksek reytingli bölümlerini geçiyordu

İşte bu Beyaz! Kanal D'nin bir sürü dizisi zor görüyor bu anlığı. 2 hafta da olsa hangi kafayla gecenin 12'sine alırsın.

Herkesin görüşü farklıdır bence en iyi sezon bu olcak gibi Hümeyra ve Rutkay Aziz çok iyiler, mesela bu akşam ki bölüm çok iyidi her sahnesinde komedi vardı.

Sbt genel olarak Kanal D dizilerini 1-2 reyting düşük gösteriyo eğer onları ekleyip bakarsak bence total için iyi çünkü bu dizi ab dizisi, totalde +4 alsa yeterdir.
Sadece 4 kuşak reklam vermesi reytinglerini düşürmüştür.

Tatar Ramazan iyice uçuşa geçti bu dizi kesinlikle 10 reytingi hakediyor

Mesela Görüş Günü Kadınları da hak ediyor, ama alamıyorlar işte bir türlü. Çünkü halk benimsemiyor nedense. Halk ancak gitsin tuhaf dizilere, yarışmalara reyting kazandırsın.

Beyaz iyi gitmiş anlıkta. Ben de Özledim düşük gidiyor ama tns de ne yapar bilinmez.

Ben de Özledim 2.5 - 3 civarı alır gibi yarın.

benim sizin dizinize bir lafım yok,beni niye yanlış anlıyorsunuz
ben birşeyi anlamaya çalışıyorum ben bu dizinin ab'de 13 reyting aldığı zamanları biliyorum hemde karşısındaki güçlü rakiplere rağmen şimdi ne değişti?

Ben de Özledim kötü gidiyor. Bu diziyi zaten eğer kurtarırsa AB grubu kurtarır.