25 Ekim 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ömer baba hikmet i şehit yaptı hiç gulecegim yoktu iyice saçmalamışlar bu yeni ihtiyar da hiç olmamış senaryo gereği

emre birseyi bilmeden atip tutma. Ömer baba nin dükkanina Pkk nin sehir yapilanmasi silahlarla saldirdi ve hikmet vurulup öldü, ülkemizde Pkk tarafindan öldürülen insanlar şehit olmuyormu?

Fox'taki Canlı para totalde 00.40 ratinglerde ve malesef ilk on kanal içinde görünmüyor

Fenerbahçe golü attı, rating fırladı. totalde 13.59, AB'de 11.59'da

Fox'taki Canlı para totalde 00.40 ratinglerde ve malesef ilk on kanal içinde görünmüyor

Fenerbahçe golü attı, rating fırladı. totalde 13.59, AB'de 11.59'da

FOX çok yakında Perşembe'ye bomba gibi bir dizi çıkaracakmış arkadaşlar.

- - - Ekleme - - -

Star Muhteşem gidiyor
Kanal D'de çok iyi
ATV bugün zayıftı çok açıkcası

maç süper gitmiş

vadi kolajı iki seksen yerlerde
)

kolaj yapanlar bugün görmüştür kolajı yeni bölüm olsada 5 reytingi geçemezdi ..

unutmadan:
herkesin bayramı mübarek olsun, kutlu olsun, yada iyi olsun, nasıl isterseniz öyle olsun ..

Senin de destere

Maçı izledim, açık ara 1. olur.

yasin dizi bu
west her şeye atlama sen

Dizi oldugunu bende senin kadar iyi biliyorum o yüzden erdem ergüney i ve dizide canlandirdigi deli hikmet karaktetini iyi ayirt edebiliyorum. Deli Hikmet dizi icabi Şehit oldu mesela sakarya firat daki sari hoca gibi, cok sükür gercek hayat ve dizileri ayirt edebiliyoruz ama görünen oki sen edemiyorsun

bölümde süper reytinglerde derken süper olan uçurumun aldığı 1,45 reytingmi?
)

eğer 1,45 süperse vedanın aldığı oran süper ötesi

senn edemedign açık hemen atladıgna göre komik olan adamı kahraman göstermeye çalışmaları adamı ondan şeht yaptılar ddm. bu arada takasın kanıtları çurüdü Sürekli şikeli agb Reytinglerde 12 reyting alan vadinin reytinglerini koyuyodu agb şikesi olmadan vadi kolajı 5 alamıyor

bölümde süper reytinglerde derken süper olan uçurumun aldığı 1,45 reytingmi?
)

eğer 1,45 süperse vedanın aldığı oran süper ötesi

1.45 mi? 10.45 mi ? Süper bölümdü.Aslında 15 alırdıda Denekler çok üzülmüşler...(Senin hayal gücün bulaşiciymış meğerse)

1.45 mi? 10.45 mi ? Süper bölümdü.Aslında 15 alırdıda Denekler çok üzülmüşler...(Senin hayal gücün bulaşiciymış meğerse)

00:15 - 00:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 3.52 , 2) KANALD: 2.83 , 3) STV: 1.93

uçurum dediğin saatte görünürlerde yok
)

00:15 - 00:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 3.52 , 2) KANALD: 2.83 , 3) STV: 1.93

uçurum dediğin saatte görünürlerde yok
)

@destere şaka eyledim

senin gibi bende reytingleri yuksek gösterdim dipte olsa bile.Uçurum zaten dün akşam vardi.İzleyememiştim Hürrem ile çakıştıgı için indirdim izledim.Benim için olan reytingi söyledim.Kapiş?

anladımda... aslında dediğinde de haklısın bence, uçurumun tekrarı vadi kolajından daha iyi oranlar almış
)

anladımda... aslında dediğinde de haklısın bence, uçurumun tekrarı vadi kolajından daha iyi oranlar almış
)
Tabikide alacak
Uçurum 1000x daha iyi düşün artık
Dramıda var aksiyonuda var.Aşkıda var gözyaşisida espiriside var aşalamasida var.Herşey bu dizide gel abi gel gel

Tabikide alacak
Uçurum 1000x daha iyi düşün artık
Dramıda var aksiyonuda var.Aşkıda var gözyaşisida espiriside var aşalamasida var.Herşey bu dizide gel abi gel gel

ben o domateslerden almıyım
) belliki akşam pazarına kalmış müşteri aranıyor diziye, ama bu saatten sonra uçurumdanda pek bir başarı beklemiyorum
)