25 Ekim 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vadi neden 20:11'de başladı, başta reklam mı vardı 11 dakikalık ? Eğer böyleyse Vadi reklamsız gidecek demektir...

Ben Bilmem Eşim Bilir izlerim , bu arada Vadini kolaj bölümü 8den aşağı almaz diyenler neye dayanarak söylediklerine anlamıyorum , zaten 12 alıyo bu kolaj ayrıca bayram da var bence 5 alır.

Son düzenleme:
vadi suan 2 milyon kisi izlio revan
Son Yaz da 1 reyting alınca 1 milyon kişi izlemiş oluyor o zaman. İzlenmez dedim diye 0 kişinin izleyeceğini söylemedim. Genelleme yaptım. Normalde yayınlansaydı bile düşük çıkardı. Bayramda dizilerin düşmesi çok normal. Heleki dram ve aksiyon dizilerinin düşmesi çok doğal

nerden vardın o kanıya? 1 reyting 1 milyon izliyiciye mi tekabul ediyor?

- - - Ekleme - - -

nerden vardın o kanıya? 1 reyting 1 milyon izliyiciye mi tekabul ediyor?

- - - Ekleme - - -

Vadi neden 20:11'de başladı, başta reklam mı vardı 11 dakikalık ? Eğer böyleyse Vadi reklamsız gidecek demektir...
Jenerik yayınlayıp reklama girmiştir...

Fazla sevinmeyin vadi 20.11 başladı bbeb bence geçemez

Vadi reklamdaydı

BBEB 20:37'de reklamdan çıktı, demk ki 20:25'de reklama girmiş...

Bu nedenle KVP bu aralıkta zirvede olur rahat...

Vadiyi açan özel yazısını özet sanıyo galiba

Yine tutmadı tahminin

Kastettiğim bu 15'lik değildi, reklam aldığı sürenin tamamıydı. Bu aralıkta ben de beklemiyordum zirveye yerleşmesini. Ama diğer 15'likte kesin gözüyle bakıyorum, sonuçta BBEB 7 dakika reklam, 8 dakika reklam dönüşü yayın reytingi alacak...

- - - Ekleme - - -

Vadiyi açan özel yazısını özet sanıyo galiba

Öyle olsa daha yüksek almaz mıydı ?

Özet sanılsaydı çok daha yüksek reyting alırdı. Herkes tekrar olduğunun farkında sanırım...

Bayramda tv çok az izlenir

Dediğim gibi Vadinin özeti 8 hayal rakam , bence ilerde yükselir ama ortalamada sonuçlarda 4 veya 5 alır.

bbeb zirvede kalır bence arada vadi alır ve arada fazla fark olmaz