Aslında 1.bölüm en iyisiydi benceBen internetten 1.bölümüne bakayım dedim, hemen kapattım beğenmedim.Ama başarılı olmasını isterim tabii ki.
Aslında 1.bölüm en iyisiydi benceBen internetten 1.bölümüne bakayım dedim, hemen kapattım beğenmedim.Ama başarılı olmasını isterim tabii ki.
Hıyanet sarmalı var samanyolunda.21:30 - 21:45#sbt#reyting'leri 1) STAR: 5.52 2) SMNYL TV: 4.75 3) FOX: 4.23 4) SHOW: 3.24 5) KANAL7: 3.11
Fatih Portakal ile FOX Ana Haber 4.23'le başlamış. Harika! 😀 @xBUGRAx
Sevdaluk bu anlık çok düşmüş. Reklam mıydı? Eğer değilse durumu vahim. 😵 @denizz19
Şu Samanyolu TV'de ne var arkadaş. Harika gidiyor.
my nurbanu varkene nasıl ekşi olsun mantık kurallarına tersFull reklamdı.
Tabi herkes kendi dizisini över kimse yoğurdum ekşi demez.
Hıyanet sarmalı var samanyolunda.
Zaten onlar sayesinde bayağı reyting alıyor.my nurbanu varkene nasıl ekşi olsun mantık kurallarına ters
Yok sürekli değil denk gelirse izliyorumGayet başarılı gidiyor.😱 İzliyor musun o diziyi sürekli?
herkes rolünü çok iyi oynuyorZaten onlar sayesinde bayağı reyting alıyor.
Zaten onlar sayesinde bayağı reyting alıyor.
Sevdaluk için konuşuyorsan duygusal sahneler boldu kesin bir şey söylemek istemiyorum şuan.Bu anlık kaç bekliyorsun diziden
Bence sbtile tns birlesti.Gecen hafta sevdaluk anliklarda 7 alirken tnsde 4.5 gibi birsey almisti.Gecen haftakinden daha iyi bölum olduğu ndan bana oyle geldi. @denizz1921:45 - 22:00#sbt#reyting'leri 1) STAR: 7.38 2) SHOW: 4.93 3) FOX: 4.67 4) SMNYL TV: 4.65 5) ATV: 3.53
Sevdaluk sonunda artış yaşayabilmiş ve yaklaşık 5 reyting alarak iyi gitmiş.
Fatih Portakal ile FOX Ana Haber yine harikalar yaratıyor! 4.67 alarak muhteşem gitmiş. 😀
Doksanlar da gayet iyi durumda bence.
ben demiştim demek istemiyorum amaSevdaluk özetli başlayarak kötü mü etti diyorum şimdi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?