Aslında 1.bölüm en iyisiydi benceBen internetten 1.bölümüne bakayım dedim, hemen kapattım beğenmedim.Ama başarılı olmasını isterim tabii ki.
![]()
Aslında 1.bölüm en iyisiydi benceBen internetten 1.bölümüne bakayım dedim, hemen kapattım beğenmedim.Ama başarılı olmasını isterim tabii ki.
![]()
Hıyanet sarmalı var samanyolunda.21:30 - 21:45#sbt#reyting'leri 1) STAR: 5.52 2) SMNYL TV: 4.75 3) FOX: 4.23 4) SHOW: 3.24 5) KANAL7: 3.11
Fatih Portakal ile FOX Ana Haber 4.23'le başlamış. Harika! 😀 @xBUGRAx
Sevdaluk bu anlık çok düşmüş. Reklam mıydı? Eğer değilse durumu vahim. 😵 @denizz19
Şu Samanyolu TV'de ne var arkadaş. Harika gidiyor.![]()
my nurbanu varkene nasıl ekşi olsun mantık kurallarına tersFull reklamdı.
Tabi herkes kendi dizisini över kimse yoğurdum ekşi demez.![]()
Hıyanet sarmalı var samanyolunda.
Zaten onlar sayesinde bayağı reyting alıyor.my nurbanu varkene nasıl ekşi olsun mantık kurallarına ters![]()
Yok sürekli değil denk gelirse izliyorumGayet başarılı gidiyor.😱 İzliyor musun o diziyi sürekli?![]()
herkes rolünü çok iyi oynuyorZaten onlar sayesinde bayağı reyting alıyor.![]()
Zaten onlar sayesinde bayağı reyting alıyor.![]()
Sevdaluk için konuşuyorsan duygusal sahneler boldu kesin bir şey söylemek istemiyorum şuan.Bu anlık kaç bekliyorsun diziden![]()
Bence sbtile tns birlesti.Gecen hafta sevdaluk anliklarda 7 alirken tnsde 4.5 gibi birsey almisti.Gecen haftakinden daha iyi bölum olduğu ndan bana oyle geldi. @denizz1921:45 - 22:00#sbt#reyting'leri 1) STAR: 7.38 2) SHOW: 4.93 3) FOX: 4.67 4) SMNYL TV: 4.65 5) ATV: 3.53
Sevdaluk sonunda artış yaşayabilmiş ve yaklaşık 5 reyting alarak iyi gitmiş.
Fatih Portakal ile FOX Ana Haber yine harikalar yaratıyor! 4.67 alarak muhteşem gitmiş. 😀
Doksanlar da gayet iyi durumda bence.![]()
ben demiştim demek istemiyorum amaSevdaluk özetli başlayarak kötü mü etti diyorum şimdi .