öle olmuş biraz nedir durum fetih nasıl gitti sbt de geride kaldı heralde
Mesajları henüz okumadım, bir fikrim yok.
- - - Ekleme - - -
Reytinglere biraz baktım şimdi, geçen haftadan kötü gitmiş Fetih Sbt'de.
öle olmuş biraz nedir durum fetih nasıl gitti sbt de geride kaldı heralde
forumda sorun var darksaal yavaslamıs iyice bakım yapın bir
fetih bence bu hafta düştü tns de de öle çıkar geç baslamıs
evet şimdi hızlanmıs saldırı mı var siteye ? sunucudan mı yoksaŞimdi hızlı olması lazım.
- - - Ekleme - - -
Düşmüş ama yine gün birincisi olur.
evet şimdi hızlanmıs saldırı mı var siteye ? sunucudan mı yoksa
Yok, arada yavaşlamalar olabilir normal.
Her yıl yapılır...Bazı diziler 2 hafta bile yayınlanmıyor...aga bu yılbası haftası bütün diziler bölüm yayınlamıcakmış ? böyle haber gördüm bügün ? reklam bütçelerinden dolayı bilgin var mı senin
ha bilmiyodum ben
Her yıl yapılır...Bazı diziler 2 hafta bile yayınlanmıyor...
aga bu yılbası haftası bütün diziler bölüm yayınlamıcakmış ? böyle haber gördüm bügün ? reklam bütçelerinden dolayı bilgin var mı senin
atv'de yılbaşında ne yayınlayacak
atv'de yılbaşında ne yayınlayacak
karadayıyı izliyorum
oda oynamaz yılbası haftası dostum bu hafta yenı bolum yoktur sanırım onun tam yılbası gunu imiş onun bolumkaradayıyı izliyorum
Alemin Kralı özel yayınlanır..Zaten çarşambada yeni bölüm yerine yine yılbaşi havası tam geçmemişken gene onu verirlerKaradayı yılbaşı akşamı yayınlanmaz muhtemelen.
kurtlar vadisi de yok galiba
Alemin Kralı özel yayınlanır..Zaten çarşambada yeni bölüm yerine yine yılbaşi havası tam geçmemişken gene onu verirler
KMOİ yılbaşi özel olabilir mi?
Keşke dedirttinavrupa yakasının eski yılbaşı bölümlerini verseler,yalan dünyadan daha fazla izlenir
Alemin Kralı özel yayınlanır..Zaten çarşambada yeni bölüm yerine yine yılbaşi havası tam geçmemişken gene onu verirler
KMOİ yılbaşi özel olabilir mi?
kurtlar vadisi de yok galiba