Neler İçin?Bazıları için tehlike çanları çalıyo galiba.
Neler İçin?Bazıları için tehlike çanları çalıyo galiba.
bende izledim çok güzel bir yarışma kaybedilen eşyaları fakirlere veriyorlar bence süper bir şey bu :U
- - - Ekleme - - -
BİÜ haftaya öbgzk nin yokluğunda 1. olacak...
BİÜ akşam süperdi TNSde zirvede olacak bence , bu arada yakup bu hafta ÖBGZK hem erken başladı hem geç bitti BİÜyi geçemezse bidaha geçemez
ama sen diyodun BİÜ geç bitiyo ve izleyici kapıyo , şimdi ÖBGZK hem erken başlayıp izleyici kapmış hemde geç bitmiş e geçmesi zalım ama sanmıyorum
bende izledim çok güzel bir yarışma kaybedilen eşyaları fakirlere veriyorlar bence süper bir şey bu :U
- - - Ekleme - - -
BİÜ haftaya öbgzk nin yokluğunda 1. olacak...
3.cü olcak demek istedin heralde 1.ci belli 20 DAKİKA
tuba şamarı basar![]()
cemile iyice aglamaya baslar tuba ezer ezer
![]()
![]()
bu arada biü birazdan öbgz ezer![]()
![]()
20.45 yeni bölüm başlar
- - - Ekleme - - -
SBTde ÖBGZK önde olabilir ama TNSDE şansı yok bence
yakup geçen hafta BİÜ geçti diye diyodun geç bitti izleyici kaptı , şimdi durum tam tersi olunca hiçbirşey demiyosun ÖBGZK geç bitti izleyici kaptı deseneObgzk ezmis tokat yapmis! 😀dtum kisilerde ve ab'de fetih ile biu'ye samar yapmis 😀d biu ile obgzk ozet'i ab'de fark aciliyo 😀d biu ozetle bile kapisamiyo ab'de 😀d gordugunuz uzere esit kosullarda yaristiklari icin obgzk zirvede
bu arada ab'sinin totelinden dusuk olmasi basit. Cunku fetihe gidenlerin cogu obgzk'den o yuzden fetih olmasa obgzk ab'de 10 yada 11 almisti...
Obgzm ezmis 😀d
- - - Ekleme - - -
Kimin gecemedigino gormus olduk 😀d
- - - Ekleme - - -
Sanmiyosun ama sanmadigin gerceklesti 😀d😀d![]()
Biu dedigin gibi yokluktan 1. Olur anca 😀d
- - - Ekleme - - -
1. Belli evet bilindigi gibi obgzk
ama ikincilik muamma durumda...
- - - Ekleme - - -
Kiminezdigini
gormus olduk 😀d
- - - Ekleme - - -
Goruldugu uzere biu'nin sansi olmamis dun aksam 😀d![]()
yakup geçen hafta BİÜ geçti diye diyodun geç bitti izleyici kaptı , şimdi durum tam tersi olunca hiçbirşey demiyosun ÖBGZK geç bitti izleyici kaptı desene
bu arada Fetih geçen hafta 41dk. reklam vermiş total 10 ab 13 almış , bu hafta 51dk. vermiş total 8 ab 7 almış yani 10dk. reklam çok vermiş diye mi total 2 ab 6 düşmüş?
20 dakika baslamadiki yanlıs alarm vermişin)
haftaya tuba tokadi basar![]()
![]()
öbgz yesilçam efektleriyle haftaya duman olacak![]()
![]()
biu yeni bolum 10.42'de baslamis obgzk ise 20.47'de yani burdan biu 5 dk avantajda
bitisde biu 23.18 , obgzk ise 23.21 yani 3 dk obgzk avantajda ki rekkamdi o kisim anliycagin 5-3 =2 dk biu avantajda olmasina ragmen obgzk yine tokat yapmis 😀d
- - - Ekleme - - -
yesilcam , tubanin cinarinda bi yaprak bile birakmaz 😀d tuba korkudan kimsenin olmadigi yilbasi gunu yayimlaniyo korkunun bu kadari. 😀d
ne alakasi var![]()
![]()
20 daakika ezer geçer tokadi basar
![]()
öbgz ölmüs de aglayani yok
![]()
biü bile aralirda fark yok
![]()
![]()
Ab'yi onemsiyen sen, fark yok diyen sen ab'de 😀d pzt'nin soku hala uzerinde anlasilan.ne alakasi var deme sende biliyosun ki tir tir titreyerek o gune koymuslar korkudan, esim bilir umarim sali gunu yayim yaparda 20'dakikayi tokatlar 😀d