25 Aralık 2012 Salı Reyting Sonuçları

23:45 - 00:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) FOX:
8.95 , 2) KANALD: 3.51 , 3)
ATV: 3.06

00:00 - 00:15 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) FOX:
3.73 , 2) KANALD: 3.56 , 3)
ATV: 2.89

Arkadaşlar şok bir haberim var esasında konu olarak açtım ama daha yayınlanmadı. pis yedili kanak değiştirdi haber kesinlikle doğrudur yeni üyelerdenim belki sizler için pek inandırıcı olmayabilir ama yarın görüceksiniz. PİS YEDİLİ YENİ YILDA KANALD DE... (cast ajansında çalışıyorum pis yediliye oyuncu yolluyoruz. çekmleri durdu sebebi belli aten dizi kanald il anlaştı)

Arkadaşlar şok bir haberim var esasında konu olarak açtım ama daha yayınlanmadı. pis yedili kanak değiştirdi haber kesinlikle doğrudur yeni üyelerdenim belki sizler için pek inandırıcı olmayabilir ama yarın görüceksiniz. PİS YEDİLİ YENİ YILDA KANALD DE... (cast ajansında çalışıyorum pis yediliye oyuncu yolluyoruz. çekmleri durdu sebebi belli aten dizi kanald il anlaştı)

hocam fox deseydin herkes inanırdı da kAnal d ne yapacak bu diziyi . setin durma nedeni paradir da zaten yıl başı çekim olmaz bir iki hafta

Çekimler durmuş olabilir ama bu Kanal D ile anlaştı haberini doğrulamaz. :)

Dizinin Kanal D'ye geçme durumu söz konusu bile olamaz.

Pis Yedili kanal değiştirecekse bu en iyi ihtimalle FOX olur. :)

00:45 - 01:00 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>sbt <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 2.37 , 2) FOX: 1.73 , 3) ATV: 1.19

- - - Ekleme - - -

Cast ajansında çalışan birisinin böyle bilgiler sızması ne kadar doğru o halde? :)

Hangi ajansta çalışıyorsunuz o halde? Tümay Özokur, Mayadroom, Asiye Kocaman, Berna Türkkan, Gökce Doruk Erten, Banu Noyan, Miracle Casting, Gülay Çiko, Best Casting, Artis Ajans ?