A/B grubunda sansi olabilir
23:00 - 23:15 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>sbt<s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>reyting 'leri; 1) FOX: 8.32 , 2) KANALD: 6.4 , 3) ATV: 5.29 , 4) TRT1: 2.05 , 5) SHOW: 1.9
Tam olarak 8 değil fox ha bire reklama sokuyor filmi yarın tns de 10 u geçer.Fetih ancak 8 alabilmiş
Tam olarak 8 değil fox ha bire reklama sokuyor filmi yarın tns de 10 u geçer.
ayça çok vasat oyuncu biraz geliştirmesi lazım öbgzk de doğru düzgün oyuncu yok
- - - Ekleme - - -
ayça çok vasat oyuncu biraz geliştirmesi lazım öbgzk de doğru düzgün oyuncu yok
- - - Ekleme - - -
ilk yarı 0 ikinci yarı 2 diyorum
20 dakka perşembe olacak dendiğinde dream ın sesi çıkmıyodu
Şansı olabilir mi nerdeyse tutabilir diyeceksiniz 20 Dakika salı akşamlarına damgasını vurduğunda görüşeceğim hepinizle hepsini yazıyorum bir kenara belki ilk bölümlerde olmayacak ama Karadayı gibi sessiz ve derinden gelip zirveyi alacak 20 Dakika
Tamam şampiyon STAR.hayale bak hayale sbt geçemediyse tnsde iyice batar
Tamam şampiyon STAR.
Bende son sahnelerde aycanin o hallerine gorunce ,cidden bu kiz bu kadar iyimiydi dedim..zeynep gunay tan gercektende super kisiler kesfediyo.. Umarim boyle kaliteli bi yonetmeni hep monutör basinda goruruz de , gozlerimiz bayram eder oyunculuk zevkinde...
Fox guzel bi sermayeyi degerlendirmek yerine, cope atmayi tercih etti..yazik, filmi ne hala cevirdiler prestij olarakda film zarar gordu..
20 dakka perşembe olacak dendiğinde dream ın sesi çıkmıyodu
bu dönem seçilen yeni oyuncuların hepsi muhteşem kötü oyuncu yok dört dörtlük oynuyorlar,
mithattta çok iyi oynuyordu özellikle kendi kendine hesaplaştığı sahnelerde
osmanda harika oynuyor
hatta geçen senenin parlayan oyuncusu mete bu senen bunların yanında sönük kaldı
ayçanın finaldeki çırpınışı harikaydı anlatacak söz yok
- - - Ekleme - - -
fox flmi ömerçip etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?