25 Aralık 2012 Salı Reyting Sonuçları

A/B grubunda sansi olabilir

Şansı olabilir mi nerdeyse tutabilir diyeceksiniz 20 Dakika salı akşamlarına damgasını vurduğunda görüşeceğim hepinizle hepsini yazıyorum bir kenara belki ilk bölümlerde olmayacak ama Karadayı gibi sessiz ve derinden gelip zirveyi alacak 20 Dakika

20 dakka perşembe olacak dendiğinde dream ın sesi çıkmıyodu

takas'in aycayi degerlendirecek kadar obgzk'yi izledigini de gormus olduk.. 😀d ben diyorum bu cocuk cok takip ediyo obgzk'yi , her dakka aklimda diye inanmiyosunuz. Ama gormus oldunuz

😀d
biraz zor...

Fox guzel bi sermayeyi degerlendirmek yerine, cope atmayi tercih etti..yazik, filmi ne hala cevirdiler prestij olarakda film zarar gordu..

fox dan bi cacık olmaz şu filmi bile kullanamadılar

bu dönem seçilen yeni oyuncuların hepsi muhteşem kötü oyuncu yok dört dörtlük oynuyorlar,

mithattta çok iyi oynuyordu özellikle kendi kendine hesaplaştığı sahnelerde

osmanda harika oynuyor

hatta geçen senenin parlayan oyuncusu mete bu senen bunların yanında sönük kaldı

ayçanın finaldeki çırpınışı harikaydı anlatacak söz yok

- - - Ekleme - - -

Fox guzel bi sermayeyi degerlendirmek yerine, cope atmayi tercih etti..yazik, filmi ne hala cevirdiler prestij olarakda film zarar gordu..

fox flmi ömerçip etti

20 dakka perşembe olacak dendiğinde dream ın sesi çıkmıyodu

O zamanda ilk üçde olacağını söylüyordum ben körü körüne yorumlar yapmam vadinin oranları belli bu sezon hiçbir dizi o oranları yakalayamaz bu açık ve net aksi yorumlar yapmak hayalcilik olurdu

Ne yalan soyliyeyim , aycanin cemilenin evindeki haykirislarini gorunce etkilendim bayaa..eger bu duyguyu insanda uyandiriyorsa cidden o kisi belli bi kapasitededir oyunculuk alanindaa