25 Aralık 2012 Salı Reyting Sonuçları

Masallah bugün Fetih mi izledik reklam mi izledik belli degil :)

öbgz harika bir bölümdü yine

genelde izlemeyen arkadaşlar tubadan dolayı arttı diyor alakası yok.. tuba yeteneği kısıtlı biri ondan bir cacık olmaz

ama bu hafta dizide senaryo süperdi oyunculuklar süperdi

ben ayçanın oyunculuğuna bayıldım muhteşem oynuyor onun cebinden 50 tane tuba ünsal gibi oyuncu çıkar ..

genelde izlemeyen arkadaşlar tubadan dolayı arttı diyor alakası yok.. tuba yeteneği kısıtlı biri ondan bir cacık olmaz

ben ayçanın oyunculuğuna bayıldım muhteşem oynuyor onun cebinden 50 tane tuba ünsal gibi oyuncu çıkar ..
Burda bana bi gönderme var sanki. :X

20 dakika dizisinin rakipsiz olduğunu duyunca sevindim değil mi? :X

Yeni başlayacak bir dizinin rakipsiz başlaması elbette dizi için büyük bir avantaj olur bu açıdan memnunum :)
Ama sadece 1 hafta sürecek bu durum 1 ocak'dan sonraki hafta rekabet başlayacak ve ben 20 Dakika'nın bu rekabetten galip ayrılacağını düşünüyorum :)

ayça çok vasat oyuncu biraz geliştirmesi lazım öbgzk de doğru düzgün oyuncu yok

- - - Ekleme - - -

ayça çok vasat oyuncu biraz geliştirmesi lazım öbgzk de doğru düzgün oyuncu yok

- - - Ekleme - - -

Yeni başlayacak bir dizinin rakipsiz başlaması elbette dizi için büyük bir avantaj olur bu açıdan memnunum :)
Ama sadece 1 hafta sürecek bu durum 1 ocak'dan sonraki hafta rekabet başlayacak ve ben 20 Dakika'nın bu rekabetten galip ayrılacağını düşünüyorum :)

ilk yarı 0 ikinci yarı 2 diyorum :d

20 Dakika Basliyor artık mahsun bavulları toplasin ona yer yok bikere yeryüzünden bir silinsin sonra çetin savaş baslicak

A/B grubunda sansi olabilir

23:00 - 23:15 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) FOX:
8.32 , 2) KANALD: 6.4 , 3)
ATV: 5.29 , 4) TRT1: 2.05 ,
5) SHOW: 1.9

Bende son sahnelerde aycanin o hallerine gorunce ,cidden bu kiz bu kadar iyimiydi dedim..zeynep gunay tan gercektende super kisiler kesfediyo.. Umarim boyle kaliteli bi yonetmeni hep monutör basinda goruruz de , gozlerimiz bayram eder oyunculuk zevkinde... :)