25 Aralık 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu arada arkadaslar Haluk Facebook hesabina "Fetih 1453 bu aksam FOX'ta" yazmis ve yanina "Reklamsiz".. Keske demeseydi, bol bol reklam verdi FOX ::D

Derken vurmadii!!! Helal osmana!!

- - - Ekleme - - -

Ohaaaa aydinin babasii vuruyoo!!!

- - - Ekleme - - -

Mithat vuruldu!!!

- - - Ekleme - - -

Yuhhh babasi mithati kafasindan vurdu!!

Hayret tuba'nin toplam 10 dk lik sahneleri koskaca diziyi birakmamami etkili oldu.. Haftaya zaten 20 dk icin birakicagindan, bari boyle seyler yaparak uzerini cizerek ayrilma.. Ayriliyosanda diziyi iZlemekten boyle seyler soyleyerek karalams yapman ustelik gereksiz yere cok yanlis..

Soner ve Bahar arasındaki sahnelerde çok yapmacık geldi Soner'in o ölümsüz aşkı biranda bitiverdi.
Şu mithat konusuda çok uzadı.Osman'ı çok farklı bir kimliğe soktular yani dizi eski tadından çok uzaklaşdı o yüzden gönül rahatlığı ile aklım kalmadan bugün finali yapıyorum ÖBGZK ile :)

Aydinin babasi vurdu ama elinde eldiven vardi gittii... Ve osman silah sesine geri dondu veee ayca onu gordu anliycaginiz suc osmanin ustune kaldiiii!!!!! İnanmiyorum yaa!!

Obgzk reklam!!!

- - - Ekleme - - -

Ayca cemilenin evini basti.. Super bi yerde bitti.. 2 hafta nasil bekliycem ben simdi..

Yakup, Soner Filiz'e asik olacak mi? Bahar ne olacak?

Tam tersi bi bolumde ozellikle soner daha da hoslanmaya basladi bahardan.. Filiz anca onlari izler kenardan.. :)

- - - Ekleme - - -

Obgzk 3 dk reklamdi ama fetihi yine gecmis , biu'yi de oyle :)

fetih toz olmuş :d keşke geçen perşembe falan olsaydı duman ederdik :d

Soner ve Bahar arasındaki sahnelerde çok yapmacık geldi Soner'in o ölümsüz aşkı biranda bitiverdi.
Şu mithat konusuda çok uzadı.Osman'ı çok farklı bir kimliğe soktular yani dizi eski tadından çok uzaklaşdı o yüzden gönül rahatlığı ile aklım kalmadan bugün finali yapıyorum ÖBGZK ile :)

Bi kere su lafa cok guluyorum," sonerin aski be cabuk bitti!" Bu nedir ya? Soner kac sene kizini bile gormedi.. Ki sonucta insan sonerde.. O da tekrar sevmeye ,sevilmeye.. Kaybettigi o guzel duygulari yasamak istiyo tekrar.. Her insan gibi..bahar cidden super bi oyuncu zaten herkezde cok begeniyo bagar'i.
mithatin intikami olayi sıktı diyosunda, bi heycan olmadiginda da laf soyluyosunuz.
Obgzk'de gonul ferahligiyla sana el sallayip gule gule diyo....