Panpa sen sanalda çok soru soruyosun, normalde de böylemisin?Yakup, Soner Filiz'e asik olacak mi? Bahar ne olacak?
Panpa sen sanalda çok soru soruyosun, normalde de böylemisin?Yakup, Soner Filiz'e asik olacak mi? Bahar ne olacak?
Hayret tuba'nin toplam 10 dk lik sahneleri koskaca diziyi birakmamami etkili oldu.. Haftaya zaten 20 dk icin birakicagindan, bari boyle seyler yaparak uzerini cizerek ayrilma.. Ayriliyosanda diziyi iZlemekten boyle seyler soyleyerek karalams yapman ustelik gereksiz yere cok yanlis..
Şimdi kim kimi vurdu abi bu dizi Kvp yide geçti. Ha bire biri birini vuruyor.Derken vurmadii!!! Helal osmana!!
- - - Ekleme - - -
Ohaaaa aydinin babasii vuruyoo!!!
- - - Ekleme - - -
Mithat vuruldu!!!
- - - Ekleme - - -
Yuhhh babasi mithati kafasindan vurdu!!
Yakup, Soner Filiz'e asik olacak mi? Bahar ne olacak?
22:45 - 23:00 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>sbt<s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>reyting 'leri; 1) KANALD: 7.24 , 2) ATV: 7.19 , 3) FOX: 7.12 , 4) TRT1: 4.2 , 5) KNLTRK: 1.37
Obgzk reklam!!!
- - - Ekleme - - -
Ayca cemilenin evini basti.. Super bi yerde bitti.. 2 hafta nasil bekliycem ben simdi..
Haftaya yeni bölümü yok değil mi ÖBGZK'nin?
20 dakika dizisinin rakipsiz olduğunu duyunca sevindim değil mi?Haftaya yeni bölümü yok değil mi ÖBGZK'nin?
Soner ve Bahar arasındaki sahnelerde çok yapmacık geldi Soner'in o ölümsüz aşkı biranda bitiverdi.
Şu mithat konusuda çok uzadı.Osman'ı çok farklı bir kimliğe soktular yani dizi eski tadından çok uzaklaşdı o yüzden gönül rahatlığı ile aklım kalmadan bugün finali yapıyorum ÖBGZK ile