Final sahnesi ne alaka?Hekimoğlu ve Sherlock izliyeyim, bakarım bir ara final sahnesine
Final sahnesi ne alaka?Hekimoğlu ve Sherlock izliyeyim, bakarım bir ara final sahnesine
Hekimoğlu +BCS + Sherlock 😍 bu akşam yoğun izleme modunda olacağım
Öyle bir derim ki has ecünnü hem deSeray Kayaya ecünnü diyemezsin. O senle @Çiğdem'in tanıdığı kadınlara benzemez.
video falan dedin. Final sahnesi olarak algıladımFinal sahnesi ne alaka?
etiketlileri görme ama bunları gör 😱Söyle ortağım, beni çağırmışsın.
video falan dedin. Final sahnesi olarak algıladım
etiketlileri görme ama bunları gör 😱
Sadece nasılsın demek için çağırdım
bugün biraz kıpırdamalar oldu evet ama yinede araya kaynayan çok bunada şükürHepsine cevap vermiş olmam gerekiyor ya etiketlerin. İyidir ortağım, seni sormalı.
Beni pek rahatsız etmediŞu mesajınla dışarıdan böyle görünüyorsun. Ruh hastası psikopat. Videoya dikkat! Borderline içerir. @Dosi @phoebebuffay @alperuz @Bully @Forumdash @serhatt @xBUGRAx @Silinmiş Üye
Evet, senaryonun en dinç olduğu bölümlerde bile bizim 80. bölümlerin reytinglerinin yanına bile yaklaşamadınız. Çakma ve öz Kadın buradan belli olmuş oluyor zaten.
O asalet anca inatla bitik bir diziye tutunmaya çalışanları rahatsız edebilir zaten.Beni pek rahatsız etmedi
ŞımarmaO asalet anca inatla bitik bir diziye tutunmaya çalışanları rahatsız edebilir zaten.
Burda ki kaoslar sarmıyor artık
Tc meclisi şok Bakalım bu hafta da meclis konusu olacak mı#HekimoğluBoykot diye bas bas bağıranlar şok.
Ne demek seni rahatsız etmedi. Kendine gel.Beni pek rahatsız etmedi
Kurşun, Kuzgun, Jet Sosyete, 8. Gün, Gülizar'dan bahsediyor sanırım.O asalet anca inatla bitik bir diziye tutunmaya çalışanları rahatsız edebilir zaten.
Ben senin gibi BİTMİŞ dizileri her fırsatta insanların gözüne sokup bıktırana kadar savunmuyorum yalnız. Ayrıca Jet Sosyete bomba gibi devam ediyor köşeye çekilip çatlayabilirsin.Ne demek seni rahatsız etmedi. Kendine gel.
Kurşun, Kuzgun, Jet Sosyete, 8. Gün, Gülizar'dan bahsediyor sanırım.
@alperuz'un dediği gibi konuyu sen açtın.Ben senin gibi BİTMİŞ dizileri her fırsatta insanların gözüne sokup bıktırana kadar savunmuyorum yalnız. Ayrıca Jet Sosyete bomba gibi devam ediyor köşeye çekilip çatlayabilirsin.
Bir şey açmadım ki. Ebru Özkan'a kadın diyorum sen evirip çevirip lafı yine o dizi demeye bin şahit isteyecek şeye getiriyorsun. Bu kadar hayranlık iyi değil biraz sakin ol.@alperuz'un dediği gibi konuyu sen açtın.
Ben zaten anlamıyorum diziyi takip ediyordu, içten içe izleyip bütün konulara hakim de neden elemini kusuyorsun kıskanç.
Yaw he he.Bir şey açmadım ki. Ebru Özkan'a kadın diyorum sen evirip çevirip lafı yine o dizi demeye bin şahit isteyecek şeye getiriyorsun. Bu kadar hayranlık iyi değil biraz sakin ol.