25 Şubat 2020 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    20
Hepsine cevap vermiş olmam gerekiyor ya etiketlerin. :A İyidir ortağım, seni sormalı. :A
bugün biraz kıpırdamalar oldu evet ama yinede araya kaynayan çok :A bunada şükür :A
iyiyim bende :A bugün biliyorsun hastane tollantılar falan baya yoğundu ama dizilerimden ödün vermiyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Bugün günlerden K A D I N :Z

ERe0PQhWoAIYOiU

ERe0PQlW4AEJqMv

@Bully @Yiğitt @serhatt @alperuz @Dosi @Forumdash @kerem
Şu mesajınla dışarıdan böyle görünüyorsun. Ruh hastası psikopat. :A Videoya dikkat! Borderline içerir. :A @Dosi @phoebebuffay @alperuz @Bully @Forumdash @serhatt @xBUGRAx @Silinmiş Üye

Beni pek rahatsız etmedi :A

• Olmamış
Reactions: kerem
Beni pek rahatsız etmedi :A
Ne demek seni rahatsız etmedi. Kendine gel. :A

Allahım yine Kadın kaosu çıkmış, hem de bu sefer @Aserat sinsisi çıkarmış aferin hep böyle kaos çıkarın @serhatt @Dosi @kerem :A :A
@kerem sen de artık yeni dizi bul be Kadın da Kadın :F:F
O asalet anca inatla bitik bir diziye tutunmaya çalışanları rahatsız edebilir zaten. :A
Kurşun, Kuzgun, Jet Sosyete, 8. Gün, Gülizar'dan bahsediyor sanırım. :A

Ne demek seni rahatsız etmedi. Kendine gel. :A

Kurşun, Kuzgun, Jet Sosyete, 8. Gün, Gülizar'dan bahsediyor sanırım. :A
Ben senin gibi BİTMİŞ dizileri her fırsatta insanların gözüne sokup bıktırana kadar savunmuyorum yalnız. :A Ayrıca Jet Sosyete bomba gibi devam ediyor köşeye çekilip çatlayabilirsin. :Z

Allahım yine Kadın kaosu çıkmış, hem de bu sefer @Aserat sinsisi çıkarmış aferin hep böyle kaos çıkarın @serhatt @Dosi @kerem :A :A
@kerem sen de artık yeni dizi bul be Kadın da Kadın :F:F
Ben senin gibi BİTMİŞ dizileri her fırsatta insanların gözüne sokup bıktırana kadar savunmuyorum yalnız. :A Ayrıca Jet Sosyete bomba gibi devam ediyor köşeye çekilip çatlayabilirsin. :Z
@alperuz'un dediği gibi konuyu sen açtın. :A

Ben zaten anlamıyorum diziyi takip ediyordu, içten içe izleyip bütün konulara hakim de neden elemini kusuyorsun kıskanç. :A

• Güldürdün
Reactions: alperuz
@alperuz'un dediği gibi konuyu sen açtın. :A

Ben zaten anlamıyorum diziyi takip ediyordu, içten içe izleyip bütün konulara hakim de neden elemini kusuyorsun kıskanç. :A
Bir şey açmadım ki. :A Ebru Özkan'a kadın diyorum sen evirip çevirip lafı yine o dizi demeye bin şahit isteyecek şeye getiriyorsun. Bu kadar hayranlık iyi değil biraz sakin ol. :A

• Güldürdün
Reactions: alperuz