Final sahnesi ne alaka?Hekimoğlu ve Sherlock izliyeyim, bakarım bir ara final sahnesine![]()
Final sahnesi ne alaka?Hekimoğlu ve Sherlock izliyeyim, bakarım bir ara final sahnesine![]()
Hekimoğlu +BCS + Sherlock 😍 bu akşam yoğun izleme modunda olacağım![]()
Öyle bir derim ki has ecünnü hem deSeray Kayaya ecünnü diyemezsin. O senle @Çiğdem'in tanıdığı kadınlara benzemez.![]()
video falan dedin. Final sahnesi olarak algıladımFinal sahnesi ne alaka?![]()
etiketlileri görme ama bunları gör 😱Söyle ortağım, beni çağırmışsın.![]()
video falan dedin. Final sahnesi olarak algıladım
etiketlileri görme ama bunları gör 😱
Sadece nasılsın demek için çağırdım![]()
bugün biraz kıpırdamalar oldu evet ama yinede araya kaynayan çokHepsine cevap vermiş olmam gerekiyor ya etiketlerin.İyidir ortağım, seni sormalı.
![]()
Beni pek rahatsız etmediŞu mesajınla dışarıdan böyle görünüyorsun. Ruh hastası psikopat.Videoya dikkat! Borderline içerir.
@Dosi @phoebebuffay @alperuz @Bully @Forumdash @serhatt @xBUGRAx @Silinmiş Üye
Evet, senaryonun en dinç olduğu bölümlerde bile bizim 80. bölümlerin reytinglerinin yanına bile yaklaşamadınız. Çakma ve öz Kadın buradan belli olmuş oluyor zaten.![]()
O asalet anca inatla bitik bir diziye tutunmaya çalışanları rahatsız edebilir zaten.Beni pek rahatsız etmedi![]()
ŞımarmaO asalet anca inatla bitik bir diziye tutunmaya çalışanları rahatsız edebilir zaten.![]()
Burda ki kaoslar sarmıyor artık
Tc meclisi şok#HekimoğluBoykot diye bas bas bağıranlar şok.![]()
Ne demek seni rahatsız etmedi. Kendine gel.Beni pek rahatsız etmedi![]()
Kurşun, Kuzgun, Jet Sosyete, 8. Gün, Gülizar'dan bahsediyor sanırım.O asalet anca inatla bitik bir diziye tutunmaya çalışanları rahatsız edebilir zaten.![]()
Ben senin gibi BİTMİŞ dizileri her fırsatta insanların gözüne sokup bıktırana kadar savunmuyorum yalnız.Ne demek seni rahatsız etmedi. Kendine gel.
Kurşun, Kuzgun, Jet Sosyete, 8. Gün, Gülizar'dan bahsediyor sanırım.![]()
@alperuz'un dediği gibi konuyu sen açtın.Ben senin gibi BİTMİŞ dizileri her fırsatta insanların gözüne sokup bıktırana kadar savunmuyorum yalnız.Ayrıca Jet Sosyete bomba gibi devam ediyor köşeye çekilip çatlayabilirsin.
![]()
Bir şey açmadım ki.@alperuz'un dediği gibi konuyu sen açtın.
Ben zaten anlamıyorum diziyi takip ediyordu, içten içe izleyip bütün konulara hakim de neden elemini kusuyorsun kıskanç.![]()
Yaw he he.Bir şey açmadım ki.Ebru Özkan'a kadın diyorum sen evirip çevirip lafı yine o dizi demeye bin şahit isteyecek şeye getiriyorsun. Bu kadar hayranlık iyi değil biraz sakin ol.
![]()