@batuhankaralar sana gelecek yardıma inşallahİşte polise gitmem için ordan kurtulmam lazım ki herkese yardım edeyim canım
@batuhankaralar sana gelecek yardıma inşallahİşte polise gitmem için ordan kurtulmam lazım ki herkese yardım edeyim canım
Hahaahİki tombiş bir araya gelecek nasıl olacak o iş yaa
HahaahAma iki kişiden tam 1 kişi çıkarıp şu psikopatı yeneceksiniz
Biliyorum ya aynen kolay değilAyy nasıl olacak o çok merak ediyorumm
@cookies kurabiyemin okulu var abisi ya tıp okuyor biliyosun dersler yoğun diye fazla giremiyor oarada giriyo çıkıuor işte
Biliyorum ya aynen kolay değilKolaylıklar diliyorum , birde hiç bilmediği yerde okumaya çalışıyor
Arada görüyorum ama halinden memnun gibiAynen öyle zaten zor bi bölümde okuyor birde Kıbrısı hiç sevemedi hiç yemekleri falan zorlanıyor orda ya hayırlısı ile bi bitseydi okulu😉
Arada görüyorum ama halinden memnun gibiumarım öyledir
Kimse özlemesin diye burada başroldeEvet bende arada instagramdan görüyorum işte resim paylaşıyor arada bi iyi konuşuyoruz arada bi yine iyi ama görünüyo pek sevmiyor o Kıbrısı
Kimse özlemesin diye burada başrolde
Görürse gelir diyelimevet yaa okumayı çok isterdi eminim
Görürse gelir diyelimAma iyi bir başrol burada
süperr oldu bu sözz
Burdayım ben lo
Tamda bunu açık ettinBurdayım ben lo
Vuhu demek başrol olmuşum hikaye süperdi ama bi şeye kafam takıldı sayko herif gözlerimi pıçaklamamışmıydı nasıl hala insanları görüyorum ve araba kullanabiliyorum 😱
Burdayım ben lo
Vuhu demek başrol olmuşum hikaye süperdi ama bi şeye kafam takıldı sayko herif gözlerimi pıçaklamamışmıydı nasıl hala insanları görüyorum ve araba kullanabiliyorum 😱
Pardon ağabeyTamda bunu açık ettinhaftaya flashback vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?