@batuhankaralar sana gelecek yardıma inşallah Koşabilirse dizideİşte polise gitmem için ordan kurtulmam lazım ki herkese yardım edeyim canım
@batuhankaralar sana gelecek yardıma inşallah Koşabilirse dizideİşte polise gitmem için ordan kurtulmam lazım ki herkese yardım edeyim canım
@batuhankaralar sana gelecek yardıma inşallah Koşabilirse dizide
Hahaah Ama iki kişiden tam 1 kişi çıkarıp şu psikopatı yeneceksinizİki tombiş bir araya gelecek nasıl olacak o iş yaa
Hahaah Ama iki kişiden tam 1 kişi çıkarıp şu psikopatı yeneceksiniz
Biliyorum ya aynen kolay değil Kolaylıklar diliyorum , birde hiç bilmediği yerde okumaya çalışıyorAyy nasıl olacak o çok merak ediyorumm
@cookies kurabiyemin okulu var abisi ya tıp okuyor biliyosun dersler yoğun diye fazla giremiyor oarada giriyo çıkıuor işte
Biliyorum ya aynen kolay değil Kolaylıklar diliyorum , birde hiç bilmediği yerde okumaya çalışıyor
Arada görüyorum ama halinden memnun gibi umarım öyledirAynen öyle zaten zor bi bölümde okuyor birde Kıbrısı hiç sevemedi hiç yemekleri falan zorlanıyor orda ya hayırlısı ile bi bitseydi okulu😉
Arada görüyorum ama halinden memnun gibi umarım öyledir
Kimse özlemesin diye burada başroldeEvet bende arada instagramdan görüyorum işte resim paylaşıyor arada bi iyi konuşuyoruz arada bi yine iyi ama görünüyo pek sevmiyor o Kıbrısı
Kimse özlemesin diye burada başrolde
Görürse gelir diyelim Ama iyi bir başrol buradaevet yaa okumayı çok isterdi eminim
Görürse gelir diyelim Ama iyi bir başrol burada
Geç olsun güç olmasın Sağol okuduğun içinEllerine sağlık @gözlemci vadicilerden biri devreye girecek gibi hissediyorum
Bayağı geç okumuşum.
Sık sık etiket yaparsak gelir belki @cookies Fırından kurabiye çıkmış @vadikızı sen sanmış yemişKeşke gelse çok yoğunum diyordu en son konuştuğumuzda evet burda başrol valla çokta hoşuna giderdi
süperr oldu bu sözz
Burdayım ben lo
Tamda bunu açık ettin haftaya flashback vardıBurdayım ben lo
Vuhu demek başrol olmuşum hikaye süperdi ama bi şeye kafam takıldı sayko herif gözlerimi pıçaklamamışmıydı nasıl hala insanları görüyorum ve araba kullanabiliyorum 😱
Burdayım ben lo
Vuhu demek başrol olmuşum hikaye süperdi ama bi şeye kafam takıldı sayko herif gözlerimi pıçaklamamışmıydı nasıl hala insanları görüyorum ve araba kullanabiliyorum 😱
Pardon ağabeyTamda bunu açık ettin haftaya flashback vardı