eTV 24 Saat 5.Bölüm

@destere kesin dahildir plana ama seni bilemem :A

O kadar saat yanyana olduğum insanlar beni tanımazken senin tanıman ne kadar da manidar :) demek ki beni tanımayanların kafalarında kurdukları şeyler en başından beri planları... :)
Bende senin gibi içi dışı biri olduğum için aynı şeyleri yaşayan bir tecrübe konuşuyor :D
Gerçekten fazla güvenme ama işini görene kadar kanka olsun sonra bas tekmeyi kıçlarına :A Sınav zamanı vs yine kankacılık oynarsın :A
Aaaa banada @destere pşan kuruyor olabilir diyorsun kendini kaçırtırmış gibi gösteriyor :A çocuks enaryonu çözdü @gözlemci :A :A :A
Aynen çözdü ama neden :A Bunu da çözerse ben istifa edip gidiyorum :A
:F:FGiriş yapmadan okudu sanırım o yüzden görmedik alperi biz dimi @cookies
Olsun biirilerine ilham kaynağı olmuşuz :F

Yazabilirsen tabii derslerin izin verdiği sürece yaz zaten derslerin yoruyordur seni:D
Sorma nasıl bi üniversite bu böyle 😱

Bende senin gibi içi dışı biri olduğum için aynı şeyleri yaşayan bir tecrübe konuşuyor :D
Gerçekten fazla güvenme ama işini görene kadar kanka olsun sonra bas tekmeyi kıçlarına :A Sınav zamanı vs yine kankacılık oynarsın :A

Nedenini çözmem için biraz düşünmem lazım ona da zaman yok :A @Çiğdem-

Bi dahakine yazmaya çalışırım :bhr:

@gözlemci nin senaryolarını tahmin etmek zordur :A

Kız günde en az 1 dakika forumdayım shsbsb
Bazen herkesin anlamadığı bu gibi senaryolar yazarken bazende herkesin anladığı Dargın çiçekler gibi işleri yazıyoruz :F
bak mesela orada @destere ve @Çiğdem- e Fav10 belediyesinin bana verdiği yetkiye dayanarak nikahlarını kıyacağım :A :A

:F evett

Bitecek inşallahh emeklerinin karşılığını alacaksın seni beyaz önlükler içinde görecez @gözlemci ayy enisim beyaz önlükte bir yakışıyor ki Alpere sorma:Darada atıyor instagrama ardı ardına maşallahları diziyorum valla:love1:

Boşver bide buna kafa yorma zeki şeysin sen :A hem dikkatli hem zeki :sunglasses:

:F evett

Bitecek inşallahh emeklerinin karşılığını alacaksın seni beyaz önlükler içinde görecez @gözlemci ayy enisim beyaz önlükte bir yakışıyor ki Alpere sorma:Darada atıyor instagrama ardı ardına maşallahları diziyorum valla:love1:
Aynen aynı şeyi düşündük :A Burası gelip geçici ama hayattaki entrikalar baki :A Senaryoyu çözmeye vakit harcayacağına onlara entrika kurmanın yollarını arasın netten :A @cookies

Onuda söylersen zaten @gözlemci kapatıp gitsin ayoll diziyi :A :A :A

Boşver bide buna kafa yorma zeki şeysin sen :A hem dikkatli hem zeki :sunglasses:

Aynen aynı şeyi düşündük :A Burası gelip geçici ama hayattaki entrikalar baki :A Senaryoyu çözmeye vakit harcayacağına onlara entrika kurmanın yollarını arasın netten :A @cookies

:DAynen öyle paşamm
geç oldu ben artık çıkım enisim görüşürüz cnm

Bazen herkesin anlamadığı bu gibi senaryolar yazarken bazende herkesin anladığı Dargın çiçekler gibi işleri yazıyoruz :F
bak mesela orada @destere ve @Çiğdem- e Fav10 belediyesinin bana verdiği yetkiye dayanarak nikahlarını kıyacağım :A :A
işte dargın çiçekler gibi bir efsanenin yanında bu çok kadük kalıyor :)
bu sanırım sanatçının eskiz çalışması gibi bişey :)
yani bir foka benzemiyor :)

@pompy in Kanalında değil bu cnm oyüzden sevmemişsindir Dargın Çiçekler pompy kanalında olduğu için tuhaflık sınırları daha farklıydı :A :A :A @cookies @gözlemci

Demekki sen kolay anlaşılır işleri seviyorsun bu da senin basit biri olduğunu düşündürür :D halbuki ben seni ileri düşünen diye hayal ediyordum :A @cookies @Çiğdem- @vadikızı :A
@pompy in Kanalında değil bu cnm oyüzden sevmemişsindir Dargın Çiçekler pompy kanalında olduğu için tuhaflık sınırları daha farklıydı :A :A :A @cookies @gözlemci
Tuhaf işler mi hoşunuza gitti neyse bu dizi final yaparsa Katil Kim 'i yayınlayacam :A Size nefes almak yok :A
burda @gözlemci sanki tiyatro sahnesinde ,
sağdaki adam konuşur
soldaki adam pandik atar
yandaki kız esner
yumurtlayan tavık viyaklar :)
Ne güzel hikayeleştirmişim beğenmemişsin :( Bir dahakine daha metinsel giderim karşılıklı diyologlar halinde :A

Demekki sen kolay anlaşılır işleri seviyorsun bu da senin basit biri olduğunu düşündürür :D halbuki ben seni ileri düşünen diye hayal ediyordum :A @cookies @Çiğdem- @vadikızı :A

Tuhaf işler mi hoşunuza gitti neyse bu dizi final yaparsa Katil Kim 'i yayınlayacam :A Size nefes almak yok :A

Ne güzel hikayeleştirmişim beğenmemişsin :( Bir dahakine daha metinsel giderim karşılıklı diyologlar halinde :A
Zaten forum çöküyor tam sen eksiktin :A :A :A

:F:Fdestere ne zaman zoru sevdi ki zaten

Forum kaldırmıyor :A Ozanda çaresini aramıyor bakın başınızın çaresine diyor:F Elele verip sunucu alalım şuraya :A

Bak bildirimleri kaçırmışım :A Aynen destere kutu istiyor içine girip hiç çıkmamak istiyor :A @pompy onu senaryosunda kediye çevirsinde kutuya koysun :F

Forum evet çok yavaş ya zor giriyorum konulara falan :D dolapta yalnız olmayacak çiğdemde olacak:F:F