24 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Muhteşem Yüzyıl gelecek hafta iki grupta da haftalıklarda zirvede olur.

intikam bi hafta ara verdiği için düştü bence my da verdiğinde 1-2 reyting düşmüştü sonra yine yükselmişti , intikamda çok iyi gitmiş ama aslında şimdi aldığı reyting de hiç fena değil 6.75 ve 7.73 çok iyi

show hayat bilgisini almıs heralde reklamda resmini gösterio :)

intikamdan umduğunu bulamayınca muhteşem geçer falan demiş kimse geçemez my en yükseğini vadi en düşüğünü aldı yine arada 1.5 reyting var vadi haftaya yine 4-5 reyting fark atar herks bunu bilsin no problem :D

vadi iki grupta da zirvede

Moderatörün son düzenlenenleri:

O zamandan beri çok zaman geçti :) şu zamanların en düşüğü. Pana bu reytingten bi ders çıkarır da güzel bölümler yapmaya başlarsa yeniden 16'lara çıkarız.

valla kardeş vadinin tekrarını seyrettım gerçektende bahsedıldıgı gıbı kötü deılmiş gayet ıyı bölümdü özellıklede gecen haftaya nazaran
tek falso polatın yüzü olayı onu nasıl neye bağlayacaklar çok merak edıyorum .polatın ofisindekı kgt elemanlarının olduğu sahne ve ılk cendere müziğinin çalması muhteşemdi.

intikam ilk yayınlandıgında berenci arkadaşlar nasıl çoşmuştu onlara cevap yetiştirmenk imanım gevremişti. :)))) bakıyoprum o arkadaşlardan kimse yok :)))) ozamnda dedim bu dizi kötü aynısı ezel vardı ta amerikalara gitmeselerdi ezeli vereydik kanal d ye ye :)))) ayrıca uyarlama işler ilk başta iyi gider ama sonra türkiyey yabancılıgından ve kötü uyarlama sonucu dizi çakılır.. ilk günde yazdım oyunculuklar orjinalin çeyreği etmez orjinali daha akıcıyken bu dizi maalesef çok sıkıcı ve soguk. her işte hayır vardı lafı tam destereye uyuyor adam tam zamanında banlanmış :)))))

valla kardeş vadinin tekrarını seyrettım gerçektende bahsedıldıgı gıbı kötü deılmiş gayet ıyı bölümdü özellıklede gecen haftaya nazaran
tek falso polatın yüzü olayı onu nasıl neye bağlayacaklar çok merak edıyorum .polatın ofisindekı kgt elemanlarının olduğu sahne ve ılk cendere müziğinin çalması muhteşemdi.

Aga bölüm güzel. Ben bölüme hiç laf etmedim. Gayet süperdi. Ben beğendim. geçen haftadan iyiydi ama heyecan yoktu. Heyecan olmayınca reyting düştü.

- - - Ekleme - - -

intikam ilk yayınlandıgında berenci arkadaşlar nasıl çoşmuştu onlara cevap yetiştirmenk imanım gevremişti. :)))) bakıyoprum o arkadaşlardan kimse yok :)))) ozamnda dedim bu dizi kötü aynısı ezel vardı ta amerikalara gitmeselerdi ezeli vereydik kanal d ye ye :)))) ayrıca uyarlama işler ilk başta iyi gider ama sonra türkiyey yabancılıgından ve kötü uyarlama sonucu dizi çakılır.. ilk günde yazdım oyunculuklar orjinalin çeyreği etmez orjinali daha akıcıyken bu dizi maalesef çok sıkıcı ve soguk. her işte hayır vardı lafı tam destereye uyuyor adam tam zamanında banlanmış :)))))

:F

Açıkçası o kadar büyütmüşlerdi ki bizi geçecek korkusu duymuştum az da olsa.

bu sezon bızı öyle bır heyecana alıştırdılar kı bu bölümlerı begenmez olduk

- - - Ekleme - - -

ben polata taktım bu maske işinden kurtulmaları lazım vede sencerı mutlaka tapınakçılara bağlamaları lazım.o zaman varya reytınglerde 17 lerı bulur

:F

Açıkçası o kadar büyütmüşlerdi ki bizi geçecek korkusu duymuştum az da olsa.

geç gülen iyi güler hesabı. dizi kötü bir dizi üstüne üstlük okadar kötü uyarlamıştı ben düşeceğini düşünüyordum ama erken düşmeye başladı ben zmanla yavaş yavaş düşer düşündüm demek çogu kişi çok kötü bulmuş diziyi bide full reklamlı girince durum nasıl olacak merak ediyorum

dün gece tüm yapımlar düşmüş...ama eylülden beri vadinin ilk kez rolantiye alındığını gördüm..bu hafta bu sezonun en kötüsüydü...[v]..son sahne hariç aksiyon neredeyse sıfırdı....bu maskeli muhabbeti biraz daha sürerse zaten iş çığrından çıkacak...ama haftaya bomba bölümlerden biri gelcek diye düşünüyorum....o zaman işte vadi yine 16 üstünü görebilir...mermi sahnesi ile haftaya tarihinin en iyi açılışını yapcak vadi..zaten bir rakibi yok dizinin intikam çakıldı zaten :haha: acunda tam çakılırsa dibe haftaya vadinin özetide alır başını gider...

O Beren'cilerden biri olarak bende demiştimki "Berkun Oya ddenen adamın dizisi cok soğuk oluyor o adam yazmasin diziyi demiştim" bunu cok rahat hatırlayabilirsin.

Dizinin ABD versiyonu 40 dakika bizde 1saat 45 dakika nasıl akıcı olsun dizi sorarim sana? Hele ki Berkun Oya denen adamın uyuşuk dizi yazdiğini varsayarak dizi gayet akişkan.Unutmamak gerek ki KVP'nin bu hafta reytingi düştüğüne göre İntikam'ın düşmesini sevinip anti Beren'cilerin bu kadar gerim gerim gerilmesinede bende anlam veremiyorum :) Sen acıklayabilirsin sende buna dahilsin nasılsa...

O Beren'cilerden biri olarak bende demiştimki "Berkun Oya ddenen adamın dizisi cok soğuk oluyor o adam yazmasin diziyi demiştim" bunu cok rahat hatırlayabilirsin.

Dizinin ABD versiyonu 40 dakika bizde 1saat 45 dakika nasıl akıcı olsun dizi sorarim sana? Hele ki Berkun Oya denen adamın uyuşuk dizi yazdiğini varsayarak dizi gayet akişkan.Unutmamak gerek ki KVP'nin bu hafta reytingi düştüğüne göre İntikam'ın düşmesini sevinip anti Beren'cilerin bu kadar gerim gerim gerilmesinede bende anlam veremiyorum :) Sen acıklayabilirsin sende buna dahilsin nasılsa...

zaten Berkun Oya yazmıyorki o uyarlamayı yapmmış sadece :)))) dizi gayet akıcı olabilirdi son bölümde gördük dizi orjinaline bire bir baglı kalmayabiliyormuş ki bire bir baglı kalacak demiştin :))) vallahi ben kurtların reytinginin düşmesi ile bir bagım yok dün diziye hiç bakmadım bilr. dün full intikamı izledim az kalsın hastanelik olacaktım çok kötüydü dizi :))))