Muhteşem Yüzyıl gelecek hafta iki grupta da haftalıklarda zirvede olur.
intikam bi hafta ara verdiği için düştü bence my da verdiğinde 1-2 reyting düşmüştü sonra yine yükselmişti , intikamda çok iyi gitmiş ama aslında şimdi aldığı reyting de hiç fena değil 6.75 ve 7.73 çok iyi
Bu sefer tutturamadın.
en düşüğünü mü bu sezon 10 de almıştı takasintikamdan umduğunu bulamayınca muhteşem geçer falan demiş kimse geçemez my en yükseğini vadi en düşüğünü aldı yine arada 1.5 reyting var vadi haftaya yine 4-5 reyting fark atar herks bunu bilsin no problem
vadiye 14.5 dedim tuttu
- - - Ekleme - - -
en düşüğünü mü bu sezon 10 de almıştı takas
O zamandan beri çok zaman geçti şu zamanların en düşüğü. Pana bu reytingten bi ders çıkarır da güzel bölümler yapmaya başlarsa yeniden 16'lara çıkarız.
valla kardeş vadinin tekrarını seyrettım gerçektende bahsedıldıgı gıbı kötü deılmiş gayet ıyı bölümdü özellıklede gecen haftaya nazaran
tek falso polatın yüzü olayı onu nasıl neye bağlayacaklar çok merak edıyorum .polatın ofisindekı kgt elemanlarının olduğu sahne ve ılk cendere müziğinin çalması muhteşemdi.
intikam ilk yayınlandıgında berenci arkadaşlar nasıl çoşmuştu onlara cevap yetiştirmenk imanım gevremişti. ))) bakıyoprum o arkadaşlardan kimse yok ))) ozamnda dedim bu dizi kötü aynısı ezel vardı ta amerikalara gitmeselerdi ezeli vereydik kanal d ye ye ))) ayrıca uyarlama işler ilk başta iyi gider ama sonra türkiyey yabancılıgından ve kötü uyarlama sonucu dizi çakılır.. ilk günde yazdım oyunculuklar orjinalin çeyreği etmez orjinali daha akıcıyken bu dizi maalesef çok sıkıcı ve soguk. her işte hayır vardı lafı tam destereye uyuyor adam tam zamanında banlanmış ))))
Açıkçası o kadar büyütmüşlerdi ki bizi geçecek korkusu duymuştum az da olsa.
intikam ilk yayınlandıgında berenci arkadaşlar nasıl çoşmuştu onlara cevap yetiştirmenk imanım gevremişti. ))) bakıyoprum o arkadaşlardan kimse yok ))) ozamnda dedim bu dizi kötü aynısı ezel vardı ta amerikalara gitmeselerdi ezeli vereydik kanal d ye ye ))) ayrıca uyarlama işler ilk başta iyi gider ama sonra türkiyey yabancılıgından ve kötü uyarlama sonucu dizi çakılır.. ilk günde yazdım oyunculuklar orjinalin çeyreği etmez orjinali daha akıcıyken bu dizi maalesef çok sıkıcı ve soguk. her işte hayır vardı lafı tam destereye uyuyor adam tam zamanında banlanmış ))))
O Beren'cilerden biri olarak bende demiştimki "Berkun Oya ddenen adamın dizisi cok soğuk oluyor o adam yazmasin diziyi demiştim" bunu cok rahat hatırlayabilirsin.
Dizinin ABD versiyonu 40 dakika bizde 1saat 45 dakika nasıl akıcı olsun dizi sorarim sana? Hele ki Berkun Oya denen adamın uyuşuk dizi yazdiğini varsayarak dizi gayet akişkan.Unutmamak gerek ki KVP'nin bu hafta reytingi düştüğüne göre İntikam'ın düşmesini sevinip anti Beren'cilerin bu kadar gerim gerim gerilmesinede bende anlam veremiyorum Sen acıklayabilirsin sende buna dahilsin nasılsa...