24 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Beyazsoy lazımsın bize. Hastanelik olma aga. :D

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

tmam aga sanırım haftaya intikam izleyemiyeceğim iki hafta doz aşımı olabilir :)))

bide intikamı izleyen kız arkadşalara ezgi eyüpoglunun giydiği o pufuduk etek neydi öyle ya kim bulmuş eteği :))))

zaten Berkun Oya yazmıyorki o uyarlamayı yapmmış sadece :)))) dizi gayet akıcı olabilirdi son bölümde gördük dizi orjinaline bire bir baglı kalmayabiliyormuş ki bire bir baglı kalacak demiştin :))) vallahi ben kurtların reytinginin düşmesi ile bir bagım yok dün diziye hiç bakmadım bilr. dün full intikamı izledim az kalsın hastanelik olacaktım çok kötüydü dizi :))))
Nasıl 1'e1e gitmiyor? Berkun oya 40 dklık diziyi 1 saat 45 dk yazıyor bu demektir ki 1 saatlik bölümü kendisi bazı sahneleri eklemeler yapıyor.Nasıl 1'e 1 gitmiyor onu anlat hele?

Nasıl 1'e1e gitmiyor? Berkun oya 40 dklık diziyi 1 saat 45 dk yazıyor bu demektir ki 1 saatlik bölümü kendisi bazı sahneleri eklemeler yapıyor.Nasıl 1'e 1 gitmiyor onu anlat hele?

emre dün yazdın değiştiriliyor dedi dizi bazı karakterler değişmiş durumda

- - - Ekleme - - -

1 hafta aranin verdigi dusus oldugu acik haftaya ozeti geceriz..

vay be ne durumda berenciler agb varken kurtlara aman vermiyordu tns geldi şimdiki hedefleri kurtları geçmek :))))))))))

- - - Ekleme - - -

vay be ne durumda berenciler agb varken kurtlara aman vermiyordu tns geldi şimdiki hedefleri kurtları geçmek :))))))))))

Yilin yarisinda baslamis hem bu saatten sonra gecemez diyodun, hemde bu dediklerimize sasiriyosun.. İlla cevap vericem hirsiyla hem onu hem onu soyleme, birinde karar kil onu soyle.. :)

Karakter değişmedi sadece dizideki cinsellik cıkarıldı.Nolan karakteri için Tyler denen bi adam vardi Nolan Tyler denen adamla yatıp kameraya gizli görüntülerini çekıyordu.Bunu Turkiye şartlarinda çekebilirmisin? Çekemezsin.Sadece yattiği Hakan'ın yatacaği kişi değişti o kadar.

Karakter değişmedi sadece dizideki cinsellik cıkarıldı.Nolan karakteri için Tyler denen bi adam vardi Nolan Tyler denen adamla yatıp kameraya gizli görüntülerini çekıyordu.Bunu Turkiye şartlarinda çekebilirmisin? Çekemezsin.Sadece yattiği Hakan'ın yatacaği kişi değişti o kadar.

demek ki bire bir aynı olmak zorunda değilmiş yani :))))

En azından bunu kabullenmen iyi birşey sadece özeti geçebileceğiniz. :)

Bizim yorumlarimizda hep AB 1.clikti ama Kanal D'nin oyununa geldik bizde.20:00'den 23:30'a kadar İntikamı verir diyorduk ama adamlar kıytırık dizi UEK 'yi sıkıştırdı bizim hesaplarimizda UEK yoktu.UEK kalksın AB 1.ciliği gene gelecektir.

Bizim yorumlarimizda hep AB 1.clikti ama Kanal D'nin oyununa geldik bizde.20:00'den 23:30'a kadar İntikamı verir diyorduk ama adamlar kıytırık dizi UEK 'yi sıkıştırdı bizim hesaplarimizda UEK yoktu.UEK kalksın AB 1.ciliği gene gelecektir.

Bence erken başlaması daha bir avantaj azda olsa vadiden seyirci kapıyor aynı anda başlarsa dahada düşer gibime geliyor.

demek ki bire bir aynı olmak zorunda değilmiş yani :))))
Daha bize uygun nasıl olcakti? Nesi değiştirilcekti?
Şuan o karakter değiştirilmeseydi reklamın iyi kötüsü olmaz gazıyla sırf o sahneler için bile reytingini totalde arttırırdı yahu.Bunu sende bende biliyoruz.

Bence erken başlaması daha bir avantaj azda olsa vadiden seyirci kapıyor aynı anda başlarsa dahada düşer gibime geliyor.

Erken bitiyor ama totalde de 2.ciliği Acun'a veriyor.Acun AB'de 3.cüde olamazdı UEK başladiği için reytingleri gitti Acun'a AB'de intikam 7.50+ alması imkansız bana göre en az AB reytingi 10 olmalıydı.Bilmiyorum Kanal D'nin oyununa geldim / geldik...

- - - Ekleme - - -

Hala bu konu aktif :D ilginc :Z
20 dakika için yaptiğin hesaba baktin mi? bende hesap yapmiştim..."20 dakika için tehlike çanları" konusundaki :X

intikam 9.bölumde senaryo başlıyacak.aşk-i memnuda da olay 25.bölumde başladı

- - - Ekleme - - -

senaryo birebir gitmiyodu ki 40 dk ye 90dk dizi cekiliyor 50dk yi nettiniz aradaki

Erken bitiyor ama totalde de 2.ciliği Acun'a veriyor.Acun AB'de 3.cüde olamazdı UEK başladiği için reytingleri gitti Acun'a AB'de intikam 7.50+ alması imkansız bana göre en az AB reytingi 10 olmalıydı.Bilmiyorum Kanal D'nin oyununa geldim / geldik...

- - - Ekleme - - -

20 dakika için yaptiğin hesaba baktin mi? bende hesap yapmiştim..."20 dakika için tehlike çanları" konusundaki :X

Bakmamistim. Simdi baktim. yorum atiyorum hemen birazdan :)

İntikamdaki karakter kız olmasaydı cidden reytingler fazlasıyla artardı. Hatta bu şok etkisi yaratırdı.

Ama Türkiyede bu imkansız. ABD`de normal olabilir. İyiki olmamış. Zaten diğer dizilere tecavüz diye saldıran vadiciler buna da örf ve adet diye saldırırdı.

Pffff.

Ocak'ı bekleyin dediğiniz ocak bu muydu? :chargrined::chargrined::chargrined: