24 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU (OZET)[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]24.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]19:59:32[/TD]
[TD="align: center"]20:58:10[/TD]
[TD="align: center"]7,15[/TD]
[TD="align: center"]17,56[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD="align: center"]INTIKAM[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]24.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]20:30:28[/TD]
[TD="align: center"]22:47:24[/TD]
[TD="align: center"]6,75[/TD]
[TD="align: center"]15,61[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kurtlar Vadisi imzasini atmis..

imzamızı atarız aga helal pana :D

- - - Ekleme - - -

ama diyodun ya öbgzl ve ustura arasında 2 reyting varen çok az fark şimdi vadi ve my arasında 1 reyting var yani vadi açık ara en fazla izlenen dizi falan değil

ya Allah ını seviyosan ne alaka ustura mustura konuyu çok dağıtıyon cevap vermek istemiyom ama mecbur veriyom ustura ne alaka gözünü sevim öbgzk çok düşüyodu o olay başka vadi bi haftalık 14 e düştü sanki 16 ya çıkmayacak yine

- - - Ekleme - - -

my intikam vadi özetini geçememiş :D

- - - Ekleme - - -

ya Allah ını seviyosan ne alaka ustura mustura konuyu çok dağıtıyon cevap vermek istemiyom ama mecbur veriyom ustura ne alaka gözünü sevim öbgzk çok düşüyodu o olay başka vadi bi haftalık 14 e düştü sanki 16 ya çıkmayacak yine
[/SIZE]
neyse ne ama my ve vadi arasında sadece 1 reyting kaldı my yakında geçer :)[/B][/COLOR][/FONT]

şu meseleyi biri acıklasın takastan baska dolu forumda vadici var.
polat madde bagımlısı mı ? yoksa o sırınga ile besleniyor mu..

Total'de beklenmedik bir düsüs olmus. Dün aksam ki bölüm cok güzeldi. Bence durgun gecmesinin sebebi düsüsü sagladi. Ama bu bölüm ile de ispatlandi ki, Vadi'nin aksiyonsuz gecen bölümü bile Total'de 14 Reyting AB'de ise 12 reyting barajini asiyor. Duruma baklirsa, demek ki haftaya gelecek tarihi bölüm reyting patlamasi yapacaktir..

180.Bölüm hafizalarda iz birkacak..

aga o şırıngayla besleniyor mu onu bilmiyom o belki ilaçtır ayakta duramıyo ya ama doktor damar yoluyla besleniyo dedi

aga o şırıngayla besleniyor mu onu bilmiyom o belki ilaçtır ayakta duramıyo ya ama doktor damar yoluyla besleniyo dedi
aga dizilerde öyle gösterdiler mi kesin bişey bagımlısı olmus oluyor polat onu alınca kendıne az cok gelıyor cnku.
hıc daha oyle gosterıp beslenme olduguna saıt olmadım oylede beslenılmez zaten bir sırıngayla?

Total'de beklenmedik bir düsüs olmus. Dün aksam ki bölüm cok güzeldi. Bence durgun gecmesinin sebebi düsüsü sagladi. Ama bu bölüm ile de ispatlandi ki, Vadi'nin aksiyonsuz gecen bölümü bile Total'de 14 Reyting AB'de ise 12 reyting barajini asiyor. Duruma baklirsa, demek ki haftaya gelecek tarihi bölüm reyting patlamasi yapacaktir..

180.Bölüm hafizalarda iz birkacak..

aynen aksiyonsuz bi bölümdü ona rağmen özetimiz intikamı geçti :D

takas, zamaninda sen ve birkac kisi daha, "intikam" dizisi, Vadi'nin özetiyle anca yarisir demistin.. Aynen dedigin gibi oldu.. Acikcasi Kanal D'nin yüz ifadesini merak ediyorum..

aga dizilerde öyle gösterdiler mi kesin bişey bagımlısı olmus oluyor polat onu alınca kendıne az cok gelıyor cnku.
hıc daha oyle gosterıp beslenme olduguna saıt olmadım oylede beslenılmez zaten bir sırıngayla?
aga hani memati madde bağımlısı olmuştu ya onun gibi değil yani leo kardeşimin dediği gibi morfinle falan ayakta duruyo galiba

- - - Ekleme - - -

takas, zamaninda sen ve birkac kisi daha, "intikam" dizisi, Vadi'nin özetiyle anca yarisir demistin.. Aynen dedigin gibi oldu.. Acikcasi Kanal D'nin yüz ifadesini merak ediyorum..

aga her zaman söyledim ve söyleyeceğim aynen

aga hani memati madde bağımlısı olmuştu ya onun gibi değil yani leo kardeşimin dediği gibi morfinle falan ayakta duruyo galiba

- - - Ekleme - - -

aga her zaman söyledim ve söyleyeceğim aynen

mematinin bagımlılıgını bılmemde polat onu sakınlesmek ıcın alıyor alıskanlık yapmıs!!!!
yemek felan ile ilgisi yok !

nestro olabilir aga dediğin onu bilmiyom tam

- - - Ekleme - - -

nestro olabilir aga dediğin onu bilmiyom tam

aga çözemedim benim söylediğim doktor cahite hastaneden çıkmaması lazım beslenme ihtiyacını damar yolula sağlıyoruz dedi
bence o yaptığı iğne ayakta durması için ama ne olduğunu bilmiyom morfin mi artık neyse