24 Mayıs 2016 Salı ABD Reytingleri

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,355
Puanı
1,060
Forumdash yeni bir haber konusu açtı

24 Mayı 2016 Salı ABD Reytingleri

voice-finale-ratings-may-24-16.jpg

ABD televizyonlarının dün akşamki reytingleri belli oldu.
Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte kanallarda yavaş yavaş tatil havasına girmeye başladılar. Birçok program ve dizi yaz araliğina girdiler.

ABD'nin en çok izlenen yarişmalarından The Voice ve Dancing With the Stars da sezon final gecesiyle ekranlara geldiler. NBC'nin kıymetlisi The Voice sezona 3 reytingle açarken çalkantılı bir sezon geçiren yarişma finalini 2.1 reyting ile kapatti. Abc'nin yıllardır ekrana getirdiği Dancing With the Stars ise sezon ortalamasını koruyarak 1.5 reytingle ekranlara ara verdi.

Tüm sezon boyunca kanallaını sırtlayan diziler de sezon aralarına girmeye başladılar. Dün akşam sezon finali yapan diziler abc'nin Fresh Off the Boat, The Real O’Neals ve CW'nun superkahraman dizisi The Flash'tı.

The Flash sezon finaliyle 1.2 reyting alarak sezon reytinglerini korudu ve 1.3 reyting ortalamayla sezonu kapattı.

İşte Dünün Tablosu
SaatProgramYetişkin 18-49 Rating/Shareİzleyici (milyon)
8 p.m.The Voice (NBC) – T1.4/57.46
Fresh Off the Boat (ABC) – Final1.2/54.87
The Flash (The CW) – Final1.2/53.30
The Price Is Right Primetime Special (CBS)1.1/46.39
Hotel Hell (FOX) – Prömiyer0.8/32.51
8:30 p.m.The Real O’Neals (ABC) – Final1.0/44.20
9 p.m.The Voice (NBC) (9-11 p.m.) – Final2.1/710.40
Dancing With the Stars (ABC) (9-11 p.m.) – Final1.6/510.30
Person of Interest (CBS)0.9/35.29
Containment (The CW)0.5/21.48
Coupled (FOX)0.5/21.31
10 p.m.Person of Interest (CBS)0.9/34.91

Son düzenleme:
ay resmen fark-ı ben @Çiğdem- in memeli oğlan dizisi containment 0.5 reytingle bitiriliyor bnm dizi reign 0.2 ile yeni sezon onayı alıyor kanalı korkutmuşum resmen:A türkiyede kösem abd de reign dönem dizilerim düşük reytingle coşuyor; gerçi catherine teyze biz safiye sultana yazsa iyi olurmuş ama dönemler çakışmamış nurbanuyla yazışmış o da bizden sayılır:A @Harunnn60 @Forumdash

ay resmen fark-ı ben @Çiğdem- in memeli oğlan dizisi containment 0.5 reytingle bitiriliyor bnm dizi reign 0.2 ile yeni sezon onayı alıyor kanalı korkutmuşum resmen:A türkiyede kösem abd de reign dönem dizilerim düşük reytingle coşuyor; gerçi catherine teyze biz safiye sultana yazsa iyi olurmuş ama dönemler çakışmamış nurbanuyla yazışmış o da bizden sayılır:A @Harunnn60 @Forumdash
Zaten sende bi kenafirlik var:A

Forumda bana tablo yetkisi yok demek:T:

Flash'ı övemedim :( Pis abd'liler yüzünden:T
Tabloya bi verin @OzaN neden olmadı?
@xemrexxx @Harunnn60 bu sezon cw tüm dizilere onay verdi diye alay ediyordu kanalla bizde harunun izlediği diziyi iptal ettik hahaha :F:F:F

@Forumdash 1.2 reyting yakışmadı bencede ama ben flash konusundada belirttim malesef bu sezon finali 1.sezon finalinin çok gerisinde kaldı sonuda beni heyecanlandırmadı açıkcası
:(:(:(

@xemrexxx @Harunnn60 bu sezon cw tüm dizilere onay verdi diye alay ediyordu kanalla bizde harunun izlediği diziyi iptal ettik hahaha :F:F:F

@Forumdash 1.2 reyting yakışmadı bencede ama ben flash konusundada belirttim malesef bu sezon finali 1.sezon finalinin çok gerisinde kaldı sonuda beni heyecanlandırmadı açıkcası
seneye vampire diaries ve originalstan da kurtuluyoruz sana kara çarşaf aldım yas tutarken giyersin:A

Fresh off The Boat iyi gitmiş ve The Flash'i yakalamış. :)

@Forumdash editörünüzü güncelledim bundan sonra sorun yaşamazsın bu başlığı da düzeltebilirsin. :):)
Saolasın :X
Demek başlık eksikmiş:X @Harunnn60

Keşke beğenmediğini söylemeseydin:( modum düşük izlicem spoiler yemiş gibi oldum:(

CW'nin yaptığı reziillikti bir daha ölsemde o kanaldan bir şey izlemem. Tövbee. :(

Survivor bitsin hemen açcam :X yarında arrow spn s.finali:X yazın guzel dizi çıksa da izlesek:X
tüm dizileri yolcu ediyorum bende süpernatural ve arrowda perşembe bitiyor şimdi empirenin aradan dönen bölümlerine orphan black ın ve tear walking deadın yeni sezonlarına bakabilirim deredevilinde 4.bölümünde kalmıştım @Harunnn60 iyiki bunları bırkmışım vlla şimdi boşlukta kalmadım :F