Olanıda iptal ettin zaten.Survivor bitsin hemen açcam yarında arrow spn s.finali yazın guzel dizi çıksa da izlesek
Olanıda iptal ettin zaten.Survivor bitsin hemen açcam yarında arrow spn s.finali yazın guzel dizi çıksa da izlesek
Benim de izleyecek dizilerim var şükür de ne bilim yazlık bi heycan şart empire'ı 4.bölümde devam edicem, hoc var, black sails var, fear belki izlerim yinetüm dizileri yolcu ediyorum bende süpernatural ve arrowda perşembe bitiyor şimdi empirenin aradan dönen bölümlerine orphan black ın ve tear walking deadın yeni sezonlarına bakabilirim deredevilinde 4.bölümünde kalmıştım @Harunnn60 iyiki bunları bırkmışım vlla şimdi boşlukta kalmadım
Fearı mı diyon?Olanıda iptal ettin zaten.
Salgınlı diziyi diyorumBenim de izleyecek dizilerim var şükür de ne bilim yazlık bi heycan şart empire'ı 4.bölümde devam edicem, hoc var, black sails var, fear belki izlerim yine
Fearı mı diyon?
Aman kanala bile iptal ettirdimSalgınlı diziyi diyorum
aa bu arada nasıl 2çsezonu fear walking deadın toparlamadımıOlanıda iptal ettin zaten.
1.sezona göre daha iyi gibi diyebilirim. Yinede fazla ümitlenme.aa bu arada nasıl 2çsezonu fear walking deadın toparlamadımı
1-2 bölümüne bakıcam en kısa zamanda yine 1.sezon ayarındaysa bunuda şutlarım beğenmediklerime yol vericem artık vadiyi bile yolcu etmeye hazırlanıyorum1.sezona göre daha iyi gibi diyebilirim. Yinede fazla ümitlenme.
Hmm hayırlısı o zaman.1-2 bölümüne bakıcam en kısa zamanda yine 1.sezon ayarındaysa bunuda şutlarım beğenmediklerime yol vericem artık vadiyi bile yolcu etmeye hazırlanıyorum
dizilerimin hepsi sezon finali yaptılar emrepi, orphan black ve daredevile sıla geldi sonunda önce daredevili bitirmeyi düşünüyorum sen kaçıncı bölümde kaldınHmm hayırlısı o zaman.