24 Mayıs 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Boşver bir şey ispat edemezsin zaten.

dramal polisiyeyle komediyi bir tutuyorsan cvp vermeme gerek yok aslında
en çok izlenee komedi dizisi yd 😉

Yalan Dünya A/B dizisi demekten yoruldum.

Beni ilgilendirmez ben kendi bildiğimi söylerim de ben de bileyim bir daha hatırlatmayayım.

Dipnot: Tatar Ramazan değil PT1`de Pazartesi 2 reyting bile alamaz. KMOİ daha iyi gidiyordu o saatte.

sakin. kanal d dedik kokusunu mu aldın naaptın

- - - Ekleme - - -

4 reyting alıp en çok izlenen hiçbişey olamazsın dediklerime mantıklı bi cevap verince devam ederiz

yd den çok izlenen komedi dizisi bulduğunda ve her türün izleyici kitlesinin faerklı olduğunu kabul edince devam ederiz 😉

her zamanki gibi kaçamak cevaplar
bbeb 3-4 le nasıl devam ediyo kanal d de madem

Bak işte bunun cevabı şu.

Bu program Kanal D`nin iç yapımı. Bir zamanlar 6-7 hatta 8 reyting bile almışlığı var.

Yarışma programları diziler gibi değil. Azıcık hareketlenme, ara ve ya format değişikliği onları kendine getirir.

Kanal D yeni sezonda BBEB`i kendine getirmeye çalışacak. Eğer kendine gelirse devam edecek, gelmezse de PT2 için alternatif program haline getirecek. Böylece PT2`de güçlü konuma gelecek. (Ki bence eski haline gelecek)

Tatar Ramazan boşlukta 5 reyting alıyor, yeni başlamış bir de Sezon Finali yapıyor. Eylülde 2-3 reytingle başlamazsa ben de bir şey bilmiyorum. Mesajımı kayıt et istersen.

boşuna cvp verme kanal d pepeyi yayınlasa değişmez olay

önce drama dizisinden komediuye geçtik şimdi yarışmaya vışghhhh dark bu mesajalrı silmese iyi dünya turu resmen

evet yine cevap yok yav bu kanal d 3-4 reytinglik işi devam ettirmezdi hani bi cevap verebilsen

. @RevaN sakin seni ilgilendiren veya seninle konuşan yok kanal d dedik hemen geldin noluyo arkadaş

evet yine cevap yok yav bu kanal d 3-4 reytinglik işi devam ettirmezdi hani bi cevap verebilsen

. @RevaN sakin seni ilgilendiren veya seninle konuşan yok kanal d dedik hemen geldin noluyo arkadaş
son kez yazıyorum yoksa gene asynı yerde dönüp duracak tartışma bir seoznda 8-10 reyting seviyesindwe giden komedi olmaz
ayrıca kanal d nin komedi standartı da yüksek 1e1k 2 reytingle starda devam ediyor alemin kralı 2-3 reytingle atv de 2.sezon devam etti 😉

e kanal d de 3-4 reytingle devam ettiriyo yd yi ak ilk sezon iyi reyting alıyodu dediklerime net bi cevap hala yok