Fatmagül'ün daha çok izlendiğini kabul etmek lazım tabi artık, dün biraz baktım, finale yaklaşıldığı için ilk bölümlerdeki heyecana dönmüş dizi, bence aradaki yorgunluk olmasa 19'ları görebilirdi ama şu durumda imkansız tabi.
fatma gul cok dusmus feriha yalan dunya gecer
fatma gul cok dusmus feriha yalan dunya gecer
biraz yorgunluk biraz sbt katkısı ama yinede bu kadar sade bir konuyu iki yıl zirvede taşıyabilmek kabiliyet gerektirir hem oyuncuların hemde senaryoyu yazanların kalitesiyle alakalı bir durum ...
Ben Ece-Melek'e hep hayret ediyorum zaten, öyle çok coşturmuyorlar dizileri ama belli bir sınırın altına da indirmiyorlar, tuhaflar !
destere 11 gecemez artik vadi 1ci haftaya
destere 11 gecemez artik vadi 1ci haftaya
evet ama mantıklı olanda bu çok fazla coştursalar gerçeklerden koparlar birbölüm çok fazla alır diğer bölümler dip yapar dizi ama bunlar ortalama heyecan dozunu gerçeklik ayarını bozmadan istikrarlı bir şekilde ilerliyorlar aynı senaryo başkasında olsa bu reytinglerin yarısını zor alırdı berenin katkısı tabikide çok çok fazla ama senaryodaki dengeli gidişte takdire şayan ...
fatmagul kandilden etkilenmedi kesin
Yalnız son anda yenge niye kötü oldu birden ? Halbuki uzun süredir iyiye yakın bir yenge profili vardı.
Bence Vadi Finaldede geçemeyecek çok yaklaşır ama bence geçerse TOTAL'de geçer.A/B'de zor biraz.
yengedeki karakter kaypak bir karakterdi ne iyiye doğru ne kötüye doğru sağlam bir yöneliş yoktu ama mustafanın ölümü reşatın felç olması sebebiyle kötü karakter azaldığından dengeyi sağlamak gerekiyordu bu açıdan yenge kötüye kaydı bunu mantıklı buluyorum çok iyi olupta kötüye kaynlar var bazı dizilerde özellikle iffet dizisi buna önek dizi başlarken şeker gibi olan dünyanın en iyisi dediğimiz kişiler 3 bölüm sonra en adi insana dönüştü 5 bölüm sonra yine iyi insanlara dönüştü her bölümde karakterlerle top gibi oynadılar iffette oysa fatmagülde yenge karakteri zaten ortada bir karakter her iki tarafada kayması doğal bana göre ..
beyler 5 sınava girecem dua edin
endgame ne izlion
Fatmagul yine çok bı bolumle karsimizdaydi dizideki tüm ekibi tebrik ediyorum hepsi çok başarılı. Reytingi biraz dusmus ama düne göre yinede çok iyi nerdeyse 11 olucakmis..
2 KURTLAR VADİSİ PUSU TNT 20:57:58 23:15:30 01:35:15 6,14 15,45
15 shr nedir abi ??
eee dizinin cilkini cikarirlarsa bu hale getirirler iste!!
6 reyting le resmen dibi gormuş , çok güldüm su dizimsinin reytingine bugün baya gulucem.. )))))). )))))