24 Mayıs 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Dün gece dışardaydım ve tüm bakkallarda ve gezdiğim dükkanların yarısında kvp açıktı ama anlamıyorum bu kadar düşük reyting oluyor erkekler camiye karılar evde aç o onu götürmüş şu şunu götürmüş bütün dizilerde kim kime ne yapmış biliyolar kvp ülke gelceğini önceden söylüyor adı reyting sıkandalına karışmıyor küfür yiyor eziliyor medya ve halka teşekkür ederim tüm kanallara bol tecavüzlü diziler yapmalarını temenni ediyorum çocuklarımız öğrensin Türkiye gelişsin

la vadi düşmücekte ben mi düşecem fatmagülün eline böyle fırsat bi daha gelmez burda bile 3 reyting var arada :d erkekler 10 dan sonra camiye kadınlar evde yine de 3 reyting :d bence fatmagülcülerin düşünmesi lazım bu durumu :d

erkekler camiye kadınlar kandil programlarına takas :d focs fılm gene ilk 8de 3dizisi.a.kralı da iyi gene ssknlara baknca.eywah dşyorm çakilmş 3share

la vadi düşmücekte ben mi düşecem fatmagülün eline böyle fırsat bi daha gelmez burda bile 3 reyting var arada :d erkekler 10 dan sonra camiye kadınlar evde yine de 3 reyting :d bence fatmagülcülerin düşünmesi lazım bu durumu :d

Sende baktın kvp kurtarılmaz bı dipte , en azından diğer diziler böyle olmasın diyosun ama bosuna uzulme fatmagulun keyfi yerinde..
Her hafta Polat'ı arkalara firlatiyo daha ne olsun :d

reytinglere inanmasamda dün ne kadar düştüysekte doğrudur erkeklerin hepsi 10 dan sonra camiye gitti yapacak bişey yok bence buna rağmen 8 reyting gayet iyi asıl şov haftaya eğer bu durumda vadi çok düşmüş falan diyen varsa yuhh diyorum.

- - - Ekleme - - -

endgame sen ne dediğinin farkındamısın fatmagülün gerçekten vadiden fazla izlendiğini mi sanıyon :d :d
kreys aga boşver cevap verme adamın savunduğu şeyler farklı

bu tezin pek gerçekci değil. anlık reytınglere bakarsak 22-23 de erkekler camiiyi ekip kurtlara koşmuş :)))) ama kurtarmamis .kurtların düşüşü erkeklerin camiye gittiginden değil

- - - Ekleme - - -

Dün gece dışardaydım ve tüm bakkallarda ve gezdiğim dükkanların yarısında kvp açıktı ama anlamıyorum bu kadar düşük reyting oluyor erkekler camiye karılar evde aç o onu götürmüş şu şunu götürmüş bütün dizilerde kim kime ne yapmış biliyolar kvp ülke gelceğini önceden söylüyor adı reyting sıkandalına karışmıyor küfür yiyor eziliyor medya ve halka teşekkür ederim tüm kanallara bol tecavüzlü diziler yapmalarını temenni ediyorum çocuklarımız öğrensin Türkiye gelişsin

Erkekler dindar kadınlar patates mi :))))) . kadınlarda ev oturup kandil progra izliyor . yani şartlar eşit. kimse bu 3 kusurluk farka bahane aramasın

Dün 2 dakika Fatmagül'ü izleyeyim dedim ne oluyor diye. Ama zor dayandım. O nasıl bir durgunluktur. Kadınlar neyi izliyor o dizide yahu. Diziyi zorla uzattıkları belli. Uykum geldi resmen. Hemen Eurovision'u açtım da kendime geldim.:D

Son düzenleme:
Yarı finalde Fatmagül - KVP gibi diziler varken bu sonuç alınıyorsa finalde uçar :D

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]6[/TD]
[TD]EUROVISION SONG CONTEST BAKU 2012[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]21:59:59[/TD]
[TD]24:00:53[/TD]
[TD]01:50:29[/TD]
[TD]3,91[/TD]
[TD]10,33[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Ayrıca TRT Maçı bile 1.devre 2.devre diye ayırmış iyi düşünmüşler :D

Yarı finalde Fatmagül - KVP gibi diziler varken bu sonuç alınıyorsa finalde uçar :D

6EUROVISION SONG CONTEST BAKU 2012TRT 121:59:5924:00:5301:50:293,9110,33

Ayrıca TRT Maçı bile 1.devre 2.devre diye ayırmış iyi düşünmüşler :D

İyi mi düşünmüşler ?

Kınıyoruz topluca. :D

Acaba Survivor'u geçebilir mi? Şüpheli. :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kandil Programlari, Eurovision ve Milli Mac tan dolayi prime time de yayinlanan programlarda dogal olarak bir düsüs yasanmis.

En büyük düsüsü KVP yasamis bende bunu gayet normal karsiliyorum cünkü Evin Erkekleri Camii lere gitti Kadinlari ise Evde kaldi ve KVP nin izleyici kitlesinin en azindan yüzde 90 i Erkeklerden olustugu icin Vadi iki grubtada ciddi bir sekilde düsmüs ama haftaya yine toparlayacaktir. Total de zirveyi alabilir ama AB de zor gözüküyor ama iki grubtada 10 reytingin üstüne cikmasini bekliyorum.

FGSN yi tebrik ediyorum dizi iki grubtada zirvede olmasina ragmen iki oda Kandil den etkilenerek iki grubtada oranlarinda düsüs yasamis.

Suskunlar Total de 20. Siraya kadar düsmüs bence bu dizi böylesine zor bir günde harcaniyor.

beyazsoy dalga mı geçiyon kadınlar kandil programı izliyomuş :d

suskunların bu kadar izlendiğini sanmıyorum... herkes tarafından konuşulan ve twitterda tt bile olan tek dizi bu.. yani gerçek ratinglerinin bu olduğunu asla düşnmüyorum..
dünkü bölüm yine çok güzeldi..

beyazsoy dalga mı geçiyon kadınlar kandil programı izliyomuş :d

hadi kadınlar dinsiz olsun da. erkekler kandil için camiye 22 de gidiyorsa kurtların reytingi 22-23 arasında düşmesi lazım. ama yukselmis. ağa kandile bahane bulma .aksine turkiyede kadınlar daha çok dine ve dini programlara meraklıdır. nihat hocaya en çok kimler arıyor don bi bak . sahsen sende çevreden buna sahıtsındır. ama kurtları kurtarma adına top çeviriyon :)))))))) kandil etkilese daha çok kadın dizilerini etkiler

hadi kadınlar dinsiz olsun da. erkekler kandil için camiye 22 de gidiyorsa kurtların reytingi 22-23 arasında düşmesi lazım. ama yukselmis. ağa kandile bahane bulma .aksine turkiyede kadınlar daha çok dine ve dini programlara meraklıdır. nihat hocaya en çok kimler arıyor don bi bak . sahsen sende çevreden buna sahıtsındır. ama kurtları kurtarma adına top çeviriyon :)))))))) kandil etkilese daha çok kadın dizilerini etkiler

yav ne top çevirecem ben kurtlar vadisi hastasıyım fanatiğiyim ne dersen de ben bile 10 dan sonra izlemedim camiden geldim internetten izledim cami tıka basa doluydu onların yarısından fazlası vadi izliyo akıl var mantık var bişey ispatlamaya çalışmıyorum birazcık aklı olan zaten bunu bilir 10-11 arası reyting yükselmiş diyon eğer kandil olmasa vadi dün 10 u geçecekti şimdi 8 de kaldı

asdfgh oha la dün galiba 2500 kişilik sbt grubunda kadınlar daha çok tv izlemiş tabi bir kısmı camiye gitti bir kısmı eurovision derken... her neyse haftaya düzeltiriz :D

yav ne top çevirecem ben kurtlar vadisi hastasıyım fanatiğiyim ne dersen de ben bile 10 dan sonra izlemedim camiden geldim internetten izledim cami tıka basa doluydu onların yarısından fazlası vadi izliyo akıl var mantık var bişey ispatlamaya çalışmıyorum birazcık aklı olan zaten bunu bilir 10-11 arası reyting yükselmiş diyon eğer kandil olmasa vadi dün 10 u geçecekti şimdi 8 de kaldı

Kardeş eğer kandılden dolayı ızlenmeseydı 22 den sonra düşmesi lazım. şöyle desen daha mantikli milli maç vardı millet ızlememıs daha mantikli bahane. oturup kalkıp kandıle bahane bulmayan. sanki tek erkekler ibadet ediyor dünyada. :)))) kandil dusurduyse fatmagulude aynı oranda düşürür ...

Kardeş eğer kandılden dolayı ızlenmeseydı 22 den sonra düşmesi lazım. şöyle desen daha mantikli milli maç vardı millet ızlememıs daha mantikli bahane. oturup kalkıp kandıle bahane bulmayan. sanki tek erkekler ibadet ediyor dünyada. :)))) kandil dusurduyse fatmagulude aynı oranda düşürür ...

kadınlar camiye gitmiyo sonuçta :D haftaya görüşürüz bomba bi fragman çıkarırlar inşallah