24 Mayıs 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

açıklanmadımı daha ne iş ilk defa sabah girdim foruma açıklanmamış :)

sunucunun bonomodan umudu yoktu sanırım bonomo açıklanana kadar bahsetmediler onlarada sürpriz oldu ..:)

Onlar hiç bir ülkeden bahsetmediler ki ! :D

Haberleri yoktu elbette ama Türkiye'nin çıkacağını herkes biliyordu, heyecan olsun diye sona sakladılar. :D

Yalnız seyircilerin Türkiye diye bağırmaları çok iyiydi açıklanmadan önce. :)

- - - Ekleme - - -

meraklılardan biri benim thank you bakalım ne gelmiş :))

Rica ederim, ben de Eurovision'u merak ediyorum, daha bakamadım. :D

1 fatmagül'ün suçu ne? Kanal d 20:47:53 23:15:17 01:46:36 10,92 27,39
2 kurtlar vadisi pusu tnt 20:57:58 23:15:30 01:35:15 7,85 19,55

- - - Ekleme - - -

1 FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE? KANAL D 20:47:53 23:15:17 01:46:36 10,31 26,06
2 KURTLAR VADİSİ PUSU TNT 20:57:58 23:15:30 01:35:15 6,14 15,45

fatmagül kandile ve eurovision a rağmen süper gitmiş

vadi totaldede çok düşmüş ama ab grubunda dip yapmış

yarışma ab grubunda 6. sırada

suskunların durumu vahim :))

1 fatmagül'ün suçu ne? Kanal d 20:47:53 23:15:17 01:46:36 10,92 27,39
2 kurtlar vadisi pusu tnt 20:57:58 23:15:30 01:35:15 7,85 19,55

- - - Ekleme - - -

1 FATMAGÜL'ÜN SUÇU NE? KANAL D 20:47:53 23:15:17 01:46:36 10,31 26,06
2 KURTLAR VADİSİ PUSU TNT 20:57:58 23:15:30 01:35:15 6,14 15,45

Fark var mı diyorsun ? :D

ramazan dolayisiyla tüm yapımlar düsmüs günlük diziler haric

beni affet 5.1 20 share unutma beni 27 share deniz yıldızı 12 share alarak ilk 10 dalar

kurtlar vadisi ab çok düsms ama ramazan dolayisiyla oldugu kesin

suskunlar totalde 20.olmus çok düsmüs ab durumu iyi show tv total grubunda listede yoklarda cidden çok gerilerde kalmıslar

fox tv unutma beni deniz yıldızı iyi bir gün geçirmis

star tv beni affet iyi gün geçirmis

öte yandan eyvah düsüyorum ve insanlar alemide kandilden nasibini almis

kim milyoner ister totalde vasat ab iyi gitmis alemin kıralı totalde iyi ab vasat gidmis.

kandil programlari çok iyi gitmisler trt erken basladigi için en iyi oranlari trt almis

fox tv en çok izlenilen yapımı unutma beni

star tv beni affet

show tv ali kırca ana haber

kanal d fatma gülün suçu ne

atv Alemin Kıralı

günüm kazananı bence fox star oldular çünkü yayinladigi saatlerde kandille çakısmayan günlük dizileri var.......

arka sokaklar tkr çok iyi gitmis

Eurovision A/B'de çok iyi, finalde en kötü 3. olur, Survivor biraz zorlar. :)

Kandil programları beklenenin çok altında, genelde zirveyi işgal ederlerdi, bu arada o programlar yine on bin parçaya bölünmüş, kandil kandil başka programların ilk 100'e girmesine engel olarak günaha giriyorlar bence.

TRT 3'deki maçın devrelerin bölünmesi artık uzay olmuş, ilk kez görüyorum böyle bir rezilllik !

TRT 1 bence Eurovision'ın da etkisiyle A/B'de en çok izlenen kandil programına imza atmış. :)

ramazan dolayısıyla değil kreys kandil dolayısıyla diyecektin sanırım :)

Eurovision A/B'de çok iyi, finalde en kötü 3. olur, Survivor biraz zorlar. :)

Kandil programları beklenenin çok altında, genelde zirveyi işgal ederlerdi, bu arada o programlar yine on bin parçaya bölünmüş, kandil kandil başka programların ilk 100'e girmesine engel olarak günaha giriyorlar bence.

TRT 3'deki maçın devrelerin bölünmesi artık uzay olmuş, ilk kez görüyorum böyle bir rezilllik !

TRT 1 bence Eurovision'ın da etkisiyle A/B'de en çok izlenen kandil programına imza atmış. :)

fatmagülü değerlendirmemişsin teesüf edeim en yakın rakibiyle arasında 4 puan fark var..:)

Ama düşmüş yine de. :D

İlgi alanlarımdan bahsettim daha çok. :D

Vadi-Fatmagül kavgasına girmek istemedim. :D

ne kavğası her hafta devamlı dayak yiyen bokserleden biri rekabet edemez zaten:)) sonucu önceden tahmin ediyorum zatende her hafta iddiaya giren arkadaşlar var onlara durumu anlatamıyoruz :))

ne kavğası her hafta devamlı dayak yiyen bokserleden biri rekabet edemez zaten:)) sonucu önceden tahmin ediyorum zatende her hafta iddiaya giren arkadaşlar var onlara durumu anlatamıyoruz :))

Fatmagül'ün daha çok izlendiğini kabul etmek lazım tabi artık, dün biraz baktım, finale yaklaşıldığı için ilk bölümlerdeki heyecana dönmüş dizi, bence aradaki yorgunluk olmasa 19'ları görebilirdi ama şu durumda imkansız tabi. :)