stv izlenen bi kanaldır.şefkat epe nin iffetin 2 katı izlendiğide açık ve nettir.bunu 500 kere söyledim total tüm kişiler demektir.bütün grupların toplamıdır ve hangisi ne kadar izlenmiş totale bakarak görülür.agb şike yaptığı halde hala agb diyenler çok enteresan
yayın gelırlerı ab bakar yalan dunya neden ıyı ab dızısı
aga gözünü sevim ezbere konuşma ya öyle bişey yok.hem öyleyse bile bizene reklam gelirlerinden biz hangisi fazla izlenmiş ona bakarız ve iffet şefkat tepe nin özetini bile geçememişiffet izlenen bi dizi değil
aga gözünü sevim ezbere konuşma ya öyle bişey yok.hem öyleyse bile bizene reklam gelirlerinden biz hangisi fazla izlenmiş ona bakarız ve iffet şefkat tepe nin özetini bile geçememişiffet izlenen bi dizi değil
bize ne olurmu takas hangi mantıkla konuşuyorsun anlamadım.. reklam verenler ab grubuna bakıyorsa dizilerde devamlılığını reklamlardan sağlıyorsa bir dizinin devam etmesi içinde bol reklam alması şart yoksa reklam almasa senin benim hatrım için hiçbir kanal film yayınlamaz, dizi yayınlamaz, onun için alacağı reklamda bizim için önemli çünkü sevdiğimiz filmlerin devam etmesini istiyoruz ...
normalide bu zaten gidip toros dağlarındaki köylere cihaz yerleştirirsen burdaki izlenme oranını türkiyenin çoğunluğu gibi gösterirsen sonuç fiyasko olur.. sbt nin düzgün bir ölçüm yaptığına inansaydı kanallar şu anda çoğu dizi yayından kalkmıştı az izlendiği için... ama kimse sbt yi takmadığı için yüzde 1 lik oy oranı alanlar bile devam ediyor çünkü gerçek reytingini ve ne kadar izlendiğini bilmiyorlar..
arkadaşım ezbere konuşuyosunuz.total grubunda zirveye oynayan bi dizi mi reklam almayacakbize ne olurmu takas hangi mantıkla konuşuyorsun anlamadım.. reklam verenler ab grubuna bakıyorsa dizilerde devamlılığını reklamlardan sağlıyorsa bir dizinin devam etmesi içinde bol reklam alması şart yoksa reklam almasa senin benim hatrım için hiçbir kanal film yayınlamaz, dizi yayınlamaz, onun için alacağı reklamda bizim için önemli çünkü sevdiğimiz filmlerin devam etmesini istiyoruz ...
arkadaşım ezbere konuşuyosunuz.total grubunda zirveye oynayan bi dizi mi reklam almayacakşefkat tepe iffetten çok daha fazla reklam alıp kanalına çok daha fazla para kazandırıyodur buna eminim
bu imkansız ab grubuna bakar
yok öyle bişey sallama aga
Böylece reklamdan daha çok verim alabilecektir. Bu nedenle reytingler çeşitli gruplara ayrılmıştır. Bu gruplar, eğitim seviyesi ve gelire bağlı olarak belirlenmiştir. Toplamda 4 grup vardır. Bunlar: A/B, C1, C2 ve D/E. Bunların hepsinin toplamına ise TOTAL deniyor. Bizi bu dört gruptan A/B grubu ve hepsinin toplamı olan TOTAL ilgilendiriyor. Çünkü diğer gruplar medyaya bildirilmiyor. En Önemli Grup A/B Grubu'dur
ne bu şimdi buna mı inanacam benben totale bakarım arkadaş.bak adı üstünde hepsinin toplamı denmiş akıl var mantık var
Bak Benim Demek İstedigim total ab c1 c2 de grublarının toplamına totaldeniyor şevkat tepe elinde iphone olan insanlara hitap etmiyor anlatmak istedigim o hangisi daha çok izlendigine gelirsek
dogrulugu kesin olmayan sbt sirketine göre total grubunda tüm kisilerde şevkat tepe
ab Sosyetecilerde İffet Dizisi Daha Çok İzlenmistir
toplamda şefkat tepe 2 ye katlamış iffet i bu kadar basit
bu imkansız ab grubuna bakar
tmm iste
ab dede iffet onu ikiye katlamis bukadar basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?