İffet'in reytingleri star değiştiğinde düştü ben öyle gözlemledim.
hayir agb den sbt gectiginde düstü agb çok çok iyidi y.sizsinizi bile geçtigi oluyodu
İffet'in reytingleri star değiştiğinde düştü ben öyle gözlemledim.
arkadaslar bisiy dikkatimi çekti
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]20[/TD]
[TD]İFFET - OZET (TKR)[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]19:56:48[/TD]
[TD]20:30:51[/TD]
[TD]00:23:14[/TD]
[TD]2,33[/TD]
[TD]7,40[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]21[/TD]
[TD]ŞEFKAT TEPE[/TD]
[TD]STV[/TD]
[TD]20:00:10[/TD]
[TD]22:01:14[/TD]
[TD]01:33:11[/TD]
[TD]2,29[/TD]
[TD]6,71[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
sevkat tepe yeni bölümü ab grunbunda iffetin özetine yenilmis total ab bukadar ucurum olan dizi varmi genelde diziler totalde kötü ab iyi gider ama total iyi ab kötü gitmesi çok çok garip
STV'nin tüm dizileri Total'de iyi, A/B'de kötüdür. Çünkü STV kanalını A/B grubunda pek izleyen yok.
aslında bu söyledigini haksız çıkaracak bir örnek var oda farklı desenler hem total hem ab iyi oranlar aliyor
evet işte bende onu diyom neden stv a/bde bukadar kötü anlamadımarkadaslar bisiy dikkatimi çekti
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow, bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]20[/TD]
[TD]İFFET - OZET (TKR)[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]19:56:48[/TD]
[TD]20:30:51[/TD]
[TD]00:23:14[/TD]
[TD]2,33[/TD]
[TD]7,40[/TD]
[/TR]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]21[/TD]
[TD]ŞEFKAT TEPE[/TD]
[TD]STV[/TD]
[TD]20:00:10[/TD]
[TD]22:01:14[/TD]
[TD]01:33:11[/TD]
[TD]2,29[/TD]
[TD]6,71[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
sevkat tepe yeni bölümü ab grunbunda iffetin özetine yenilmis total ab bukadar ucurum olan dizi varmi genelde diziler totalde kötü ab iyi gider ama total iyi ab kötü gitmesi çok çok garip
Keşanlı Ali Destanı dizisini izledim.
arkadaşlar stv nin ab grubunu taktığı falan yok totalde adamlar zirveye oynuyo iffet şefkat tepe nin yarısı kadar anca izlenen bir dizi
arkadaşlar stv nin ab grubunu taktığı falan yok totalde adamlar zirveye oynuyo iffet şefkat tepe nin yarısı kadar anca izlenen bir dizi
tam tersi takas. reytinglere göre ab gurubunun stv yi taktıgı yok ))))))))))))))
iffet de ab grubunda ıkıye katlamıs aynen
stv ab grubunda retıng alamıo
sbt olmasa stv totaldede bişey alamaz sbt ye dua etsin yakında kurtuluyoruz)
tns gelınce stv durumu cok cok kotu olacak gıbı kırsal kesımler deıl ıst olculecegı ıcın 4 buyuk kanal ucacak digerleri pastadan cok ufak faydalanırlar