NOTLAR;
'Ucankusfocus' ratinglerinde 'focus' grubu dün Star'ın sevilen dizisi 'İffet' zirveye taşımış. Özellikle İffet'in Ali İhsan'a Cemil'i sevdiğini söylediği anlar ilgiyle izlenmiş. İkinci sırada 'Survivor ' Ünlüler Gönüllüler' var. Dün akşam Sibel Tüzün'ün gözyaşlarına boğulduğu anlar, 'focus' grubu tarafından merakla izlenmiş. Ertem Şener'in sunduğu 'Kazanmak İçin Bir Dakika' yarışması yine ilgiyle takip edilmiş. 'Keşanlı Ali Destanı', geçen haftaya göre biraz yukarılara tırmanmış. Zilha'nın inanılmaz değişimi ve sarışın imajı dikkatle izlenmiş. Tv 8'de ekrana gelen efsane film 'Addams Ailesi 2'de hayli 'focus'lanmış. Haberlerde 'Korcan Karar' önde gitmiş…
Sabah kuşağında 'Yahşi Cazibe(tekrar)' ilk sırada yer almış. Cumartesi sabahında keyifli bir haber bülteni izlemek isteyen 'focus'lular, Tv 8'de ekrana gelen Erken Baskı'yı tercih etmiş.
Öğle kuşağına dizi tekrarları damga vurmuş. İlk sırada yine en komik skeçleriyle ekrana gelen 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' zirvede yer almış.
'Gizli Saklı'da 'Yalan Dünya' dizisinin Emir'i Sarp Apak'ın kendisine tıpatıp benzeyen kardeşiyle objektiflere yakalandığı komik anlar ve Orhan Gencebay, Bengü, Mustafa Sandal ve Gökhan Tepe gibi birbirinden ünlü isimleri bir araya getiren düğünün görüntüleri 'focus' grubu tarafından ilgiyle takip edilmiş.
Star'da ekrana gelen 'Pasaport'ta yarışmacıları tatil ödülünü kazanmak için yaşadıkları koşuşturma 'focus' grubu tarafından ilgiyle izlenmiş.
Gece kuşağında zirvede Star'da yeni başlayan 'Yeni Bir Hayat' programı var. Şişmanların yarışmacıların zayıflamak için kampa girdiği 'Yeni Bir Hayat' hayli 'focus'lanmış.
80'ler gecesi ve o dönemin en ünlü yarışmacılarıyla ekrana gelen Disco Kralı, gece boyunca 'focus' grubu tarafından dikkatle takip edilmiş.
Fenerbahçe'nin sahasında kazandığı Bursaspor maçının TRT 1'deki özeti de 'focus' grubu tarafından gece kuşağı listesine alınmış.
İşte twitter'daki 'focus'lulardan gelen anlık yorumlar;
@hayrettn4
@ucankusfocus yeni bir hayatı izliyorum süper bir yarışma
@BA96tr
#80lerDiskosu Okan Bayülgen'in her programı gibi çok zevkliydi
@hayat_ceyli
@ucankusfocus 'Disko Krali'. 80'ler ile Okan bizi yine zaman tuneline sokacak.
@idemesen
Sibel tüzün,ölsem birdaha yemem ne kadar üzüldü öyle ahtopata.Benim bile gözlerim doldu valla..
@birolbostanci
@ucankusfocus Elde var hayat farklı bir dizi keyifle seyrediyoruz..
@hayrettn4
@ucankusfocus iffeti izliyorum süper bir bölüm yaaa kesin birinci olur
@ozge_sar
@ucankusfocus iffet bu bölüm bombaaaa
@gokhanbyk
@ucankusfocus pasaport izliyorum çok farklı bir yarışma
@FbSedaa
@Ucankusfocus trt 1 fenerbahçemiz izlenmekte
😉
@Burcuptk
@ucankusfocus gizli saklı izliyoruz ailece