24 Mart 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 1 4.3%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 2 8.7%
  • Survivor (Show)

Oy: 8 34.8%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

• İffet (Star)

Oy: 3 13.0%
  • Yeni Bir Hayat (Star)

Oy: 5 21.7%
  • Lale Devri (Fox)

Oy: 5 21.7%
  • Şefkat Tepe (STV)

Oy: 6 26.1%
  • Elde Var Hayat (TRT 1)

• Spartacus(Star)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 2 8.7%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
dün survivoru izledim.. tek kelimeyle harikaydı..

stv izlenen bi kanaldır.şefkat epe nin iffetin 2 katı izlendiğide açık ve nettir.bunu 500 kere söyledim total tüm kişiler demektir.bütün grupların toplamıdır ve hangisi ne kadar izlenmiş totale bakarak görülür.agb şike yaptığı halde hala agb diyenler çok enteresan

stv izlenen bi kanaldır.şefkat epe nin iffetin 2 katı izlendiğide açık ve nettir.bunu 500 kere söyledim total tüm kişiler demektir.bütün grupların toplamıdır ve hangisi ne kadar izlenmiş totale bakarak görülür.agb şike yaptığı halde hala agb diyenler çok enteresan

yayın gelırlerı ab bakar yalan dunya neden ıyı ab dızısı

yayın gelırlerı ab bakar yalan dunya neden ıyı ab dızısı

aga gözünü sevim ezbere konuşma ya öyle bişey yok.hem öyleyse bile bizene reklam gelirlerinden biz hangisi fazla izlenmiş ona bakarız ve iffet şefkat tepe nin özetini bile geçememiş :D iffet izlenen bi dizi değil

aga gözünü sevim ezbere konuşma ya öyle bişey yok.hem öyleyse bile bizene reklam gelirlerinden biz hangisi fazla izlenmiş ona bakarız ve iffet şefkat tepe nin özetini bile geçememiş :D iffet izlenen bi dizi değil

ab de ıse tam tersı sevkat tepe ıffetın ozetını gecememıs

bize ne olurmu takas hangi mantıkla konuşuyorsun anlamadım.. reklam verenler ab grubuna bakıyorsa dizilerde devamlılığını reklamlardan sağlıyorsa bir dizinin devam etmesi içinde bol reklam alması şart yoksa reklam almasa senin benim hatrım için hiçbir kanal film yayınlamaz, dizi yayınlamaz, onun için alacağı reklamda bizim için önemli çünkü sevdiğimiz filmlerin devam etmesini istiyoruz ...

bize ne olurmu takas hangi mantıkla konuşuyorsun anlamadım.. reklam verenler ab grubuna bakıyorsa dizilerde devamlılığını reklamlardan sağlıyorsa bir dizinin devam etmesi içinde bol reklam alması şart yoksa reklam almasa senin benim hatrım için hiçbir kanal film yayınlamaz, dizi yayınlamaz, onun için alacağı reklamda bizim için önemli çünkü sevdiğimiz filmlerin devam etmesini istiyoruz ...

ımzamı atarım

normalide bu zaten gidip toros dağlarındaki köylere cihaz yerleştirirsen burdaki izlenme oranını türkiyenin çoğunluğu gibi gösterirsen sonuç fiyasko olur.. sbt nin düzgün bir ölçüm yaptığına inansaydı kanallar şu anda çoğu dizi yayından kalkmıştı az izlendiği için... ama kimse sbt yi takmadığı için yüzde 1 lik oy oranı alanlar bile devam ediyor çünkü gerçek reytingini ve ne kadar izlendiğini bilmiyorlar..

takmamakla alaksı yok biten diziler var son 2-3 ayda :) ayrıca hala yüzde 25i kırsalda halkın onları da dikkate almaları lazım

ucankusfocus25mart1.jpg

NOTLAR;
'Ucankusfocus' ratinglerinde 'focus' grubu dün Star'ın sevilen dizisi 'İffet' zirveye taşımış. Özellikle İffet'in Ali İhsan'a Cemil'i sevdiğini söylediği anlar ilgiyle izlenmiş. İkinci sırada 'Survivor ' Ünlüler Gönüllüler' var. Dün akşam Sibel Tüzün'ün gözyaşlarına boğulduğu anlar, 'focus' grubu tarafından merakla izlenmiş. Ertem Şener'in sunduğu 'Kazanmak İçin Bir Dakika' yarışması yine ilgiyle takip edilmiş. 'Keşanlı Ali Destanı', geçen haftaya göre biraz yukarılara tırmanmış. Zilha'nın inanılmaz değişimi ve sarışın imajı dikkatle izlenmiş. Tv 8'de ekrana gelen efsane film 'Addams Ailesi 2'de hayli 'focus'lanmış. Haberlerde 'Korcan Karar' önde gitmiş…
Sabah kuşağında 'Yahşi Cazibe(tekrar)' ilk sırada yer almış. Cumartesi sabahında keyifli bir haber bülteni izlemek isteyen 'focus'lular, Tv 8'de ekrana gelen Erken Baskı'yı tercih etmiş.
Öğle kuşağına dizi tekrarları damga vurmuş. İlk sırada yine en komik skeçleriyle ekrana gelen 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' zirvede yer almış.
'Gizli Saklı'da 'Yalan Dünya' dizisinin Emir'i Sarp Apak'ın kendisine tıpatıp benzeyen kardeşiyle objektiflere yakalandığı komik anlar ve Orhan Gencebay, Bengü, Mustafa Sandal ve Gökhan Tepe gibi birbirinden ünlü isimleri bir araya getiren düğünün görüntüleri 'focus' grubu tarafından ilgiyle takip edilmiş.
Star'da ekrana gelen 'Pasaport'ta yarışmacıları tatil ödülünü kazanmak için yaşadıkları koşuşturma 'focus' grubu tarafından ilgiyle izlenmiş.
Gece kuşağında zirvede Star'da yeni başlayan 'Yeni Bir Hayat' programı var. Şişmanların yarışmacıların zayıflamak için kampa girdiği 'Yeni Bir Hayat' hayli 'focus'lanmış.
80'ler gecesi ve o dönemin en ünlü yarışmacılarıyla ekrana gelen Disco Kralı, gece boyunca 'focus' grubu tarafından dikkatle takip edilmiş.
Fenerbahçe'nin sahasında kazandığı Bursaspor maçının TRT 1'deki özeti de 'focus' grubu tarafından gece kuşağı listesine alınmış.
İşte twitter'daki 'focus'lulardan gelen anlık yorumlar;
@hayrettn4
@ucankusfocus yeni bir hayatı izliyorum süper bir yarışma

@BA96tr
#80lerDiskosu Okan Bayülgen'in her programı gibi çok zevkliydi

@hayat_ceyli
@ucankusfocus 'Disko Krali'. 80'ler ile Okan bizi yine zaman tuneline sokacak.

@idemesen
Sibel tüzün,ölsem birdaha yemem ne kadar üzüldü öyle ahtopata.Benim bile gözlerim doldu valla..

@birolbostanci
@ucankusfocus Elde var hayat farklı bir dizi keyifle seyrediyoruz..

@hayrettn4
@ucankusfocus iffeti izliyorum süper bir bölüm yaaa kesin birinci olur

@ozge_sar
@ucankusfocus iffet bu bölüm bombaaaa

@gokhanbyk
@ucankusfocus pasaport izliyorum çok farklı bir yarışma

@FbSedaa
@Ucankusfocus trt 1 fenerbahçemiz izlenmekte 😉

@Burcuptk
@ucankusfocus gizli saklı izliyoruz ailece

arkadaşım ezbere konuşuyosunuz.total grubunda zirveye oynayan bi dizi mi reklam almayacak :d şefkat tepe iffetten çok daha fazla reklam alıp kanalına çok daha fazla para kazandırıyodur buna eminim

Ben de bu Uçankuş Fokus nerelerde diye merak etmiştim.
Görmeyeli hiç değişmemiş, hala "Şevkat Tepe" :D

yok öyle bişey sallama aga :D

Böylece reklamdan daha çok verim alabilecektir. Bu nedenle reytingler çeşitli gruplara ayrılmıştır. Bu gruplar, eğitim seviyesi ve gelire bağlı olarak belirlenmiştir. Toplamda 4 grup vardır. Bunlar: A/B, C1, C2 ve D/E. Bunların hepsinin toplamına ise TOTAL deniyor. Bizi bu dört gruptan A/B grubu ve hepsinin toplamı olan TOTAL ilgilendiriyor. Çünkü diğer gruplar medyaya bildirilmiyor. En Ab Grubu Geliri Yüksek İnsanlara Hitap Eder Ve Genellike Reklamcılar A/B Dizisi İsterler

En Önemli Örnegi Behzat Ç TT olmadigi Hafta Nadirdir A/B Hitap ettigi için Reklam Gelirlerinden Dizi Gelirli Hertürlü Çıkıyor Ve Karı Kanala Kalıyor

Son düzenleme:
Böylece reklamdan daha çok verim alabilecektir. Bu nedenle reytingler çeşitli gruplara ayrılmıştır. Bu gruplar, eğitim seviyesi ve gelire bağlı olarak belirlenmiştir. Toplamda 4 grup vardır. Bunlar: A/B, C1, C2 ve D/E. Bunların hepsinin toplamına ise TOTAL deniyor. Bizi bu dört gruptan A/B grubu ve hepsinin toplamı olan TOTAL ilgilendiriyor. Çünkü diğer gruplar medyaya bildirilmiyor. En Önemli Grup A/B Grubu'dur

ne bu şimdi buna mı inanacam ben :D ben totale bakarım arkadaş.bak adı üstünde hepsinin toplamı denmiş akıl var mantık var :D

ne bu şimdi buna mı inanacam ben :D ben totale bakarım arkadaş.bak adı üstünde hepsinin toplamı denmiş akıl var mantık var :D

Bak Benim Demek İstedigim total ab c1 c2 de grublarının toplamına totaldeniyor şevkat tepe elinde iphone olan insanlara hitap etmiyor anlatmak istedigim o hangisi daha çok izlendigine gelirsek

dogrulugu kesin olmayan sbt sirketine göre total grubunda tüm kisilerde şevkat tepe

ab Sosyetecilerde İffet Dizisi Daha Çok İzlenmistir

Bak Benim Demek İstedigim total ab c1 c2 de grublarının toplamına totaldeniyor şevkat tepe elinde iphone olan insanlara hitap etmiyor anlatmak istedigim o hangisi daha çok izlendigine gelirsek

dogrulugu kesin olmayan sbt sirketine göre total grubunda tüm kisilerde şevkat tepe

ab Sosyetecilerde İffet Dizisi Daha Çok İzlenmistir

toplamda şefkat tepe 2 ye katlamış iffet i bu kadar basit

bu imkansız ab grubuna bakar :)

reklam veren sadece ab ye bakmaz. total gurubu reklamın ne kadar çok insana ulaştıgını gösterir. ürünün lüxlüğüne göre reklam veren için totalde önemli. mesela ucuz ürünler dondurma market reklamları için totalde çok öenmli ama araba yada ev kredisi reklamları cebinde parası olan ab gurubunu hedefler. kısacası ab kadar totalde reklam için önemli. makbul program ab si ile totali arasında uçurum olmayan yüksek reytingli DİZİdir . çünkü dizi izleyicisi reklamları daha fazla izler..

kısacası tottalde birinci kinci olan dizinin ab si düşük olsada reklam alır ama iffet , şefkat tepesinde daha fazla reklam alır çünkü ab siyle totali arasında uçurum yok

Son düzenleme: