24 Mart 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 1 4.3%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 2 8.7%
  • Survivor (Show)

Oy: 8 34.8%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

• İffet (Star)

Oy: 3 13.0%
  • Yeni Bir Hayat (Star)

Oy: 5 21.7%
  • Lale Devri (Fox)

Oy: 5 21.7%
  • Şefkat Tepe (STV)

Oy: 6 26.1%
  • Elde Var Hayat (TRT 1)

• Spartacus(Star)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 2 8.7%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .

ben iffet izledim totalde de 9 ab ise 6.olmus gayet iyi bence çok güzeldi bölüm

ab totalde survivor gelmesiyle düsüs yasamıs

ama yahsi cazibe ab 4 reyting aldında kalmıs lale devri totalde zirveye yaklasmis

gece kusaginda yeni bir hayat en çok izlenilen yapım olmus

Kanal D'nin durumu çok kötü, yaklaşık 8 share almış prime time'da.

Bu hafta Kazanmak İçin 1 Dakika düşmüş, Keşanlı Ali Destanı artmış. Hatta bir grupta Keşanlı, diğerini geçmiş.

İffet 9. ve 6. olsa neye yarar ki. Survivor en düşük 8 almış, lale devri 8i geçmiş a/b'de, şefkat tepe 8i kıl payı kaçırmış. İffet 3.86 ve 4.09... bu reyting iffet için kötü.

İffet 9. ve 6. olsa neye yarar ki. Survivor en düşük 8 almış, lale devri 8i geçmiş a/b'de, şefkat tepe 8i kıl payı kaçırmış. İffet 3.86 ve 4.09... bu reyting iffet için kötü.

hmm mantıklı o saatle yahsi cazibe sevkat tepe ve lale devri kıstas alabilirsin

total ve ab ilk 10 oldugu sürüce sorun yok ona bakarsan ab bölümünüde kıstas alirsan

iffet hem yahsi cazibeyi hemde şevkat tepeyi geçmis

Survivor haftada 3 gün hiyle-hurdayla zirveyi alıyor. SBT`nin Show Tv`ye çalıştığını düşünmeye başladım. Spor sayfası 5 reytinge dayanmış. Türkün Uzayla İmtihanı 15 share almış.
İffet çok kötü düşmüş. Totalde 3 reytingi görmüş. AB`de 6 reytingden 4 reytinge düşmüş. Eskiden söylediğim gibi İffet tekrarsız yayınlanmalı. Tekrarının bile belirli bir saati var. Millet tekrarını izliyor. Güzel bir dizi olduğunu geçen hafta 6 reyting alarak kanıtlandı. Rakipi çok fazla. Ya günü değişmeli, ya da tekrarsız yayınlanmalı. Salı ve ya Pazartesi onun için uygun gün
Yeni Bir Hayat çok güzel başladı. İrelileyen haftalarda elenme falan olunca daha da artacak.
Lale Devri hala çok iyi gediyor. Totalde 8 reytingi gördü
Yahşi Cazibe istikrarlı bir şekilde devam ediyor
Keşanlı kötü gitmiş

Survivor cumartesileri Total'de zorlanıyor. O kategoride değişiklikler olabilir önümüzdeki haftalarda.

Survivor 2 grupta'da zirvede cok sevindim total'de 8 a/b'de 10 reyting cok iyi.

Acunnun survivoru dun degim gibi cok vasatti birinci olamaz dedim Ama kil payi birinci oldu. millet ilk programi bir nihat bir taner Var mi diye bakti. ikidir reytingi dusuyor. dahada dusek gozukuyor.

Acunnun survivoru dun degim gibi cok vasatti birinci olamaz dedim Ama kil payi birinci oldu. millet ilk programi bir nihat bir taner Var mi diye bakti. ikidir reytingi dusuyor. dahada dusek gozukuyor.

Yarın yükseleceği kesin boşluktan dolayı.

aynen kardesim bu survivor olmadi dahada düser bence cumartesi ve pazartesi günleri düsüs yazar

Evet yayınlandığı saate bakarsak survivor'ın ardından en çok izlenen program olmuş. Ama iffet tv dizilerinin ağır toplarından. Yani 4 reytingi yakıştıramıyorum iffete. İffetin hakettiği reyting en az 7 reyting bence. TNS gelince bence artacak iffetin reytingleri.

Zaten AGB varken iffetin reytingi hep 6-8 arasındaydı hatta yetenek sizsinizle yarışıyordu. SBT geldi iffet düştü. SBT kendi kafasından insanların evine cihaz koydu galiba.

Moderatörün son düzenlenenleri:

kesinlikle hak veriyorum

aynen kardesim bu survivor olmadi dahada düser bence cumartesi ve pazartesi günleri düsüs yazar

Yarın yükseleceği kesin boşluktan dolayı.

Yarin tek dizi var. starda artik dandik sinema yayinliyor. tabiki acun mecburen izlenecek. yarışmacılarda erkeklerde nihati birak bir taner bile yok kizlardan ise ozge ulusoyu arar olduk. acun almediada ne buluyor merak ediyorum yabanci mankenlerden ulkede unlu olan var mi dans yarismasinda denedin olmadi iste nedir bu kizin torpili merak ediyorum
))))))

Son düzenleme:

bence survivor gücünü kaybetti ilk günden büyük bir hayal kırıklıgına gidiyor

pazartesi arka sokaklar total grubunda geçti bugun lale devri az kaldi geçiomus ramak kaldı pazar günü survivor 10 reytinge düsecektir

Agb de tecavuzlu diziler yuksekti iffette fatmagulde sbt de dustu sebebini bi anlasam
))))))

Agb de tecavuzlu diziler yuksekti iffette fatmagulde sbt de dustu sebebini bi anlasam
))))))

trt ölçüm sirketi reytinglerde nasil oldugun çozmek çok zor hem anlık aktarim yapiliyormus çok riskli sonucların manupule edilmesi veya oranlarin deşifre edilmesi söz konusu onun için tns beklemek en dogrusu

İffet'in reytingleri star değiştiğinde düştü ben öyle gözlemledim.