24 Mart 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 1 4.3%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 2 8.7%
  • Survivor (Show)

Oy: 8 34.8%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

• İffet (Star)

Oy: 3 13.0%
  • Yeni Bir Hayat (Star)

Oy: 5 21.7%
  • Lale Devri (Fox)

Oy: 5 21.7%
  • Şefkat Tepe (STV)

Oy: 6 26.1%
  • Elde Var Hayat (TRT 1)

• Spartacus(Star)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 2 8.7%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

reyting.gif

Reytinglerde bu Cumartesi neler oldu ?

Survivor mu ? Lale Devri mi ? Şefkat Tepe mi ? Günün en çok izleneni hangisi oldu ?

Sonuçlar belli oldu.

Survivor iki grupta da zirvenin sahibi. Program, A/B'de ilk ikiyi kapatıp rahat bir şekilde zirvede yer alırken totalde belirgin bir üstünlük kuramadı.

Lale Devri, totalde 2. A/B'de ise 3. olarak başarısını sürdürdü.

Şefkat Tepe, zirve takibini sürdürüyor. STV'nin en çok izlenen dizisi bu haftayı 3. tamamladı.

Yahşi Cazibe, yine iki grupta da üst sıralara adını yazdırarak başarısını sürdürdü.

İffet bu hafta önemli bir düşüş yaşayarak rakiplerinin gerisinde kaldı.

Keşanlı Ali Destanı yeniden ilk 20'ye girmiş olsa da hala çok gerilerde. Kazanmak İçin 1 Dakika da yarışta oldukça gerilerde kaldı bu hafta.

Star'ın yeni yarışması "Yeni Bir Hayat" özellikle A/B'de çok iyi bir giriş yaparak 4. oldu. Hafta içi her akşam haber sonrası yayınlanacak olan yarışmanın hafta içi reytingleri şimdiden merak konusu.

Show'da yayınlanan Türk'ün Uzayla İmtihanı dizisinin ilk bölüm tekrarı özellikle A/B'de iyi giderek 9. oldu...

Son düzenleme:
şefkat tepe yi izledim gayet güzeldi.zirve şansı var.bu hafta olmadı bikaç haftaya zirveyi alacaktır şefkat tepe

iffeti izledim süper bir bölümdü şimdide yeni bir hayata bakıyorum güzel bir yarışmaya benziyor :)

keşanlı ali destanı......yine muhteşem bir bölümle karşımızdaydı..

Şefkat Tepe'yi izledim. Süper bir bölümdü. Bu hafta olmasa bile haftaya 1. olur :)

survıvor 10 daka bakım dedım acun reklam bogmus 10 daka bır reklam gırıomus twıt okudugum kadarıyla

survivor ve lale devrini izledim lale devri en uzun özet rekorunu kırdı gene 3 defa 13 dakikalok reklam verdiler çüş artık:D

Survivor'da ödül oyunu çok çekişmeli ve heyecanlıydı. Yeni Bir Hayat'ı da izledim. Güzel ve özellikle yarışmacılar için çok yararlı olacağı kesin. Umarım başarılı olur. Star, farkını ortaya koymaya başladı. :)

Son düzenleme:
Yeni Bir Hayat haftaiçi her gün 19.30 yazdı. :-S Demek ki ana haberi yarım saat yapacak Star.

Ayrıca ankette Spartaküs de yer almalı. Cumartesi geceleri yeni bölümü yayınlanıyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Spartacusun bugunku bolumunun cekim kalitesi 10 hurem dizisini toplasan etmez birazdan yabaci dizilerin bu yonunu kopyalasaniz olmami

survivor ve lale devrini izledim lale devri en uzun özet rekorunu kırdı gene 3 defa 13 dakikalok reklam verdiler çüş artık:D

Lale devri birinci olmak icin bunu yapiyor. malum reytinglere kimse guvenmiyor foxta reklamlari fixlemis bir saate verecegi butun reklami birden veriyor diziyi fazla bolmeyerek birinciligi kapmaya calisiyor. survivor cok monotondu. gonullerden sempatik hic bir kiz yok zaten en masum yarimaciyida unlulere postaladilar. unlulerde cok monoton bu survivor birinci olamayabilr bugun

Moderatörün son düzenlenenleri:
Spartacusun bugunku bolumunun cekim kalitesi 10 hurem dizisini toplasan etmez birazdan yabaci dizilerin bu yonunu kopyalasaniz olmami

Lale devri birinci olmak icin bunu yapiyor. malum reytinglere kimse guvenmiyor foxta reklamlari fixlemis bir saate verecegi butun reklami birden veriyor diziyi fazla bolmeyerek birinciligi kapmaya calisiyor. survivor cok monotondu. gonullerden sempatik hic bir kiz yok zaten en masum yarimaciyida unlulere postaladilar. unlulerde cok monoton bu survivor birinci olamayabilr bugun

turkıyedekı hıcbır dızı o kalıtede olamaz

Survivor sadece basinda fazla reklam verdi 10 dakikada bir de vermedi ben izledim Survivor'u odul oyunu muhtesemdi Unluler kazandi cok sevindim.:kiwi-fruit:

Reytingler saatlerin ileri alındığını unuttuğum için biraz geç eklenmiştir, özür dilerim. :)

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_oddRow"]
[TD]4[/TD]
[TD]YENİ BİR HAYAT[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]23:15:57[/TD]
[TD]24:29:10[/TD]
[TD]01:07:07[/TD]
[TD]5,07[/TD]
[TD]16,86[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

25 ülkere reyting rekorları kıran big o losser türkiyedede çok iyi basladi

İffet facia. :D 3-4 alacağını bekliyordum zaten iffetin. Dizinin potansiyeli o kadar. Ayrıca 2 saat tutmaya devam ederlerse reytinginin artacağını da pek sanmıyorum.

Yeni bir hayat iyi başlamış. Umarım hep böyle devam eder.

Lale devri totalde Survivor'ı yakalayacak gibi.