24 Haziran 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Yalan Dünya'm o sıkıcı bölüme rağmen A/B`de zirvede, Totalde yükselerek 2. olmuş. Büyük tebrikler. :) Sezon Finali genel olarak çok durgundu, ama sonları çok güzelleşti. (totalde aldığı yaklaşık 15 share ile geçen sene 6 reyting alınıyordu en az)

Not: Geçen seneye göre çok daha iyi bir sezon finali yaptı dizi, geçen sene totalde 3, A/B`de 5 almıştı.

Survivor totalde zirvede olmasına rağmen 6`ya ulaşamamış eskisi gibi, A/B`de ise 2. olarak tamamlamış günü.

Galip Derviş gelecek sene kesinlikle Pazartesi PT2`de yayınlansın. Bu kadar iyi gideceğini düşünmemiştim. Bir defa da yayınlanmıştı yaz gelmeden A/B`de 5 reytingi geçmişti tekrarı. Bu sefer düşük alır diye tahminde bulundum ama beni tahminlerimde yanılttı. Hem de baya. Çok iyi gitmiş bravo. ( Puan kaybettik onun yüzünden :D )

Arka Sokakların tekrarı totalde yükselie geçmiş.

- - - Ekleme - - -

Yalan Dünya Survivor'u geçmeyi basarmis, tebrik ederim.
Zaten çoğu zaman geçiyordu. :D

milyoner düşmüş
srvivor yokalrı oynuyor bir de finae geldi :F
yd iyi gitmiş total oranı aynı ab biraz düşük am yine de 1. :)

* Survivor bu sene son kez yayınlanmalı artık çok uzadı.

* Yalan Dünya dün ki bölümü aşırı derece de sıkıcı ve Kanal D'nin diziden çok reklam politikasına rağmen çok çok iyi gitmiş , tebrikler.

* Alacakaranlık gayet iyi gitmiş.

* Herşey Yolunda Merkez'in tekrar bölümü çok iyi oranlar almış , tebrikler.

* Beni Böyle Sev de bir tebriği hakediyor hem sıcak hikayesi hemde reyting başarısı için , tebrikler.

survivor cuma gunü total 6 ab 7 geçer bence

Tek kelimeyle İMKANSIZ malesef.

Survivor bu sene çok düştü malesef. Bugün A/B`de 6 almasının da nedeni Yalan Dünya. Yalan Dünya 20 Dakikadan bir reklam verdi bu nedenle A/B reytingleri Survivora aktı. Eğer YD olmasaydı Survivor kesinlikle 5.60 gibi bir oran alırdı.

Yalan Dünyanın da 6.41 almasının nedeni Karadayı olmaması. Karadayı olsaydı en az 7.30 falan alırdı çünkü reklam aralarında reytingler YD`ya kayardı.

Dikkat edersen Survivor totalde de düşüş yaşamış çünkü Karadayı yoktu.

Uzun lafın kısası rakip bazen işine yarıyor, bazen çelme takıyor. :)

:kiki:

Doğrusu ben bile 4.34 beklemiyordum o kötü reklam düzenine rağmen. Valla 20 dakikadan bir reklam verdi geçen hafta böyle değildi düzen geçen haftaki gibi olsaydı 5 alırdı. :D

Tatardan daha iyi bir sezon finali yapmış. (yaza rağmen!)

oha yanılmışım :kiki: ben 2 beklerken 4 almış tebrik ediyoruz gerçekten beklemiyodum 4 reyting :D yd kışın 3 yazın 4 alarak yaz ayında yükselmiş çok ilginç bi dizi ne diyelim :D

survivor zirvede açık ara ama oranlar düşük

oha yanılmışım :kiki: ben 2 beklerken 4 almış tebrik ediyoruz gerçekten beklemiyodum 4 reyting :D yd kışın 3 yazın 4 alarak yaz ayında yükselmiş çok ilginç bi dizi ne diyelim :D

survivor zirvede açık ara ama oranlar düşük

Kışın 3 falan aldığı yoktu takas.

3 reytingi bir yılbaşında, iki defa da normal yayında almıştı ki bunlardan biri 3.64 birisi de 3.95`ti sanırsam. Genellikle 4-5 bazen de 5 reytingi geçmişti.

3 reyting aldığı dönemler gerçekten dizi kötü yere gidiyordu ama daha sonra Vasfiye Teyze geldi ve diziyi toparladı.

Komedi dizileri diğerleri gibi değil. Her zaman yenilik ister yoksa sıkıcılaşır.

Tek kelimeyle İMKANSIZ malesef.

Survivor bu sene çok düştü malesef. Bugün A/B`de 6 almasının da nedeni Yalan Dünya. Yalan Dünya 20 Dakikadan bir reklam verdi bu nedenle A/B reytingleri Survivora aktı. Eğer YD olmasaydı Survivor kesinlikle 5.60 gibi bir oran alırdı.

Yalan Dünyanın da 6.41 almasının nedeni Karadayı olmaması. Karadayı olsaydı en az 7.30 falan alırdı çünkü reklam aralarında reytingler YD`ya kayardı.

Dikkat edersen Survivor totalde de düşüş yaşamış çünkü Karadayı yoktu.

Uzun lafın kısası rakip bazen işine yarıyor, bazen çelme takıyor. :)

survivor un reklam stratejisi de çok berbat
20:35 - 20:50
21:08 - 21:23
22:05 - 22:20
23:15 - 23:30

bukadar mı kötü olur

survivor un reklam stratejisi de çok berbat
20:35 - 20:50
21:08 - 21:23
22:05 - 22:20
23:15 - 23:30

bukadar mı kötü olur

Haklısın başları kötü ama sonlar çok iyi.

Mesela sonda 42 dakika ve 52 dakika reklamsız gidiyor.

Ama Yalan Dünya

20.45-21.00
21.20-21.35
22.00-22.15
23.00-23.15

Yalan Dünya sadece son aralıkta 45 dakika reklamsız diğerlerinde 20-25 dakika

Galip Derviş'in tekrar bölümleriyle aldığı reytingler dikkatlerden kaçmıyor.

Haklısın başları kötü ama sonlar çok iyi.

Mesela sonda 42 dakika ve 52 dakika reklamsız gidiyor.

Ama Yalan Dünya

20.45-21.00
21.20-21.35
22.00-22.15
23.00-23.15

Yalan Dünya sadece son aralıkta 45 dakika reklamsız diğerlerinde 20-25 dakika

evet ikiside kötü mesela survivor un şöyle olsa
20:45 - 21:00
21:45 - 22:00
22:45 - 23:00
23:25 - 23:40 gibi olsa 6.5 reyting gibi bişey alır

evet ikiside kötü mesela survivor un şöyle olsa
20:45 - 21:00
21:45 - 22:00
22:45 - 23:00
23:25 - 23:40 gibi olsa 6.5 reyting gibi bişey alır

Mesela biz reytingi düşünüyoruz sadece ama demek ki kanala öyle bir şey kazandırıyor ki onlar da aynı reklam stratejisinden vazgeçmiyorlar. Çünkü onlar bizden daha iyi bilir reyting almanın yolunu ama reklam parası da var.