24 Haziran 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

sen niye kışkırıyon ve yorumuma karışıyon herkes işine baksın
şefkat tepe tekrarı yd yi geçmiş yalan mı atıyorum
Yok hayır karışmıyorum da ne bileyim Şefkat Tepe'yi neden Yalan Dünya ile kıyaslıyorsun ki. Zaten normal şartlarda Şefkat Tepe totalde Yalan Dünya'dan daha iyi. Yani geçmesi tekrar dahi olsa şaşırtıcı olmamalı bunu anlatmak istiyorum. Ben kışkırmıyorum neden kışkırayım. Yalan Dünya izleyenler için söylüyorum. Hemen saldırıya geçmene gerek yok ayrıca. Sana güzelce bir şey sordum. Benle samimi olmayabilirsin ama bu kadar kinci davranmana gerek yok.

22:30 - 22:45 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 7.14
2) KANALD: 3.86
3) SMNYL TV: 3.31
4) ATV: 2.41
5) TRT1: 2.28

Yok hayır karışmıyorum da ne bileyim Şefkat Tepe'yi neden Yalan Dünya ile kıyaslıyorsun ki. Zaten normal şartlarda Şefkat Tepe totalde Yalan Dünya'dan daha iyi. Yani geçmesi tekrar dahi olsa şaşırtıcı olmamalı bunu anlatmak istiyorum. Ben kışkırmıyorum neden kışkırayım. Yalan Dünya izleyenler için söylüyorum. Hemen saldırıya geçmene gerek yok ayrıca. Sana güzelce bir şey sordum. Benle samimi olmayabilirsin ama bu kadar kinci davranmana gerek yok.
Üstelik Tns sonuçları değil bunlar.

- - - Ekleme - - -

Trt 1 ekranlarında şimdi yabancı sinema '' Korku Evi ''.

Beni Böyle Sev harika bir dizi. Karadayi olmasa BBS izlerdim pazartesileri :)

Ama iyi bitmedi bugün :(

(mobil)

biz sana bişey söyleyince takmıyorum kaale almıyorum sana noluyo falan diyosun mümkünse benle hiçbir diyalog kurma güzel kardeşim anladın mı ne alıntı yap ne başka bişey çünkü bunu sen istedin mesajınla da belirttin bunu

biz sana bişey söyleyince takmıyorum kaale almıyorum sana noluyo falan diyosun mümkünse benle hiçbir diyalog kurma güzel kardeşim anladın mı ne alıntı yap ne başka bişey çünkü bunu sen istedin mesajınla da belirttin bunu
Anladım peki. Zaten dediğim gibi ben sözümün arkasındayım. Ama burası bir platformsa ara ara diyaloglarımız mutlaka olacaktır. Bu senle konuşmayı sevip sevmememle alakalı bir durum değil anlatabiliyor muyum ? Tamamen forumsal bir durum. :)

Anladım peki. Zaten dediğim gibi ben sözümün arkasındayım. Ama burası bir platformsa ara ara diyaloglarımız mutlaka olacaktır. Bu senle konuşmayı sevip sevmememle alakalı bir durum değil anlatabiliyor muyum ? Tamamen forumsal bir durum. :)

şuanda konuşturmayı gerektirecek bi olay yok orda bende alıntı yapma zorunluluğunda yoktu

şuanda konuşturmayı gerektirecek bi olay yok orda bende alıntı yapma zorunluluğunda yoktu
Yorumda bulunmak istedim demek ki o yüzden alıntıladım. Hayır aslında birazcık düşünsen bunu senin içinde söylediğimi anlayabilirsin. İnsanlar ile tartışıp sonra banlanıyorsun. Dediğim gibi burada kavgalarımız o sayfada kalır benim için. Şuan o gün tartıştığım Burak,XanTier ve GreatOttoman ile de gayet normal şekilde sohbet ediyoruz. Sanal alemdeyiz burada olanları çok takmamak lazım. :)

- - - Ekleme - - -

İzlerim büyük ihtimal. Sezon Finali Temmuzda olacakmis. 1 Temmuzda mi :(

(mobil)
Gelecek hafta işte yani 1 Temmuz evet. :)

Yalan Dünya son anlıkta yükselmiş ama çok yetersiz.

Dizi ilk reklamını 20.45`te verdi, 21.00`de yeni bölüm başladı, 21.20`de tekrar reklama girdi, 21.35`te başladı, 22.00`de tekrar reklama girdi. Var mı böyle bi şey, 20-25 dakika ara ile 2 reklama girdi, kendi reytinglerini kendileri düşürdüler. Umarım hiç olmazsa 4`ü geçer yarın...

Yorumda bulunmak istedim demek ki o yüzden alıntıladım. Hayır aslında birazcık düşünsen bunu senin içinde söylediğimi anlayabilirsin. İnsanlar ile tartışıp sonra banlanıyorsun. Dediğim gibi burada kavgalarımız o sayfada kalır benim için. Şuan o gün tartıştığım Burak,XanTier ve GreatOttoman ile de gayet normal şekilde sohbet ediyoruz. Sanal alemdeyiz burada olanları çok takmamak lazım. :)

- - - Ekleme - - -

Gelecek hafta işte yani 1 Temmuz evet. :)

biz sana yazınca kaale almıyorum cevap vermiyorum falan diyon ya o bakımdan biz senle en ufak şekilde bile anlaşamıyoruz onun için ortak bi noktamızda yok :wink:
benim banlanmamı boşver sen :wink:

"Kim Milyoner Olmak İster?" yeni bölümüyle atv'de! İyi seyirler...

Forum İstatistikleri

Konular
172,300
Üyeler
8,471
Son Üye
fatihbuyukcam